Daj, daj, tvoja je sigurno čista pa nema niti kaj ići dolje. :)Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Printable View
Daj, daj, tvoja je sigurno čista pa nema niti kaj ići dolje. :)Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Khm...Objesila sam jednom na net slike hot spotova svog stana, pa su čak i najveće forumske zmazanke ostale paf. :mrgreen:Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
Ispričavam se na chatu, mislim da je topic o vlažnim maramicama. Uglavnom, dobili smo korisnu informaciju: vlažne maramice čiste umjereno prljave pećnice.
A ja sam danas vlaznom maramicom skinula zvaku sa cipele.
Eto ipak necemu sluze
Nasa guza se cisti mokrom vaticom. Kad kakamo odemo pod pipu i navece se okupamo u cistoj vodi.
Hej Luna mi smo poceli s uvodjenjm kahlice prije par dana.
Ne mora sjediti probaj ga drzati kad vidis signale ili jos lakse kad se probudi brzo na kahlicu i kao kod kakanja ponavljaj rijec ili sto vec koristite.
Ometam topic jel da?
Citiraj:
Buffy prvotno napisa
Možda ometaš,al je ovo super savjet... ;)
Vlažne maramice su meni fantastične za čišćenje kožne garniture. :mrgreen:
Mi ih koristimo, ako se pokaka za ono prvo skidanje krupnog pa onda idemo pod pipu. Koristimo ih kad smo vani (a više smo vani nego doma).
Zasad je guza super.
Mi uglavnom uvijek za guzu koristimo maramice osim kod velike kakice kad guza ide pod vodu. Za sad guza čista ko sunce, ali nakon ove priče o pećnici malo sam se zamislila :? . Ne znam kad ću dobiti priliku da isprobam na svojoj pećnici, obzirom da ju baš i ne koristim :oops:
Mame koje dajete papicu malcima vani gdje nema uvijek vode na svakom koraku, s kojim maramicama im očistite rukice i usta?
Mi uvijek nosimo van flasu s vodom. I onda obicnu tetra pelenu malo smokrimo i brisemo se. Meni je nekako bljakavo kad vidim da se djeci lice i ruke brisu s tim maramicama prepunim sapuna, kemikalija i kojecega. Pa onda to sve ostane na kozi.
Nakon ovih informacija ja sam kupila onu plastičnu flašicu sa raspršivačem i napunila ju sa vodom u koju sam nakapala maslinovog ulja. Sada joj pošpricam guzu sa tom vodom i obrišem mekanim frotirastim krpicama. Samo ne znam kaj bumo po zimi jer bu se voda u toj bočici rashladila. Možda bum ju držala na radijatoru.
Zorana potpisujem i dodajem; izrezala sam tetru na 4 dijela i porubila tj. poendlala u šarenim bojama iliti šarenim koncima. Tako sad imamo hrpetinu zgodnih "krpica" kojima možemo brisuckati bljuckanje (sad manje) i usta i rukice nakon probavanja novih okusa (po novome). A vode uvijek imam za sebe kad se šetam, pa malo smočiš krpicu i to je to. Inače, ima tih krpica za kupit (dobila sam jedan takav paketić na poklon) ali su skupe, cca 60 kn za 6 kom :shock: A tetra pelene koštaju skoro isto toliko paket od 10 kom !!
A od vlažnih maramica su mi jedino dobre Huggies s aloa verom ili još bolje bez ičega. Nema nikakog mirisa i super očiste, kao voda (kad ste vani a nemrete pod pipu :lol: )
:love:
pa i vlažne maramice su čitavu zimu hladne , ja sam ih pokušala ugrijati na radijatoru pa su se posušile :lol:Citiraj:
svizac prvotno napisa
:lol: :lol:
Evo kako je to meni pokazala patronažna: uzmeš maramicu i staviš među dlanove da se malo ugrije. I to je to.
meni traze u vrticu vlazne maramice da posaljem(za rukice , a nakon kakanja ih prvo obrisu vlaznim pa operu vodom), eh sad koje da uzmem :/