Neva, Neva i moj glas!!
Printable View
Neva, Neva i moj glas!!
ipak je anketa! :mrgreen:
Ja ti vec rekoh da mi je Neva ljepse..Bruna me podsjeca na medvjeda Brundu :mrgreen:
Nije da si nas pitala ali evo i mog glasa - Neva (to nam je ime bilo u izboru za naš curetak).
A i "Neva i Vid" ljepše zvuči nego "Bruna i Vid" :love:
imamo novih fotki za tatu, pa i vi mozete vidjeti kako rastemo i druzimo se sa ljetnim 2006 :mrgreen:
http://public.fotki.com/ivana444rf/sijecanj2007/
kako su preslatke!!! A super je fotka gdje su sve bebice na podu!!
I totalno sam ljubomorna na Andreinu dugu kosicu!! :*
ivonna, super ste!! :heart:
meni to lici na vjezbe mame&bebe kod ive kolić!! :heart:
cure su preslatke
i meni je Neva draže, mada mi je i Bruna OK - vjerovatno ćemo odlučivati kada se beba rodi
Ivonna, cure su ti prelijepe :heart:
Andrea je tako velika, a Meri ima obrascice za popapati :heart:
:D :love: :D IJA, I JA GLASAM ZA IME NEVA(OPROSTITE ŠTO KASNIM)
IVONNA BEBAĆI SU TI ŠEČER :* , A MAMA NATAŠA ONDA TI JE SVE JASNO (MISLIM ŠTO SE TIĆE KLAVAXA)
PUSA CURKE, MORAM IĆI KLINCIMA DATI RUČAK KONAČNO SU OBE CURKE DOŠLE IZ ŠKOLE
Neva :D
Fotke ću vidjeti kasnije.
Ivonna baš svi ste preslatki :D
ivonna preslatka mi je fotka sa njih dvije u kadi
Lijepe fotke, lijepa djeca, lijepa vrata :mrgreen:
na 3. slici: bebe na okupu-jel ova prva mama Sunčica s Martinom
:shock:
kovke, je ..zakaj?
joj bas sam grozna :oops:
hvala na komplimentima cure :*
Andrea i Meri :love:
zbilja moramo doc u prosidbu
Mirta - glasam za Bruna (al ja bas u ovoj anketi i nisam kompetentna)
pelene - uglavnom pampers...al sve ga vise zanima piskenje stojecki ko Bruno pa se nadam da cemo ih se brzo osloboditi, kakanje iskljucivo u pelenu..
Bubinima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mi smo na nekoj promociji u Konzumu kupili neki superpack Pampers. Brdo ih ima unutra. Inače koristimo Libero i babylove, ali nam je tamo cura pokazala kako brže upijaju Pampersice od Libera.
Stvarno brzo upiju sve i znam ih pritisnuti suhom papirnatom maramicom i skoro ništa se ne smoči...ali....nekako mi se Libero čine bolje..ili je samo navika u pitanju?
Vidim da nisam jedina kojoj su se svidjela vrata, a koliko vidim u kući na zidovima prevladava žuta boja, baš kao i kod mene ( a vidim nešto i plavoga (moja najdraže boje što se tiće interijera
Meri i Andrea su preslatke :heart: :heart: :* .
A i za vrata se slažem, jako su lijepa...kakva je tek kuća?! :)
aaaaaaaaaaaa, to mi je frendica :heart: :love:Citiraj:
ivonna prvotno napisa
a di ste to bile, kod ive kolić ili...
sori, i ja sam pogledala ostatak slikica i curke su ti stvarno prekrasne
a kad dolazi TM? kako si, jel izdržavaš? dugo te nisam to pitala, oprosti :oops:
ej kovke..
nismo bile kod ive kolic, nego kod jedne forumasice moje susjede..zapravo ljetne 2006 se nalaze svaki tjedan.
Mi smo ok, MM se vraca tek krajem svibnja/pocetkom lipnja tako da imamo mi jos dosta za izgurat. Drzimo se, nekad sam malo vise luda, nekad malo manje..sve u svemu nemogu se pozalit.
MANIVA, ove neke slike su kod drugih forumasica doma, kod mene doma ti je sve u tonovima krem boje...plave nema...
A vrata...za njih sam prosla kalvariju..cekala 7 mjeseci da mi ih covjek napravi/postavi :x
baš super što se nalazite svaki tjedan :heart:
a vrata mi nemojte spominjati! imam odmah noćne more! :mrgreen:
haha, loona, ONE se nalaze...ja bas i ne jer mi je nezgodno sa obadvijema curkama. Mislim da sam dosad bila samo 2x
pa i to je nešto! :mrgreen: Jesi doma u nedjelju?
:no:
idem svojima i ostajem tamo prespavati posto u ponedjeljak rano ujutro imam konzultacije za magistarski
Iako bi sad to najradije odgodila, jer mi nikako da se vidimo!!!
a jooooj! Pa stvarno....a ja si baš mislila kako ćemo se napokon vidjeti! :/
:/ Uvijek se nesto isprijeci
Nazvat cu ujutro Sikavicu da vidim ima li koji drugi slobodan termin pa ti javim !
kako je Vita? I zakaj je dvopekica ofarbala kosu? :mrgreen:
Ma nemoj mijenjat planove zbog mene!!! Bit će prilike! ;)
Vita je super...osim što je večeras bježala po KC-u i nije se ni osvrtala gdje sam..Srećom pol ljudi je na skijanju pa nije gužva :mrgreen:
A dvopekica?hmmm ne znam! :mrgreen:
uf, pretjerah sa smajlićima hehehe
idem ja u krpe. glava mi puca cijeli dan...a mi se čujemo svakako! Ljubi Andreicu i Meri! :*
hehe, moramo nas dvije malo podici topic..Nego, kako ide shopingiranje za stan?
Ja bih tako rado do KCa..bila sam nekidan sa Andreom u CC i jedva sam ju zadrzavala da ne ulijece u sve ducane, stvarno uzas..Onda je jos vidjela onu igraonicu u TLu, a meni se zurilo doma, pa je plakala ko kisna godina. Eto, pa ti onda uzivaj u shopingu..
Idem i ja u krpe jer kod mene je postrojavanje u 7 ujutro..Laku noc!
nema jos nikog!!
ja prva!! :mrgreen:
htjela sam samo napisat da mi niki uglavnom dajemo vodu za pice preko dana, a tu i tamo joj pomijesamo sa sokom!
uglavnom, skuzila je zenska sto je finije, pa sad hoda po kuci-drzi bocicu u zraku i viće šoka, šoka, šoka!!! :lol:
Evo samo da vas pozdravim.
Meme hvata neka prehlada i baš se nikak ne osječam!
Uživajte u danu!
Tako i mi dajemo Leni samo vodu. I onda dođemo kod frendova u posjet, ona skuži grickalice i sok i navali kao da ju doma ne hranimo. :mrgreen:
Mamaineven-drž se!
Tako Lana ludi za čokoladom. Uglavnom pije vodu i odnedavno je počela više tražiti čaj, to je naučila u vrtiću. Sokiće ne traži.Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
:love: ivonni i njenim curkama. tako mi je drago da sam vidjela Martina, nisam ga vidjela od rujna, kad je imao mjesec dana. a gle ga sad. veikiiii dečko!
sok na žalost F pije u jaslicama :evil: , doma samo kad se fino napapa i kad mama ili tata obećaju i kod bake ponekad, sve ostalo voda