tatek prvotno napisa
Usput, bas jucer, dok sam ja bio u gradu, MZ je imala zestok okrsaj sa Vedranom. Njih tri su bili u pjescaniku pa je Zrinka nehotice srusila njegov dvorac od pijeska, Vedran se naljutio i dok se ona vrtila na ringispilu htio ju zbaciti sa njega. MZ se naljutila i zaprijetila da ce ici svi doma ako ne prestane s time, on nije prestao pa su svi krenuli doma, a Vedran je protestirao tako da joj je (dok je ona nosila Zrinku) gurao vrata, mlatio je po nogama i slicno. Dosli su u stan i krenuli sa vecerom i dok su svi klopali on je pod stolom tuckao Zrinku nogama, beljio joj se, gurkao joj ruke i na kraju su se maloj zaletjele pahuljice u dusnik i pocela se daviti ... trajalo je neko vrijeme dok je to izbacila, vec je bila pocela plaviti u licu, a MZ joj je pomagala da to izbaci, a Vedran se za to vrijeme cerekao i vikao "E bas mi je drago, bas mi je drago!". Na kraju je Zrinka povratila sve sto je pojela po sebi, stolu, MZ ... Naravno, nakon cijele scene je MZ posizila i odrezala Vedranu zescu kaznu (nema novca za igracke za rujan) i isla staviti malu spavati ... mala je vristala jos 15 minuta dok napokon nije zaspala.
Eto, nakon ovakve scene zaista treba biti jak i ostati priseban pa da malom ne priredis fajer koji prelazi granice Jesperovih savjeta ... :/