anek, ja sam ti odmah prek puta gjure II :D i šetamo po istim mjestima! javi se kad se vratiš za jedno dojenje u paru :)
inače, ja ne koristim nikakvu gazu, i sad kad je toplo, a ja hodam naokolo u malim majcama, pol trbuha mi se vidi dok dojim, ali je zara već dovoljno duga i debela i još uvijek doji u poluležećem položaju pa moju golotinju pokrije svojim tijelom :wink: ne znam kak bu to izgledalo kad poželi dojiti sjedeći mi u krilu...
i nju isto ništa ne zanima dok papa, iako je već dosta velika, tako da je bez problema mogu dojiti i na najprometnijim i najbučnijim mjestima, nema toga što bi njoj odvratilo pažnju od cice...
e da, prošle subote sam bila na jednom vjenčanju u petrovoj crkvi, i bile su jedna mama i curka od jedno 2-3 godine (ne znam baš to najboje procijeniti :roll: ). dok su ulazile u crkvu, mala mami kaže: "daj cicu, daj cicu", ja sam se tak raznježila i odmah mi je bilo žao što nisam i ja zaru povela sa sobom. i ljepo su sjele i dojile, a meni srce treperilo do miline :)