ok, pokazi!
...ali cu te svejedno voditi van :*
Printable View
ok, pokazi!
...ali cu te svejedno voditi van :*
Ajme, kol'ko nas je tuuuu
1. KajaCitiraj:
Kaja prvotno napisa
2. NinaRea
3. lukinamama
4. irica
5. tweety
6. eminesqu
7. tanjic
8. suncana
9. Duda
10. Inquier
11. sociere
12. zora
13. egemama
14. plashljivo_pile
15. Prah
stvarno :shock: :/
mislim da nema druge egemama nego jednu raspušteničku :P kavu organizirat
ko je za? :mrgreen:
ja sam za, al lokacija mi je malo nezgodna :/
hm, da...malo ti je mozda daleko... ali zato se svakako javi kad nam dolazis u metropolu :*
ma to uopće nije upitno
i kaj sad??? ja sam spavala do 11h, onda sam doma popila kavu da progledam :mrgreen: , i otišla na jarun egici pokazat svoju osobnu! :P :P to me koštalo 3 kune parkinga! kuna za svaku prisutnu! (sebe računam pod gratis) :lol:
a di su bili svi ostali s popisa???
Možda su otišli sa ovog foruma :)
sorciere, ja vršila svetu dužnost mljekare :P
ja se ne bi baš uklopila, promatrači bi mislili da sam nečije dijete :lol: :lol: :lol:
misliš MOJE dijete???? :lol: :PCitiraj:
plashljivo_pile prvotno napisa
mama! :lol: :lol: :lol:
chaterice :x
ovadi se moze dogovarati za kavu, ali brblja se tamo :P
vještica! :PCitiraj:
egemama prvotno napisa
:lol:
nes me navuci :P
evo i ja sam tu.ja sam ispričala svoju priču u drugom postu.želim vas samo sve kupa pozdravit.i drago mi je kaj ste i vi tu :)Citiraj:
Kaja prvotno napisa
pusa svima :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
:*
evo da se i ja upišem službeno ovdije.
nije me bilo neko vrijeme ali eto sad sam tu.
samohrana mama dvoje djece. prošla onaj gadan period, centar i sud (sad se čeka još nekoliko dana da završi žalbeni postupak, nadam se da se On neće žaliti) i gotovo.
neki stariji se možda sjećaju mene od prije, još sa starog foruma.
lijep pozdrav svima.
blago vama :)Citiraj:
Mala prvotno napisa
[quote]Ma sve cemo to proci - na ovaj :evil: ili onaj :D nacinCitiraj:
Nikiva prvotno napisa
Hej!!!!!
Pa meni ne rade slova sa kvacicama!!!! Ja stisnem, a ono - nista (ili pukne neko drugo slovo)
Help
Sorry, ovo je totalno off topic al HEEELP
[quote="Kaja"]ma znam..samo kaj ti niko nemože vratiti vrijeme..a djeca odrastu preko noći...Citiraj:
Ma sve cemo to proci - na ovaj :evil: ili onaj :D nacinCitiraj:
Nikiva prvotno napisa
:( :( :(
E pa bas zbog toga, sto vrijeme leti, ne mozemo dozvoliti da nam sve propadne zbog zivciranja. Zivi danas kao da sutra nece biti ... i proci ce :roll:Citiraj:
Nikiva prvotno napisa
bi ja..da otac mog djeteta ju nije oteoCitiraj:
Kaja prvotno napisa
Kajo, idi u svoj profil i pod "jezik foruma" odaberi hrvatski.Citiraj:
Kaja prvotno napisa
Joj ,Nikiva, isprike do neba :oops:
Tek sam sad procitala tvoju pricu.
Oprosti
Apricot, neka frka mi je s Internet Explorerom, jel ni u google-u ne prihvaca ta slova, niti igdje na netu. Sad se moram sjetiti sto sam cackala :)Citiraj:
apricot prvotno napisa
Evo i mene,samohrane mame,skroz mi je to cudno tako napisati ,a i sebe tako nazivati,jer nisam nikad mislila da ce to tako biti...Neznam kuda spada moja prica,ali priznajem da mi treba podrska,jer mi je jos uvijek vrlo tesko. Dakle,bila sam u braku 16 godina,iz kojeg ima dvije krasne curice,samo - starija je nakon dogovora o razvodu izjavila da želi otići samnom u podstanare,a mlađa da želi ostati u kući kod tate "da tamo završi školu". I psihologica je rekla da je to njen normalan odabir,jer ima 11 godina. Starija je imala 16.Strašno me to boli,još dan-danas,makar je prošlo 2,5 godine,a i zbog toga što je bivši muž prepustio sve svojoj majci,nema ga ,a i oženio se i otišao na drugi kraj države. Ja ne želim djetetu raditi nikakve pritiske,a i ovdje kod mene nema mjesta.Moj dio priče je još interesantniji.Vrlo brzo sam ušla u vezu sa 10 god.mlađim muškarcem,valjda mi je to trebalo,a i djeca su ga prihvatila dobro,pa se dogodilo i treće.Sad imam i treću,prekrasnu kćer,samo bez tate.Zašto? Ispostavilo se da je tata kompulzivni kockar,ovisnik,koji nije shvatio ozbiljno da se mora liječiti.Pa kad je sve prokockao i debelo se zadužio,proveo noći i noći tko zna gdje,prekinula sam to i iselila ga,rekavši da ja to ne želim ni za sebe i za dijete. Tako sam sad u klubu samohranih majki (?),sa 3,a živim sa 2 djece.A mlađa ,fala bogu,ili - naravno,dolazi svaki vikend meni. Baš nam je veselo. O novcima ni neću govoriti...
:(
ma nema problema kaja.Citiraj:
Kaja prvotno napisa
al ja ću uskoro zagrlit svoju curicu :D :D :D
Nikiva, drzim palceve
:love:
mastenica, dobro nam dosla!
tuzna mi je tvoja prica, ali iza nje vidim koliko si hrabra i snazna zena. zelim vam puno srece, vama 4 neustrasive i hrabre zene :love:
hvala kajaCitiraj:
Kaja prvotno napisa
tamo!Citiraj:
sorciere prvotno napisa
nas tri!ege se ispricala ( ;) nadam se da je dobro)
a tebe niotkuda
:? a di TAMO???? ja imam svjedoke da sam bila: pokazala sam egici osobnu (da se dokumentiram :mrgreen: ), čula sam kak eugen usisava i sprema, labudovi su nam prolepetali preko glave :shock: ... i NISAM pojela kanarinca :lol: :lol:Citiraj:
tweety prvotno napisa
ma mi smo jucer bile tamo :mrgreen:
bez ege, ona je imala vaznija posla :/
:x a ko je mene zvao??? ha??? grrrrrr....Citiraj:
tweety prvotno napisa
samo da znaš - ja sam jučer IPAK popila kavu s jednom forumašicom :P ! bez labudova :mrgreen:
ali sa prekobrojnim smajlićima :P
ja ovaj vikend sa preko jednom :PCitiraj:
sorciere prvotno napisa
anek i njm plus kid
josie i njm plus kid
lut njm plus kidica
cure iz jdo podforuma :mrgreen:
P.S. evo dosta samaranja, ja sam mislila da nas je ege svih regrutirala, sljedeci put cemo nadam se svi skupa
ignoriram te kao i ti mene na topicu o neurednom stanu :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa