kad ovo pišem,suze mi samo teku..nitko nije zavrijedio da mu se nekaj takvog desi. Dajmo svi dio nase pozitivne energije toj mami da uspije podnijeti ovo.. :cry:
Printable View
kad ovo pišem,suze mi samo teku..nitko nije zavrijedio da mu se nekaj takvog desi. Dajmo svi dio nase pozitivne energije toj mami da uspije podnijeti ovo.. :cry:
:cry: :heart:
:heart:
:cry:
Strašno, za malog Tomicu i Bartola :heart:
Prestrasno! Daj Bože snage majci!
:cry: Strasno :cry:
:cry: :taps: Grozno!!!
:heart: Majci...
:cry: , samo tužne vijesti ovih dana
:heart: :cry:
Zaista pretužno :cry:
Bože čuvaj malog anđela i daj majčici snagu za dalje :cry:
majci želim svu snagu ovoga svijeta :love2:
Pretužno... :cry:
Prestrašna tragedija :cry:
Strašno, jadna, jadna žena kako sad dalje, želim joj svu snagu ovog svijeta :cry:
:(
:(
Pročitala sam negdje da je studeni mjesec u kojem se posebno velika pažnja posvećuje upravo djeci, i pomislila da je ovo najtužniji studeni koji pamtim, jer nema dana da na vijestima ne vele kako je neko dijete poginulo ili ostalo siroče :cry: . Novine više niti ne želim čitati.
Neka vječna svjetlost svijetli Bartolu, Tomici i ostalim malim anđelima :saint: , a majkama i očevima nek je sva snaga svijeta da to prebrode (iako bih se ja odmah ubila).
Prepretužno :cry:
[quote="Leina mama"]Pročitala sam negdje da je studeni mjesec u kojem se posebno velika pažnja posvećuje upravo djeci, i pomislila da je ovo najtužniji studeni koji pamtim, jer nema dana da na vijestima ne vele kako je neko dijete poginulo ili ostalo siroče :cry: . Novine više niti ne želim čitati.
Neka vječna svjetlost svijetli Bartolu, Tomici i ostalim malim anđelima :saint:quote]
Mami Ivani želim nadljudske količine snage da to prebrodi, da se NIKADA ne pita zašto je ona to zaslužila, jer nije, želim da svi njeni prijatelji budu uz nju i pokažu joj što je prijateljstvo, ljubav, ljudskost i dobrota i želim joj da na koncu nađe još sreće u životu..
Malenom Bartolu i tati, čuvali vas anđeli nebeski.... :saint:
prituzno... :cry:
odkad sam cula , stalno mislim na tu zenu... molimo se za nju. :heart:
prituzno... :cry:
odkad sam cula , stalno mislim na tu zenu... molimo se za nju. :heart:
:cry: :(
:cry: :cry: :cry: :cry: