Hej, suzy, šta je ono na testiću :D
Super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Rekla sam ja tebi odmah - kupi ženo test i daj nam razlog da se radujemo :sing: :dancingfever:
Samo za tebe, Beograđanko mala :*
Printable View
Hej, suzy, šta je ono na testiću :D
Super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Rekla sam ja tebi odmah - kupi ženo test i daj nam razlog da se radujemo :sing: :dancingfever:
Samo za tebe, Beograđanko mala :*
suzy, što ima novog?
majolina me podsjetila na jednu pjesmu, sjećate se?
devojko mala, pesmo moga grada, što si mi dala srce puno sna...
:sing:
Za sve one koje posjete ovu temu.....
DA!! SPOTTING = MOGUĆA TRUDNOĆA!!
U mom slučaju je bila.
Moja je želja da to bude i vama.
evo me:
test jutros -, ona sena od juce vise ne postoji
malopre stigla vestica, :evil: i izludecu kako me je ovaj spotting zeznuo :x
znaci i ne mora biti trudnoca ako se pojavi spotting
Curice, hvala na vibricama :*
suzy :taps:
baš mi je krvo.
strpljenja draga, doći će tvoja bebica :*
suzy :taps:
suzy :love2:
sljedeći mjesec je naš!
curice, hvala vam
macka ~~~~~~~~~~ nista nije gotovo dok se vestica ne pojavi
ljiljan, sunce :*
suzy, :love2:
majo :*
U kojoj si ti fazi ciklusa?
Ja sam sutra u fazi O, radim inseminaciju i nadam se + za dvije nedjelje. :*
Ohoho, pa srecno sutra onda!
DRZIM FIGE DA INSEMINACIJA BUDE USPESNA
~~~~~~~~~~~~~
Sretno, sretno, najsretnije! :*Citiraj:
MAJOLINA prvotno napisa
Drzim fige da uspije!! :love:Citiraj:
MAJOLINA prvotno napisa
majo, vibram od :heart: i držim fige za malog djevca/djevicu da se čvrsto uhvati za mamicu!Citiraj:
MAJOLINA prvotno napisa
Citiraj:
MAJOLINA prvotno napisa
Majolina,drzin ti fige na rukama i nogama (nadam se da necu zaustavit cirkulaciju,he,he :lol: :D )
Cure, hvala vam do neba i nazad. :* Upravo sam se vratila sa 2.AIH. Manje sam sretna nego prošli put, sad se tek ne nadam ničemu. :( Nalaz MM je tako slab (oligospermia), da uopšte nije za AIH. Ali, eto, folikule su prsnule i mi smo to uradili. Najavila sam testić za 13.12, ali mislim da mi neće trebati. Zadnja dva mjeseca su mi ciklusi 24d, tako da će :evil: vjerovatno doći puno prije testića.
:love:
Nemoj se opterecivati ove dve nedelje, ne razmisljaj o testiranju, trudnoci, nego se posveti sebi.
Nikad se ne zna!
Saljem ti puno vibri ~~~~~~~~~~~
Eto,digoh ovu temu iz prašine.jer je i meni krenuo taj prokleti spotting,u biti nešto smeđe boje,ali još imam dan po ff-u do testa.Jučer sam radila test i nije bilo ništa pametno na njemu :( ...ali,nada zadnja umire,pa ću se strpiti još ovo malo,iako se lagano žderem :evil:
Kad vidim da su neke cure uz spotting bile trudne,daje mi nadu..
Kod mene nema spottinga, ali su zato svi ostali znaci nadolazeće M prisutni - bolne grudi, povremeno probadanje u donjem dijelu stomaka, glad. Doduše, sve to mogu biti i znaci T, ali ne nadam se previše. :*
Citiraj:
MAJOLINA prvotno napisa
Majolina drzin ti fige da ipak bude T !!!! :D
Koji ti je dan ciklusa??[/b]
Majolina,to mi je uvijek ono najgore-T i M imaju slične/iste simptome...da poludiš svaki mjesec ovako! :evil:
Danas je 22.dc, a 7. dan nakon inseminacije i 7.dpo. Ko će izdržati još sedam dana a da vještica ne navrati :( A, ja i inače nisam poznata kao strpljiva osoba. :mrgreen:
Nego, primjetila sam da mi je mokraća jaaakkkkoooo tamna i bistra. Da nije i to neki znak, mislim znak T ;)
Evo, sad sam i temperaturu izmjerila (u ustima) - 37,1! Možda je i to neki znak :mrgreen:
majolina, i temp i tamna mokraća mogu biti znakovi, ali i ne moraju, ja držim fige da kod tebe jesu
MAJOLINA znam da je teško ali zaposli se nečim zabavnim i opuštajućim tako da što manje misliš na inseminaciju. Okiti kuću, pravi dekoracije, čitaj, surfaj (malo i onekim drugim stvarima, a ne samo po Rodi)
Baš sam na potpomognutoj čitala kako je žena čak stresno radila nakon IVF ili AIH (nisam sigurna) i ima super betu 13DPO.
Ja isto mislim da bi uskoro mogla vidjeti plusek.
Evo ti sve moje vibre ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za tvoju betu.
MAJOLINA ~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih zila
Drage moje, hvala vam od :heart:
Upravo sam danas kupila malu jelkicu (taman za moj ugao), nakit i ostale potrepštine da malko uredim dnevni boravak. A, sutra idem na seminar koji traje do nedelje, tako da neću baš previše misliti o simptomima. Seminari prosvjete su poznati kao izuzetno radni :P . A, tu su i večernja druženja itd,itd...
Prošli put sam nakon AIH radila testić 10.dpo, ali ovaj put (ako M ne dođe) neću raditi prije 14.dpo.
Sve vas puno ljubim, ako stignem javim vam se ujutro, a ako ne - pišemo se u nedeljicu uveče.
Da ne bih zaostajala za drugima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +, O, ET, :preskaceuze: :*
Uh,cure,evo mene opet na ovoj temi....danas mi je po ff-u 15 dpo,a po mojoj kalkučlaciji 14 dpo ...spotting je još tu,a od M nema ni traga ni glasa.Napravila sam testići bio je -.I to bi bilo to,ad mi nije vrag dao mira,pa sam na ff-u (imam vip verziju) pitala o svom slučaju i moderatorice su mi bacil bubu u glavu da sam možda ipak T,pa da napravim testić ponovo....kao možda je kasna implantacija,njima se tako čini po grafu itd....ovo izluđuje lagano. :x
Da bar ne dođe vještica i testić idućih dana dobije još jednu crticu.... :)
idu me danas ovi tipfeleri :lol:
Pepina imas na ovoj stranici sa lijeve strane price cura koje su imale spotting a ipak su bile trudne . "BFP with Spotting pogledaj , mozda ti pomogne
Betty,hvala ti,malo sam čitala i pomoglo je donekle...ali ipak,ne znam šta misliti.90% mene misli da nema šanse,a 10% da ima.Pala mi je malo jutros temperatura,pa su mi se šanse smanjile po meni,ali od M i dalje ni traga ni glasa..kasni mi sigurno bar dan-2,šta kod mene inače nije slučaj.Pričekat ću do sutra da vidim hoće li procuriti.Sad mi je i spotting skoro posve nestao :? ...vjerojatno će doći prasica.Ja svako malo imam osjećaj da je došla,pa trčim u wc na provjeru,a ono ni kapi.
Dakle,ja sam još jedan dokaz da spotting ne znači i trudnoću za sve one koje pogledaju ovu temu :evil:
Eh, eh, da vam se javim. Kod mene ovaj put nema spottinga, ali ima M. Došla je kasno naveče u subotu, tj. u nedelju rano ujutro, tako da od mog testiranja - ništa. Nakon odmora krećem u postupak IVF. :*
majolina :love: bice bolje sledeci put, ne gubi nadu
[b]Majolina, :love:
sorry,imam b viška u postu :lol:
Evo da se i ja konačno pridružim ovoj temi. I ja imam iste probleme kao i vi drage moje, iz mjeseca u mjesec ista priča. Samo što mi nije jasno što se to ovaj mj. događa, pa ako netko ima neeki savjet...
Naime, m sam dobila 15.11. i trajala je oko četiri dana, nakon toga 01.12. dobijem neki smečkasti iscjedak koji je također trajao četiri dana i par puta se pojavilo malo sukrvice. Danas bi trebala dobiti m i osjećam da me boli trbuh i križa, ali drugo ništa(nijedna m nije došla bez bolnih cica). E da, ovo je prvi mj. kako ne pijem Dabroston pa može biti da se nešto poremetilo. Šta vi mislite? A jesam se razvezala.... :lol:
Hej, draga! Nadam se da danas nisi dobila M :love:
Ako zaista nisi, mogla bi razmisliti da skokneš do apotekice i kupiš jedan kućni testić za trudnoću, pa da nas sutra ujutro iznenadiš jednim + :*
Hej, Majolina!! Nisam dobila m! Ne znam dali da se već veselim polako ili ne. Nešto si razmišljam da mi je i ono 1. možda bila m (iako nije tako izgledalo!) pa bi možda onda trbala dobiti 28.?? Ali nisam nikada imala takvu m, ovo je više bio kao nekakav iscjedak. A simptpme baš i nemam nekakve, osim piškanja, pojačanog iscjetka i bolnih križa. U prvoj trudnoći, koja je završila spontanim, užasno su me bolila cice. Sada ništa, baš ništa. :? Jooooj koji bi to bio poklon za Božić da sam ostala trudna, ajme!!! Pusa svima vama koji ste u sličnim problemima... :love: