Loryblue prvotno napisa
evo da malo osvježim ovu temu :mrgreen:
pa da vidimo ko se još bavi aktivnostima i u kojoj je fazi.
mi svečano objavljujemo (tarararara): s guzanjem smo prestali ovo lito :D i evo punih 6 miseci nije nikog i ništa uzjašila.
i ne traži, i ne pada joj na pamet.
do prestanka smo stvarno bili u kritičnoj fazi, skoro pa cjelodnevnog puhanja, jaukanja, stenjanja....i ostalih zvukova koje je proizvodila.
a kako smo riješili "problem":
dođemo ovo lito kod mojih na ljetovanje od misec i po dana. i šefica svaki dan jaši li jaši. i svaki dan sve veće partnere bira. došli smo do faze da joj je kauč taman mjera :mrgreen:
ali lito, vruće, ona se nakon 5 minuta uznoji ko voda, ma strava i uažs.
ne možeš nigdi na vrime otić jer ona nije završila s "guzanjem". ako je prekinem, ajme. ako je čekam, ajme meni.
i jedan dan pukne mojoj mami film. šefica L. se boji krave šarenke (ko zna kako je to počelo s tom nekom kravom, ali je se boji ko vraga). i kaže njoj moja mama kako će joj doć šarenka čuje li je još jedan put da je uzjašila neku beštiju. i stane šefica L. s guzanjem u tili čas.
i onda njoj mama objasni kako šarenka poludi kad vidi da mala djeca gnječe svoje igračke i da ih jašu i guzaju. i da tada šarenka sve prikopa rogovima.
i rič po rič, sjaši šefica L. sa svog tadašnjeg partnera i nikad više nije uzjašila, nikoga.
čak je svima počela govorit kako šarenka popi*di kad čuje da netko guza.
i tako smo mi završili s tim poglavljem u našem životu.
sad čekamo ono drugo, pubertetsko. :lol: