Ira je 2 godine (od 3. god.) išla kod Edite cebalo - nešto između ritmike i baleta. Bilo je super, na žalost preselili smo se pa sad tražimo nešto u Gajnicama. (ima u centru kulture ali mislim da je od 6 g.)
Printable View
Ira je 2 godine (od 3. god.) išla kod Edite cebalo - nešto između ritmike i baleta. Bilo je super, na žalost preselili smo se pa sad tražimo nešto u Gajnicama. (ima u centru kulture ali mislim da je od 6 g.)
Na moju veliku žalost naš vrtić nema ritmiku.
Zanima me postoji li neki plesni studio ili vrtić na području Kvatrića?
šta od toga ima na području Rijeke i okolice...zna li tko?
Moja je krenula u pegaz na preckom, ali nije nesto odusevljena, pocela mi se je izvlaciti da je umorna i sl., ne znam da li je to zato jer se osjeca neuspjesnom tamo ili je vec postala toliko asocijalna da ju hrpa djece u prostoriji plasi, curice se naguravaju,divljaju, ova moja pravi grimase, ne osjeca se ugodno, nisam pametna da li da promijenim grupu i upisem ju negdje drugdje ... navodno na DIF-u ima ritmika?
Mi smo na DIF-u već drugu godinu za redom,ali na gimnastici.Moja curka od 4g.je oduševljena tak da je ove godine nagovorila i dvije frendice iz vrtića da idu s njom i one su isto oduševljene.Kaj se tiče ritmike mislim da je isto ima,ali nisam baš 100% sigurna.Najbolje bi ti bilo da nazoveš faks i da se raspitaš.
da li to znači da na DIF-u ima i jedno i drugo ili samo gimnastika?
koja je donja dobna granica i jesu li upisi samo u 9. mj ili se može uletiti i kroz godinu?
Za ritmiku nisam 100% sigurna,zato i kažem da bi bilo najbolje nazvati kod njih i provjeriti.Nisam niti sigurna za donju d.granice(ah jesam od pomoći!),ali moja malecka kad je krenula imala je 3g.i2.mj.tak da pretpostavljam da je granica 3g.Može se uletit i kroz godinu(bar smo mi tak)jer uvijek bude djece koja odustanu.
mi smo isto tamo "krenuli"... mislim došli smo dva puta i odustali... prvi put je bila pet minuta unutra i izašla van a drugi puta nije htjela uopće ući u dvoranu... nisam htjela forsirati pa smo odustali i nakon toga mi je stalno govorila da bi ona na ritmiku ali ne tamo :?Citiraj:
chani prvotno napisa
odlučila sam pokušati negdje drugdje i odvela je u naš vrtić (špansko-plesni studio Nina) i do danas nije propustila niti jedan sat, ma išla bi svaki dan valjda, odradila dva nastupa i sve s takvim veseljem... jako smo zadovoljni i drago mi je da smo pokušali i drugi put, očito joj u pegazu nije nešto sjelo :/
jel može nešto više o ovome? (tko, što, kad, kontakt)Citiraj:
chani prvotno napisa
u DV Špansko i DV Sunčana ritmiku ima plesni studio Nina... dva puta tjedno, vodi jedna mlada cura, jako simpa i klinke ju obožavaju...
mislim da niti jedna curica koja je došla nije odustala...
u španskom više nema mjesta ali je bilo u sunčani, to je vrtić u pos naselju špansko-oranice...
poslat ću broj moba od tete na pp pa pitajte...
vrtić čigra ima 2 lokacije; hypo centar i na ravnicama. tamo imaju ritmiku. h obožava ići. 1x tjedno, srijedom od 6 u trajanju od 1 sat. 120 kn za one koji ne idu u vrtić.
gdje u hypo ili na ravnicama?
ide na ravnice, popodne je uvijek tak odvratna gužva na slavonskoj da smo odustali od hypa iako je bliže.
to znac da ima i u hypu? nama on savrseno odgovara po lokaciji :)Citiraj:
india prvotno napisa
Molim info za područje vrapče-stenjevec-gajnice, za curku od 3 godine, ako netko zna.
Tnx
treba nazvat pa pitat za sigurno. mislim da i hypo ima te popodnevne aktivnosti samo ne možda u istim terminima. imaju sajt s kontaktima, zvrcni pa vidi.Citiraj:
leonisa prvotno napisa
tnx india, nije mi palo na pamet uguglad njhov site :oops:
a zna li itko ima li tako nešto u splitu moja ima 3g i 3mj a stalno pravi kolute,pa pleše kao balerina :/ itd pa nešto slično ako ko zna :mrgreen:
mi idemo na balet u Baletni studio Zvonka, Vrapčanska cesta, al ne znam koji broj (mislim oko broja 30)Citiraj:
iki prvotno napisa
http://zvonka.blogspot.com/
stvarno smo zadovoljni i sretni tamo
mi idemo na balet u Baletni studio Zvonka, Vrapčanska cesta, al ne znam koji broj (mislim oko broja 30)Citiraj:
iki prvotno napisa
http://zvonka.blogspot.com/
stvarno smo zadovoljni i sretni tamo
Ima kakvih novijih informacija iz Cvrčka? Jel još uvijek tamo super kao što ste rekle prošle godine?
Jel ide netko u plesni klub Lana (na području Sesveta)?
Ili kod Jasminke Zajec (Step by Step)?
Iskustva, preporuke?
i mi gledamo neku ritmiku u centru zg-a!
u zkm-u prošli upisi
na ribnjaku nam ne pašu termini
Nika ide na gimnastiku na DIF već treću godinu. Jako smo zadovoljno, jako kvalitetno s nima rade. Selekcija je s pet godina, gdje oni selektiraju djecu koja su perspektivna i posebno rade s njima. Dobna granica je 3 godine, upisi su od 27. 9. - 29. 9. od 19-20,30 sati. Velika je navala, tako da je dobro doći prvi dan. www.gknovizagreb.hr Cijena je 250 kn.
Nadam se da sam pomogla.
Moj sin doduše ide na hip hop (s njima idu i cure), ali u istom centru imaju i ritmiku. Trenerica je neka teta koja inače radi i kod Cebalice, evo sve možeš vidjeti na www.tantan-kutak.com.
Cure, pomoć
osim ritmike na DIFu, jel znate još negdje bliže Novom Zagrebu?
može i ples jer to jako volimo.
zvali smo ovo, ritmika i ples ali je za sada premalo zainteresiranih:
http://www.papageno.hr/novo.html
dajte još neku preporuku
Ja ti znam jedino za centar ako ti nije predaleko!
Imas sada bas novu grupu za ritmicku gimnastiku na Velesajmu. Ja sam jucer zvala i bilo je jos mjesta.
Cula sam da su super.
Klub ritmicke gimnastike je Aura, a grupe vodi jedna simpa mlada cura koja je nedavno bila prvakinja Hrvatske.
Ovdje ti je link:
www.gkaura.com
I javi i nama kako je jer cemo se mi vjerojatno na jesen prebaciti tamo, sada smo u sklopu skole i nismo bas zadovoljni, ali su joj tamo frendice ... :(
Ima navodno i dosta drugih aktivnosti u blizini, za mame, bracu ...
Zna li netko za ritmicku gimnastiku na istoku grada?
Mi bili u Cvrcku (u vrticu) na ritmici prerazocarani no stigla je nova teta pa sad ne znam
Ritmika za curice na Panovčaku www.tantan-kutak.com, voditeljica je teta Helena Kapulica.
thanx!
meni bi trebalo nešto još više u Centru, jer ne vozim. :/
bucka, ja sam čula da je ovdje dobro http://www.plesnipunktovi.hr/index.html
Nama je to izvan ruke pa nemam osobnog iskustva
Obje grupe napredne i pocetna u istom terminu s istom tetom: smanjenje broja zainteresiranih u godini kad smo mi trebali postati "napredni". Dijete samo odustalo.
I bezbroj puta ritmike nije bilo, primjerice od 10 puta mjesecno 4-5 puta nema (ne svaki mjesec), bez nadoknade. Zato su svi i odustajali.
Inace svaki vrtic ima svoju tetu, pa o njoj vjerojatno sve ovisi: nasa je bila genijalna!
Mi smo krenuli u Pučko učilište na ritmiku. Cure su prezadovoljne, ali one su još male (4 i 5) pa nemaju velike zahtjeve.
Na jesen planiramo u ZKM. Htjeli smo i sad, ali ne može se ubaciti sad usred godine.
Mi se dvoumimo između Baletnog studia Zvonka i Pleasnog studia Lepeza. Molim vas iskustva kako bi se lakše odlučili :)
Hvala
jel netko zna web stranicu plesnog studija lepeza. meni se nikako nece otvoriti
netko je pitao za špansko, imate u igraonici LiliBo odličnu ritmiku, moja malena ide od prošle godine tj od 2,5 god i tamo joj je super.