školjkica:
Citiraj:
Mislim da će mi cijeli život oko nečeg pametovat, pa sam se nekako pomirila s tim njenim načinom ophođenja-iako puknem tu i tamo pa se izderem. :evil:
na žalost, postoje dvije vrste roditelja: oni koji se nikad, pa ni kad im dijete ima sedamdeset godina, ne mogu distancirati i ophoditi sa svojim djetetom kao s odraslom osobom i oni koji to mogu... bojim se da je vjerojatnost da pripadnici prve grupe prijeđu u drugu vrlo, vrlo, vrlo -nevjerojatna. to im dođe k'o neki uvjetovani refleks, otvaraju im se usta i laprdaju, a da ni sami nisu svjesni. govorim iz vlastitog iskustva, na žalost!
sanjica:
Citiraj:
Isuse, nemrem vjerovati?! Kad sam ja rađala prvo dijete, moja susjeda imala je petero. Gledala sam u nju ko u Boga i bila mi je prva pomoć kod svakog i najmanjeg problema s mojom kćeri. Sama činjenica da je podigla petero djeci meni je bila dovoljna da prema njoj osjećam ogromno poštovanje.
ajme, potpisujem!
daphne :shock: , pa zar je moguće da tebi netko ima nešto za reći, koja imaš petoro djece!?!
Citiraj:
S drugim te nitko neće ništa pitati
ne bih se u ovo baš kladila... sjetite se, radi se o uvjetovanom refleksu: vidim kćer (snahu, ...) = jezik počinje sam od sebe klepetati.
rvukovi2:
Citiraj:
mene svekrva već počela piliti s pričom kako se bebe doje svaka tri sata i da to drugačije ne može.
i, koliko dugo je ona dojila?
leonisa:
Citiraj:
mojima mi nije bed odbrusiti, moji su, znaju da ih volim i postujem i znaju na taj nacin da su pretjerali. ali kako dati na znanje onima koji nisu tvoji?
he, he, druži se s rodama, a ove koji nemaju pojma ignoriraj!
jao, leonisa, svekrva ti je turbo-koma-strava-... ! gnjavatori postoje u raznim varijantama, tebi je na žalost dopao de luxe model! uf! teško je bilo što reći i savjetovati, ali vjerojatno ćeš nekako morati stvari staviti na svoje mjesto, jer će ti inače vjerojatno biti sve gore i gore.
Citiraj:
onda vise ne mogu smireno govoriti jer sam smireno vec rekla xy puta.
moraš ostati smirena, jer time što te uspijeva isprovocirati ona se osjeća nadmoćno i jačom od tebe! na žalost, to se na to svodi!
:)