I ja se pridruzujem cestitkama. :D :D :D E kako bi bilo fino da i moj porod bude tako "jednostavan" kao tvoj...mada :/ meni ce ovo biti prvi :roll: pa...ali imam ja jos 9 sedmica...sve naj naj vam zelim
Printable View
I ja se pridruzujem cestitkama. :D :D :D E kako bi bilo fino da i moj porod bude tako "jednostavan" kao tvoj...mada :/ meni ce ovo biti prvi :roll: pa...ali imam ja jos 9 sedmica...sve naj naj vam zelim
Ja sam taman mislila napisati da uzmeš neki apartman u Rijeci pa da se ne brineš oko toga dal ćeš stići na vrijeme, a ti ne samo da si stigla na vrijeme, već si i rodila i vrnula se natrag.
Čestitam od :heart: !!!!
čestitam :heart:
I to pred 6 mjeseci! :lol:Citiraj:
rinama prvotno napisa
33, cestitke. :heart:
Yuna je vec digla nekoliko tema iz prasine, samo sto ova ima veze s konkretnim dogadjajem pa je i mene malo zbunilo: mislim si pa 33 ima bebu, kak sad mora rodit :? (neki smo se dan bas vidjele)
Nevjerojatno, ja sada imam isti osjećaj kao onda tridesettri. Sinoć sam sanjala da sam rodila blizance, curu i dečka i da ih zajedno ne mogu dojiti. Sva sam bila u panici da su gladni i da će umrijeti. Inače meni je termin za 10 dana i baš mi se nešto ne rađa. Na početku trudnoće, budući sam imala grozan prvi porod, mislila sam čak ići na carski rez, ali sam se u međuvremenu odlučila da opet idem na sve čisto prirodno, hrabro, pa što Bog da. Doduše kada se prisjetim prvog poroda još uvijek mi suze dođu na oči, ali vjerujem da će ovaj put proći sve u redu .
Mene preplavi hladan znoj pri pomisli na još jedan porod. Prvi je bio - nemam riječi - grozan, bolan, u nesvjestici, nalijeganje, pucanje, oporavak od skoro 2 mjeseca - plakala sam kao kiša kad je mm rekao da bi želio još djece...
I ja bih. Ako ih mogu negdje kupiti gotove... zaklinjala sam se da nema šanse da ponovno prođem sve patnje kakve su bile u prvom porodu.
Godinu dana nisam mijenjala mišljenje. A onda... eto, Ana je bila sve ljepša i draža, svježina dojma grozote i boli se smanjivala i sad ću uskoro u osmi mjesec trudnoće... :mrgreen:
Ali da ne bih, istina je. I bojim se.
Išla bih u Rijeku na stolčić. Čitala sam puno priča na portalu o drukčijem, boljem, ljudskijem porodu... i želim to za sebe i svoje dijete...
Nemam podršku od mame, ginekologa, ni mm-ovih staraca. MM kaže da me vozi i na Mars ako treba :mrgreen: , moje cure - pa, kako koja - neke su na mojoj strani, neke kažu da je to preveliki cirkus. I ja to poneki put mislim...
Ah, rado bih poštedjela mm-a, sebe i dijete puta u Rijeku... ali mogu li dobiti stolčić onda u Zagrebu? Odgovor je - ne.
Znači već u startu 30% veće šanse za puknuće :cry:
Čini se da ipak idem, onda. Ali, voljela bih biti sigurna i nepokolebljiva :( A nisam. Puno razmišljam i dvojim...
ali zato stolčić možeš dobiti u varaždinu, a on ij ipak malo bliže od rijeke ;)
Samo slušaj sebe, svoju intuiciju i svoje želje!
To je tvoj porod i tvoja beba. A podršku muža imaš, šta će ti više.
Moji su se isto sablažnjavali kad sam rekla da idem u Rijeku. Naravno da ih nisam slušala. I opet ću ići, ali isto kao i tebi, kad sve malo izblijedi...
Drži se i napravi PO SVOM! (i kao što Lutonjica kaže- razmisli i o Varaždinu)
Komplikacija s Varaždinom je što treba odraditi tečaj kod njih za porod na stolčiću, jer ne priznaju tečaj iz Petrove...
U RI ne treba niš, a mm ima gdje biti - prijatelji imaju veliki stan tamo.
U VZ nemamo nikoga - a, iskreno 1 ili 2 sata puta je u biti votevr...
E ja stvarno ne kužim te doktore i takve njihove provale! Pa kakav tečaj, kakvo ti je molim te predznanje potrebno da bi "čučnuo i rodio". A kako onda to riječke trudnice odrađuju?!Citiraj:
Komplikacija s Varaždinom je što treba odraditi tečaj kod njih za porod na stolčiću...
Njima je izgleda milina komplicirati stvari.
Ma, ja sam spetljala. Htjela sam reći, ako hoćeš da ti je partner s tobom... :mrgreen:
Sorry.