Ma kao rekla mi je zenska da se dugo ceka zato sto radim aerobe i anaerobe..kao oni se dulje cekaju a sama klamidija i ove druge se cekaju par dana..ma ko ce im ga znati!!
Printable View
Ma kao rekla mi je zenska da se dugo ceka zato sto radim aerobe i anaerobe..kao oni se dulje cekaju a sama klamidija i ove druge se cekaju par dana..ma ko ce im ga znati!!
Joj uzas, najgore mi je to nacekavanje. Ja sam zvala svog dok u petrovu, iduci tjedan idem tam. I isto mi ne gine nacekavanje... :roll:
Al nema veze, sam da to zbavim i da sve bude ok.
Vec me sad hororac lovi od tih nalaza, valjda nebuju jos neku glupost otkrili :/
jel mozes napisat gdje, makat na PP? jerbo ja nemam soc.gin. a bilo bi vrijeme da nabavim nekog...Citiraj:
Iana27 prvotno napisa
Pujice...kak sam ja u centru, otisla sam u Dom zdravlja, Runjaninova, na 3 katu je ginekologija..jedini doktor koji jos prima nove pacijente je Dr.Gordan Rački parni dani 13:30-19, neparni dani 7:30-13 evo ti direktni tel. 4897-685. Mogu ti reci da sam se iznenadila, otvorila sam karton (nakon sto dodes kod doktora sestra ti da neke papire koje moras ici ovjeriti - ja sam ih ovjerila u Jukicevoj) i dobila uputnicu a da nisam ni doktora vidjela. Sestra mi je samo rekla da po uputnice samo dodem a ukoliko hocu pregled onda nazovem i narucim se - za sada mi se cini ok.
Nadam se da sam pomogla.
hvala ti puno na info
sestra Ankica vam je kod tog doktora i reci cu vam da je odlicna za dr neznam jer je novi ali sestra je odlicna mozes ju sve pitat i dogovorit se s njom bez ikakvih problema a nakon nekoliko posjeta te vec i zna i tocno sto ti treba ma odlicna je :saint:
ma daj ella? super, nisam ni znala kako se zove..ali i ucinila mi se jako ljubazna, to mi je drago cuti, jer sam stvarno pod mus birala doktora tako da nemam pojma nista o njemu, ali tako i tako su sestre te koje drze sve konce u rukama, pa mi je ova informacija jako dobra![/b]
Curke moze mala pomoc, MM ima uputnicu za spermiogram u VV, al ne znam sta tocno treba, dodje tamo ili treba zvati i naruciti se :?
Isto tako i za briseve (cladimija, ureoplasma i mycoplasma) za njega, jel to isto tamo moze napraviti ili se brisevi negdje drugdje rade??
Odnosno skraceno koja je procedura
Stelerina, MM je imao isto uputnicu za spermiogram i sve te briseve..otisao je jedno jutro u Rockfellerovu ( odmah na pocetku, gdje je i zarazna bolnica ali prva zgrada lijevo) i bez narucivanja odmah sve obavio..ono sto je najgore je to sto prvo rade briseve a poslije te posalju na spermiogram..bolno iskustvo :lol: ali koliko se sjecam TM zeli biti u neznanju Nalazi su bili za nekoliko dana gotovi!
bojim se da mu nakon briseva nebu do.. spermiograma :mrgreen:
jel se plaća sta ako imas uputnicu??
jucer mu je dok objasnila sta znaci bris :lol: i malo peckanjeCitiraj:
Iana27 prvotno napisa
Da se pridružim...danas sam stvarno aktivna... :mrgreen:
Obzirom da nas muči katostofalan spermiogram, jucer sam bila kod soc.gin koja je super, dala mi je po preporuci dr iz IVF poliklinike sve uputnice za hormone,cervikalne briseve...
Taj bris sam odmah ujutro napravila kod nje i odmah ga ja nosila na Mirogojsku c.16.Nisam platila ništa, nalaz za 5 dana biti će gotov. Vidim da pišete da su ti brisevi jako skupi jer mi je je i m.sestra rekla da pazim na to jer je vrlo dragocjeno i da ta pretraga košta 1.400,00 kn :shock:
:heart:
Stelerina poslije brisa mu 100% nece biti do toga ali sestra ce mu uvaliti casicu u ruke i bit ce parola: snadi se!!! :lol:
MM mi je pricao da je to bilo neugodno ali ipak podnosljivo..ali da mu je cak najzanimljivije bilo to sto su ti boksevi jako slabo izolirani, pa su se medusobno slusali muski i zezali.. :lol: bolje da ne zamisljam tu scenu!
Samo da ti jos kazem sto mi je MM rekao, da su najgora prva 2-3 odlaska na pi-pi poslije brisa ali da je poslije sve ok!
U glavnom nije nis platio..osim one participacije..sitno..