Super, možda ti se dete rodi na moj rođič 14.03. :D
Printable View
Super, možda ti se dete rodi na moj rođič 14.03. :D
Hej ima neka vibra između nas dvije!! Ja ću možda sutra popodne u Sisak malo u lunjanje, pa ti se javim ujutro ako si za kratku kavicu. Na PM javim ti broj mobitela. Pusa :*
Mogu ti reći da sam jučer bila šokirana tragedijom Virgo30. Kako je život kratak nemožeš vjerovati! Najbolje ga je što bolje iskoristiti!
Pozdrav!
Tek sam sad primjetila da vas ovdje ima nekoliko iz Siska i okolice. Eto i ja sam za akciju, Sisčankom se smatram odnedavno,ali kako nas je život i posao vezao za Sisak, mislim da ćemo ovdje ostati za stalno. Obzirom da sam već tjednima na strogom mirovanju, 36+3, akcija će morati pričekati do poroda,ali nakon toga vam se pridružujem. Inače do nedavno sam za sve liječnicima odlazila u Zagreb, ali kako sam pronašla gin. u Sisku, i zadovoljna sam, na kraju ću i roditi ovdje,a već sam i odležala jedan period na bolnici i dobro upoznala osoblje i do sada su iskustva pozitivna. Nadam se da će tako i ostati.
Do skorog viđenja i nadam se upoznavanja!
Katja29 daj mi pliiiz reci s kojim si to gin u Sisku zadovoljna :P jer ja ga nisam našla pa sam išla u Zg i tam sam rodila :D ...i oduševljena sam s njime i opet ću kad zatrudnim ić k njemu :naklon: ....ak ti je bad možeš mi i na pp poslat ime i prezime...
Thnx... :heart:
hej, moram vam se požaliti da me u srijedu sredio visoki tlak, ali mi je ova dva dana dobro. Malo sam se bila prepala ali sad je situacija zadovoljavajuća.
Bila sam u ponedjeljak u Getrou. Stvarno se isplati otići za dječju robicu. Bodići su od 19-29 kn. Čarapice po 5 kn. Ručinici za bebice po 10 kn. Oprala sam sve ništa se nije raspalo.
hej, moram vam se požaliti da me u srijedu sredio visoki tlak, ali mi je ova dva dana dobro. Malo sam se bila prepala ali sad je situacija zadovoljavajuća.
Bila sam u ponedjeljak u Getrou. Stvarno se isplati otići za dječju robicu. Bodići su od 19-29 kn. Čarapice po 5 kn. Ručinici za bebice po 10 kn. Oprala sam sve ništa se nije raspalo.
sorry u brzini sam poslala dve poruke
Evo, ja sam rođena Petrinjka koju je fakultet (pa posao) odvukao u Zagreb i zadržao je tamo dugi niz godina. A onda ju je ljubav odvukla u Ozalj i još ju uvijek tamo drži :)
Kako često dolazim u Petrinju/Sisak (što zbog familije što zbog prijatelja) za kavu i upoznavanje/druženje sam uvijek...Možda se i znamo iz mlađih dana :)
Ima nas još iz Siska...skroz sam nova u cilom forumu, al rado bi popila tu vašu/našu kavu.
ajmo cure mora jedna reći datum i sat, simbol raspoznavanja i krenimo
Citiraj:
apricot prvotno napisa
yes, yes
i Casper je iz Siska
jako kratko istina bog, tak da ne znam još niti sve kvartova a kamoli nešto drugo, ali......
:bye: svima
Casper gdje u Sisku? :*
Hajde nek netko predloži mjesto i vrijeme pa tko može,može a tko ne...........drugi put.Doru ne vodim po kafićima osim ako baš ne moram pa me najbolje odgovara poslije podne i predvečer kad ju ima tko pričuvati.Ljeti i u proljeće je druga priča ali ako baš ne mora u dim pa nek ni ne ide.Ako ćete sve povesti djecu onda naravno stižemo i mi u komadu.Preživjet će :mrgreen:
Možda da se dogovorimo za ovu subotu poslije 3 bilo gdje.Predložite mjesto.
Misliš, slijedeću subotu, meni paše, moji dečki idu popodne na bazen, slobodna sam od 4-6.
I ja isto mogu, ali moram curku voditi sa sobom, ne mogu je ostaviti bez klope, ako ima neko mjesto gdje se ne puši, šta kažete na restoran Barun, odozada je čist OK, to je bivši JOCKER
I ja isto mogu, ali moram curku voditi sa sobom, ne mogu je ostaviti bez klope, ako ima neko mjesto gdje se ne puši, šta kažete na restoran Barun, odozada je čist OK, to je bivši JOCKER
Bok cure,
...nema druge nego da vam se javi još jedna siščanka...samo što sam se nedavno udala u Sesvete pa sam rjeđe tamo...no organiziranje vam je za pohvalu...
jasnice tvoj termin je 15.03., baš fora jer moj je 16.03! Pa da vidimo koja će prije? Samo da izdržimo do termina...
svima pusa i pozdrav
:heart:
Hajemo se naći u Sisku u ''Kavani'' u 17:00 u četvrtak. Siguran znak raspoznavanja nam može biti veliki trbuh i bilo što ljubičasto ili ružičasto. Tko se slaže neka mi se javi. Ako sam ja ovako debela i natečena spremna dojahati do Siska, da vidimo koja je hrabra odazvati se jednoj pravoj ''mamskoj''kavi. :P
Ja sam za, ali moj znak su kolica sa curkom.Da li se tamo puši?
ja bi tako rado došla...ali...ne brojim li presitno za taj pohvat...mrvicu me strah doći sama autom iz Sesveta...drugi puta u paru...
:love:
Ja sam tjedan dana prije poroda išla sama autom u Zagreb, ali dobro, ja bih se sama bila odvezla i u rodilište samo da sam imala gdje ostaviti auto :) .Ali budeš drugi puta, taman na proljeće kada bude lijepo vrijeme za šetnjicu.
Ne mogu u četvrtak,imam nešto u 4 sata i nema šanse da završim i stignem do 5 u Sisak :(
Diči ako nisi sigurna možda je bolje da pričekaš pa da nam dođeš u paru :/
irenas ja sam na zelenom brijegu.kod škole
moram priznati da bi mi subota ujutro više odgovarala
ako bude sunce, nadam se, mogle bi negdje uz Kupu.
Mali kaptol, jazz, zlatne godine ili već nešto
U subotu ujutro imam nekih obaveza na fakultetu i jedan ispit :mrgreen: ali nedjelja bi mi super odgovarala.Šta kažete na jednu jutarnju kavicu,još ako bude lijep dan možemo i vani uz Kupu na nekoj od terasa :heart:
Može nedelja. Tko je za ?
može nedjelja
:D
Odlično,za vrijeme se još stignemo dogovoriti :*
Može nedjelja. :coffee:
Ja onda ipak na kraju dodjem u paru, jednom drugom prilikom!
:oops:
I ja ću se pridružiti,ali nekom drugom prilikom u paru, jer sada stvarno brojimo sitno!
Možda vam se i moja princeza i ja pridružimo u nedjelju negdje kod Kupe...mi bumo imali pink kolica pa ćete nas po tome skužit...a da i princeza mi je u avataru... :D
Ej cure ništa se na kraju nismo dogovorili.Ja sam sinoć htjela pitati kad se nađemo ali toliko sam bila umorna da sam zaspala uspavljujući Doru. Ako ne danas onda bilo koji dan ovaj tjedan,imat cu valjda toliko vremena za jednu brzinsku kavicu jer pripremam ispit a nije mi ostalo baš puno vremena :mrgreen: Možda i sljedeći vikend :?
moram priznati da sam mislila da imamo malo čvršći dogovor
i baš mi je žao da se nismo vidjeli
no dobro.
valjda budemo drugi put
Javljam da sam bolesna i zato ne bih ni mogla doći jer ne bi htjela da netko pokupi kakvu virozu od mene.
A baš je jučer i jako puhalo, uopće nije bilo ugodno, ni za šetnju, ni za kavicu na suncu.
Ja se još uvijek nadam da ćemo se naći.
E cure moje, ja sam vas se sjetila u nedjelju i mislila sam da ste se možda preko pp neš dogovorile jer u subotu sam vidjela da nema nikakvih daljnjih dopiski na temu nalaženja. :mrgreen: ...baš reko danas idem pogledat kak vam je bilo kad ono nikaj :/ ...a moramo se nać pod obavezno...nadam se da će nam brzo i proljeće doći i sunce svanuti pa će to bit lakše izvedivo.... :saint:
Pozdrav svima :bye:
Ima nas još iz Siska :shykiss:
Cure evo da opet malo podignem topić!
Pa kaj se dešava, gdje ste sve nestale, evo dolaze lijepi dani a i gripa nas lagano napušta pa zbilja bi se mogle malo podružit!!!!!!!!!!! :D
Ajde javite se i ima da se nađemo i izbrbljamo, nemojte zabušavat.... :P
Ajmo cure, živo,živo!!!!!!!!!! :D
Hallo sisčanke, drago mi je vidjeti da se negdje čuje i za nas... Dobro zadnjih dana se puno čuje za Sisak...ak niš', poznati smo po smradu i zagađenju :lol:
Vidim da ste ovdje sve mame i ja se baš ne uklapam, jer sam s podforuma potpomognute, ali to ne znači da vas ne mogu pozdraviti
:*
eeee wrong
nisu sve mame.
eto recimo ja nisam mariel
tako a se slobodno priključiš :love:
Hvala Casper na dobrodošlici. Misla sam da si mama kad si na "autosjedalicama", pa tak da i nisam čitala tvoje postove.....sorry, moja greška... :ups:
ma dajjjjjj
kakva greška
bila sam ja dugo i jako na mpo pa se skoro pa skroz povukla
to je moja greška
Nemoj se povlačiti, ni odustajati ti si prva i jedina na ovom forumu koja je blizu mene,a da imamo sličnih problema. A i šta bi mi nove da nema vas veteranki sa iskustvima i savjetima. Već mjesecima pretražujem lokacije cura na forumu ne bili koja bila odavde, ali niš. Nadam se da nekad bude dogovorena kakva kava u gradu pa da se i vidimo, al kolko vidim po ostalim sudionicama, brzo im dogovor padne u vodu. Al dobro, to je i razumljivo, jer žene imaju djecu ili su visoko trudne pa ipak im ne možeš zamjeriti.
I još jednom...nemoj se povlačiti sa foruma MPO, jer trebaš nam... :love: