Nego cure, kad su moji pokušali dobiti prvo dijete, tj. moga buraza jednostavno nije išlo i onda je mami jedna stara žena, travarka rekla recept koji je moja mama napravila i sljedeći mjesec ostala trudna, tj.nakon što je popila tu turu. E, onda su htjeli drugo dijete, pa opet nije išlo neko vrijeme, i mama opet napravila istu stvar i došla ja. E, sad ona meni stalno govori da ja to napravim, ali ja nekako nisam, ali sad pomišljam i na to. Ona kaže da joj je ta žena onda prije 30godina rekla da to služi kako bi se kod žena pokrenulo sve, e sad što je pod tim mislila ne znam, mada je moja mama uvijek imala uredne M, jedino što ima zavaljenu maternicu. Mama kaže da ne zna je li to pomoglo kao sredstvo ili je njoj pomoglo u smislu nekog placebo efekta, kako god bilo, ja doista vjerujem čajeve i trave i sve vezano za to, pa mislim da ovo ne može škoditi.
U svakom slučaju napisat ću vam što je ona pila, pa ako tko želi pokušati...
Recept 33 pice/češnja češnjaka/ bijelog luka se zajedno s 3 limuna (cijela s korom) dobro samelju. Onda se to stavi prokuhati u litru vode- ne treba dugo ključati, tj. tek par ključa. Kad se ohladi, pije se 3X dnevno prije jela dok se ne popije sve. I to je to.
Nakon toga je moja mama ostala trudna s nama oboje, e sad je li to slučajnost ili je doista pomoglo netko od nas bi trebao pokušati dokazati. U svakom slučaju, nadam se da pomaže, a opet možda sam ja bila neka duša luda za češnjakom pa sam se odlučila spustiti kad je mama zamirisala na njega :lol: