Ajd' dobro, malčice si me utješila. I ja sam tako mislila ali u zadnje vrijeme me baš "ide" tako da više ništa ne isključujem kao mogućnost.Citiraj:
wonderwoman prvotno napisa
Printable View
Ajd' dobro, malčice si me utješila. I ja sam tako mislila ali u zadnje vrijeme me baš "ide" tako da više ništa ne isključujem kao mogućnost.Citiraj:
wonderwoman prvotno napisa
Suncem ~~~~~~~~1 za dalje :saint:
Sad bar znas na cemu si i kad to napravis znas sta sljedi :saint:
potpisujem, sunceko :love: :heart: :love:Citiraj:
Betty prvotno napisa
drago moje sunce malo... hrabrice naša!
:heart: :love: :heart:
samo ću ti reći da znam da što god da odlučiš, bit će ispravno.
i pričekati još par mjeseci, pratiti jajnike, probati priprodno... ali i odmah otići na laparaskopiju. i jedan i drugi put će te dovesti do tvog :saint:
samo je pitanje koji će te dovesti BRŽE.
a to moraš ti odlučiti :*
isabel, danas u 4 mislim na tebe :love:
bit će sve super, samo 8) i :P se boli
javi nam odmah kako je prošlo
Isabel~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe bezbolno i sa super nalazima :heart:
Evo, prvi korak sam napravila. Naručila sam se danas kod moje soc. gyn za idući mjesec. Planiram razgovarati s njom o HSG ili LPSC. Vidjet ćemo. Suncem.m ti si me potakla na to! :*
evo javila se Isabel ima super rezultat - obostrana prohodnost :D
kaze da je bila vise neugoda nego bol, probat ce se javit navecer
:D :DCitiraj:
pujica prvotno napisa
Divno, divno. Poslije vas curice, i ja razmisljam da probam opet :lol:.
:DCitiraj:
pujica prvotno napisa
Da čestitam i ovdje za super vodiče!!! :D :D
jutros sam samo brzinski doletila pustit koju vibricu za Isabel, pa sad da nadoknadim
:D :D :D tako sam vesela šta je sve super prošlo.
Isabel :heart: :heart: :heart: :*
macka,gejsha, stelerina hvala drage moje. Još sam malo psihotična pa se čas smijem, čas plačem, ali šibam dalje....
.............:sing: jača sam negooooo ikadaaaaa :sing: :dancingfever:
rene, ww - samo hrabro, ako sam ja ovo preživila, svako može (kažu da začepljeni najviše bole, a pošto sam to prošla mogu vam
garantirati da ta bol tako kratko traje da se brzo zaboravi ;) )
Samo dobro se raspitajte gdje ići, jer taj ljudski faktor je od neprocjenjive važnosti.
suncem.m :heart: :* :heart:
ti si, draga, T za par tjedana
:heart:
nije da se ne nadam, ali moja nada je tako mala, mala, mala,mala, ......sićušna :roll:
sad ćemo ti je mi napumpatCitiraj:
Suncem.m. prvotno napisa
pa će bit velika velika ogromna
Citiraj:
pujica prvotno napisa
:D :heart: :D Isabel čestitke od :heart:
Sad kad znas da je sve ok to znaci da se niste dovoljno keksali sad tj. dana godisnjeg i ne izlazit iz kreveta :mrgreen:
Ma bravo za Isabel! :D
MENI SLIJEDI hsg SAMO NEZNAM HOĆU LI GA RADITI PRIVATNO ILI U BOLNICI; AKO NIJE TAJNA KOLIKO TE JE KOŠTAO TAJ ZAHVAT U CITA, POSLALA SAM PORUKU TJ. PITANJE CITU MOŽE LI SE PROHODNOST VIDJETI SA SNIMKOM MAGNETSKE REZONANCE?
Za to ne znam, ali znam da privatno u Zagrebu u Poliklinici Vili hsg košta cca 1500 kn.
Evo i mene malo.
Upravo sam nazvala cito, jer se spremam otici na hsg slijedeci mjesec, a ako bude sve ok na inseminaciju u travnju. HSG je 1200 kn, inseminacija 1000. Moze se pritrpit.
cmooooooook cure i hvala za opis hsga u cita, stvarno me je bila frka, al sada vise nije :love: :heart: