U Rijeci rade do 24 tjedna i cura koja je lažala sa mnom je bila u 24 tjednu i nisu joj napravili jer kažu da je to zadnja granica.Citiraj:
Ninči prvotno napisa
Printable View
U Rijeci rade do 24 tjedna i cura koja je lažala sa mnom je bila u 24 tjednu i nisu joj napravili jer kažu da je to zadnja granica.Citiraj:
Ninči prvotno napisa
Hm, meni če radit sa 23 puna u 24om, nadam se da to nije prekasno????
Ova moja je bila 24,25 tjedana trudna. Znam to jer joj je termin bio 2 tjedna poslije mene, a ja sam tada bila trudna 27 tjedana. :roll:
U nekim se bolnicama stavlja serklaž do 28. tjedna, stoga ne mislim da je 24. tjedan prekasno.
Mene zanimaju iskustva majki kojima je stavljen serklaž:
1. Je li boljelo skidanja šava?
2. Nakon koliko je vremena krenuo porod od skidanja toga šava?
Da to je individualno od bolnice do bolnice.
Roza nije prekasno. :)
Skidanje šava ne boli, a meni su ga skidali nakon što mi je pukao vodenjak u 32 tjednu.
Thanks cure :*
A meni če ga valjda skinut za vrijeme carskog...to tako ide.
mojoj sestri je rađen serklaž (prije 9.god.m kaže ona u 28.tj)
neki dan je bila na pregledu i kaže joj dr. da će u svakoj idućoj T morat radit serklaž. je li to istina????
meni je dr. rekla da mi je urodjeno mali vrat grlica 1-1,5cm
kaze, moze i ne mora praviti probleme. cvrst je i nije uloziv, ja sam za koji dan 7. tjedan.
kakvo je vase misljenje i iskustva, moze li on biti takav ostati takav ili se podrazumeva problem u najavi?
I meni bi se u svakoj trudnoći obavezno radila serklaža. Bez nje ne bih iznijela trudnoću. Jedino što ja više ne mislim rađati! :mrgreen: Svoje sam završila! 8)
Evo i ja sam radila serklazu prije sest dana.bila sam na parsusistenu kojeg su postepeno smanjivali al dva dana nakon prestanka koristenja imala sam steezanja trbuha pa su me ponovo prikopcali.vidim da su neke pile parsusis. u tabletama i mirovale doma.jeste li imale kakve kontrakcije s tabletama? Dosta mi bolnice, vec sam 15 dana tu :-(