ma, predivno! :D
Printable View
ma, predivno! :D
Nekoj djeci treba malo duže da nađu put do svojih pravih roditelja - drago mi je da ste se vas troje konačno našli. Uvijek me posebno razvesele ovakve priče :heart:
predivno... i ja sam uvijek željela posvojit jedno dijete i to tako malo starije jer njih obično nitko ne želi... ta mogućnost još uvijek stoji, ali za sad pokušavam prvo rodit svoje
Ja ih hoću. :heart:Citiraj:
pujica prvotno napisa
I ja :heart:Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Ali nas nitko ne pita :cry: .
evo i ja...
al nekako mi je teško nagovorit MM na to dok još pokušavamo dobit svoje (tek smo počeli) a i još smo mladi.
Jedini mi je bed što kad dobiješ svoju djecu više ne možeš posvajat, što ne razumijem zašto, pogotovo kad su u pitanju recimo takva malo starija djeca koja onda ostaju u domu...
I ja. :heart:Citiraj:
otocanka prvotno napisa
čestitam i vama i curici :dancingfever:
sva djeca bi trebala imati takvu priliku :heart:
Prekrasno :heart:
Divno,divno! :heart:
Divno! Uživajte i ljubite curicu :heart:
I mi bi rado jos jedno, dapace starije :)
Čestitam od srca!
I mi.. :) :heart:Citiraj:
mareena prvotno napisa
Samo kad naše mezimče malo naraste. Ne mogu se još dijeliti...
Predivno!!!!!!!! :heart: :love:
ovo je najljepše što sam čula u zadnjih 100 godina :heart:
:heart: Chriss jako mi je drago što si se oslobodila predrasude da su bebe poželjnije za posvojenje. Bilo bi divno kada bi do tog saznanja došle i druge mame. Pravi roditelj u svom detetu uvek vidi bebu kojoj treba zaštita i briga, bez obzira koliko ono godina ima. A, veruj, tvom anđelu će trebati, pogotovo ako je sve do sada živelo u domu, trostruko više nežnosti, ljubavi, nege i vremena da odraste. Ono nije bilo nežno uspavljivano i nisu ga ujutro budili poljupci, nije kupano i presvlačeno strpljivo i brižno, nije hranjeno tako da zalogaj lepo sažvaće i proguta, da uživa u hrani...Nemoj joj nametati tempo učenja kako bi u saznajnom smislu dostigla svoje vršnjake koji su odrastali u obitelji. Počni sa njom kontakt baš kao da je beba, pusti je da emotivno sazri, da stekne poverenje u tebe, a kad to savladate onda će sve drugo ići mnogo lakše i brže. I ne zaboravi da ma koliko nama, s ove strane domskih zidina, život tamo izgledao grozan, nehuman, tužan, to je ipak bila kuća tvoga deteta, a tete koje su se o njoj brinule, ma kakve one bile, jedina obitelj za koju zna. Veruj da će joj biti teško što to sve napušta, bez obzira što ćeš joj ti skinuti zvezde sa neba. Deo života, i to onaj najbitniji, je ona tamo provela i to nikada neće zaboraviti. Sigurno da ju je i tamo neko voleo i da će mu biti teško što odlazi. Savetujem ti da ne raskidaš kontakt sa tim ljudima i tim mestom. Oni su je ipak odgajali i bilo bi im jako drago da čuju kako napreduje. Ona će postati tvoja to je najvažnije i niko vas neće razdvojiti ali se nemoj plašiti da joj govoriš istinu i samo istinu o njenom poreklu, naravno, uvek u skladu sa njenim uzrastom i razumevanjem.
I još nešto, deca koja su dugo bila u domu nisu materijalisti i sigurno neće biti mnogo fascinirana igračkama jer to su tamo imala. Jedino što im treba je kontakt, ljubav, sigurnost. Nemoj osetiti ljubomoru ako se anđelak uvaljuje u krilo osobama koje dovoljno ili uopšte ne poznaje, jer je odrastala u surovim uslovima gde se morala boriti za pažnju i naklonost, razumi je.
trebaće ti puno vremena, strpljenja i što je najvažnije ljubavi, ali ćeš zato biti najsretnija i najponosnija mama na svetu kada ti se jednog dana taj bumerang ljubavi vrati i tresne te posred srca!!!!Sretno vam bilo! :heart:
CVUKUT :heart:
Chriss, zelim vam svu srecu ovog svijeta :heart:
CVUKUT prekrasno :heart:
Chriss jos sitno brojite. Javi nam se!
:heart:
Prekrasno! Prekrasno! Jedna mala srećica je pronašla roditelje! :heart:
Sad je sve i službeno. Rješenje je napisano i uručeno i stvar postaje pravomoćna ovu subotu. Idući ponedjeljak je našoj Andreici zadnji domski dan.
Jako se svi veselimo i jedva čekamo da nam zauvijek dođe doma.
:zaljubljen: Divno! :zaljubljen:
Veeeeelikaaaa pusa Andreici! :heart:
:heart: :heart: :heart:Citiraj:
Chriss prvotno napisa
Kad bi to moglo biti i za svu ostalu dječicu koja su još tamo. :saint:
:D :heart:
:love: :heart: :love:
:heart: :heart: :heart:
Predivno!! Želim vam prekrasan život sa vašom Andreicom! I njoj sa vama! :heart:
Cvukut :heart:
:heart: :heart: :heart:
:* Andreici!
:love:
Super.
CVRKUT - predivno napisano.
super...sada vas ceka najljepse od vaseg zajednickog zivota :heart:
:D :love:
:D jako je lijepo procitati ovako nesto! svu srecu vam zelim!
:* Andreici
Čestitke. super :D
još malo, još malo - sitno se broji
JUPIIIIIIIIIIIIIII :D
Čestitam od srca! :love:
Je li srećica stigla u svoj roditeljski dom? :heart: