Eto, potpisujem May, i ja sam tako. :mrgreen:Quote:
Originally Posted by may
Printable View
Eto, potpisujem May, i ja sam tako. :mrgreen:Quote:
Originally Posted by may
:!:
:mrgreen:
znala sam... :lol: samo nisam znala tko, ti, cocci ili ceki...
s koje stranice ste naručivale Starbunz
Ne moj mene petljati u ovo 8) ja nemam niti jednu od svih tih silnih pelena!
nemam ni ja ali ih jaaako želim, ali ne mogu naći niti jednu stranicu s normalnom ponudom i da šalju kod nas
Bolje za tebe :mrgreen:
Žicaj pahuljicu da ti naruči!
:!:
.ccc
Vidim, vidim, svakakve ideje ovdje dolaze. Naručila bih ja svakome što želi, ali od pojedinog proizvođača ne mogu naručivati 1-2 komada, već 100, 200 ili više pelena. Samo da znate kako je to divan prizor imati toliko pelena odjednom (iako nisu sve moje) :mljac: .
Vidjela sam na diaperpin-u da hvale neke GAD (green acre designs) http://www.greenacredesigns.com/store/WsAboutus.asp pelene. Je li ih tko probao. Meni izgledaju super kvalitetno i lijepo. Uz to svako si može sam odabrati kako da izgleda izvana, a kako unutra. Je li tko probao. Ja sam željela naručiti, ali je bilo SOLD OUT!
Eto, pa ako netko zna više od mene...
Uuuuu, i ja bih GAD! :mljac: :mrgreen:
Kakva frka? Ajmo lijepo stati u red, bit će za sve!
Zar nije žena rekla da naručuje 100, 200 komada :coffee:
Ja bi htjela i Daisy Doodles, ako će se našoj pahuljici svidjeti :sing:
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally Posted by coccinella
tema je STARBUNZ iš kokoške negdje drugdje! :lol:
E ne mogu se sjetiti, ali negdje sam pročitala loše kritike za GAD (naravno da sam se i ja bila zaljepila - a onda i ohladila) - u stilu da im kvaliteta jaaako varira...
Pa ako ne probamo GAD, kako ćemo znati kakve su. Pretpostavljam da to ovisi o materijalu od kojeg se naprave. S obzirom da svako dizajnira svoju pelenu, materijali su različiti. Tako, bacam se u lov na GAD. 8)
Mislim da nije bila riječ o materijalu već o osobi koja ih šije. Čuj i ja sam naručila Just Ducky jer su premedene....
:evil: