mraonicus prvotno napisa
Kad dolazite z Zg,ako odmah idete na autokomandu(deo grada gde je i zvezdin stadion ili marakana)samo nastavljate sve autoputem,predjete Savu(most Gazela,star i odrpan) i sa autoputa izlazite na izlaz za autokomandu(obelezeno),jedno par km od Save ili jedno 5minuta autom(prolazite restoran "steko" na autoputu i kad je prvi izlaz desno,ima autobuska stanica izlazite odmah desno)...svi ce vam objasniti,nemate se cega plasiti,sve je to narod prevazisao i ovde se verujte na to ne gleda(iako vas razumem skroz,i sam sama 2 puta dolazila u Zg kolima i bojala sam se sa BG tablama,nikakvog problema nisam imala)...Nije nista zapetljano,znaci nastavljate autoputem ka Nišu i izlazite na autokomandu...posle vozite pravo i na prvom kruznom toku na koji nailazite skrecete desno(malo odatle je stadion Partizana) i malo polulevo ka Marakani,jako je blizu...Nijednog s edela grada ne treba paziti,nisam cula da je neko imao problem,ispred mene svakog dana idu auta sa HR tablama,misolim ad zaista nema problema...Naš novac ej još uvek dinar,to znate i krece vam se oko 98-99 dinara za 1evro...ako nadjete vremena idite u grad,Knez Mihailova ulica pa na Kalemegdan(tamo je ZOO vrt),obidjite Skadarliju(stari boemski deo grada,blizu Knez Mihaila) i naravno Adu tj beogradsko more,jako je lepo...ako vam trebam slobodno me kontaktiraj na pp,bice mi drago pomoci vam