MI svi spavamo bez carapa. Sto se tice pokrivanja, Vanja se otkrije svaki put dok ju ja pokrijem, a i Luka je bio takav.
Zadnjih mjesec dana se Luka ponekad probudi po noci i sam trazi da ga pokrijem.
Printable View
MI svi spavamo bez carapa. Sto se tice pokrivanja, Vanja se otkrije svaki put dok ju ja pokrijem, a i Luka je bio takav.
Zadnjih mjesec dana se Luka ponekad probudi po noci i sam trazi da ga pokrijem.
fran spava u čarapicama! poludim ako ih nema i kad se ujutro probudi a nogice hladne! iako se to baš ne događa!
Elena spava u pidjami i obicno u carapicama (pamucne, tanke); spava s nama u krevetu, ali otkriva se stalno :roll:, pa kako bas ne grijemo sobu - mrzim zagrijanu spavacu sobu - fali mi zraka, ipak joj stavimo carapice..
A, i ja spavam u pidjami i carapama ponekad :oops: !!
MM nikad ne spava u carapama, pidjama i to samo po zimi!
:love:
DA!....i Karlo spava u čarapama...probala ga jednom staviti spavat bez njih ali je nastao rusvaj...he he to ga mama naučila na spavanje u charapama...MM se pak grozi tog...hmmm
toncek spava u carapama i kada ga ocu izuti to je drama-mali oce carape i kraj.a i ja zimi spavam u carapama :oops:
Mi smo u H&M pronašli lijepu vreću za spavanje većeg broja jer u ZG-u nisam našla nigdje dovoljno veliku. Ipak ja njemu još obučem i čarapice iako stan grijemo. Vidim da mu nije vruće po noći.
Kako ćemo obući djecu kod spavanja, stvarno ovisi koja je sobna temperatura po noći. Ne treba pretjerivati ni na jednu ni na drugu stranu.
ako spava u tanjoj piđamici onda obavezno idu čarapice.
ako je u piđami od flisa sa stopicama - nema čarapice.
ako je stavljam u vriću (i to onu koja ima noge i duge rukave) tad opet ne stavljam čarapice.
a znam je stavit i u hulahopićima spavat.
meni je stalno hladno i pokrivam se ko medvid i onda mislim da je i maloj hladno. a ustvari vidim kako lipo spava kad je ne pokrijem. i to mi opet nije dovoljan pokazatelj pa je večer kasnije opet "davim" oblačenjem i vrućinom.
Pošto ga ne pokrivamo ničim jer se ne da, obujemo čarapi i topliju piđamicu i mirni smo.
U međuvremenu sam promijenila mišljenje i čarapiramo se i po noći, naročito zimiCitiraj:
makita prvotno napisa
a ja :lol: (sori al morala sam)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
da se vratim na temu: Kristijan u pidzami i carapicama nepokriven
u carapama, koje ponekad u toku noci izgubi.
ja ga stalno pokusavam pokrit, makar stopala, al se on uvijek otkrije.
Patrik ne voli pokrivanje, stalno se otkriva, nogice su mu skoro uvijek okej topline (a kad prebacim dekicu preko njega onda su vruće) . Iako se ja pokrijem do nosa, njega ne gnjavim, jer znam da kad je meni vruće poluuudim ako me se dodatno pokriva, a da ne govorim da su mičarape za spavanje nekaj najneudobnije (ko kad ostaneš u grunjaku brrrr)
Ugl, mislim da oni jako dobro znaju što im paše. Kad su mali ionako su termoforići :heart:
U piđami i veći dio noći nepokrivena, spava sa nama i više puta sam ju našla znojnu nakon što sam je pokrila, pa sam zaključila da je njoj vruće i da ako se otkrije da je trebam pustiti
moj nema teorije da obuce carape kad ide lec. Inace vrti se po krevetu i stalno se otkriva a ja tu i tamo kako se uspijem probudit samo pokrivam. :)
Ja do nosa sva pokrivena :lol:
Definitivno u čarapama!
Meni je tako ful udubno i toplo pa vjerujem da je tako i njoj.
U čarapama, bodiju i pidžami, počnemo noć pokriveni, a ujutro poplunić na podu. Spava s nama.
Ponekad se probudim da je pokrijem, ali nema smisla, odmah se počne ritati, tako da se svi probudimo i razbudimo.
Vreću je htjela dok se nije počela prevrtati po krevetu, sad joj stvara veliku nervozu.