Ups :oops:
Brisite duplic
Printable View
Ups :oops:
Brisite duplic
Ajde nek ti te strije budu najgora stvar koja ti se desila i koje ce ti se desiti... budi zahvalna na tome, a ne ogorcena.Citiraj:
Yuna prvotno napisa
A ovo ponistavanje ljubavi prema djeci, ljubavi koju pruza muz, ljepote zene i rekla bih samopouzdanja u cijelosti sa strijama i nezategnutim trbuhom po porodu, a sve u cilju nosenja uskih majcica i minica mi je.... jednostavno prestrasno
Nikada nisam imala previse strija i celulita (mada vec godinama vucem barem 5 kg viska!). No, nisam imala ni problema sa nosenjem minica i uskih majica, jednostavno zato sto ih nikad nisam nosila. Svoj trbuh nisam nikad vise voljela, a sto je veci volim ga sve vise :heart:
UOPCE me ne zamaraju niti strije, niti debljina, niti celulit-a svega toga ima, jer ono sto vidim u svojim ocima-vidim prvi put u svojih 35 godina!
Potpisujem sibell u potpunosti!
Nemam ni jedne jedine strije nakon obje trudnoće a nisam se ničim mazala protiv njih (al zato celulita :roll: )
To je isključivo stvar genetike, možeš ih možda malo ublažiti ili izbijeliti, ali ih ne možeš spriječiti ako imaš predispozicije.
Ni ja ne vjerujem previše u kreme.
Ma malo sam pretjerala, odmah sam se išla žaliti kad sam ih primijetila..hehe...mislila sam da ću proći bez toga jer je do sad sve bilo u redu...uh još da prođe ovaj mjesec bez dodatnih strija.... 8)
ma naravno da se veselim bebici...jedva čekam da dođe dok mi nisu nastale nove strije :lol: .
I ja se mažem cijelo vrijeme a evo prije 2-3 tjedna su mi se počele pojavljivati ružne ljubičaste strije iznad pupka i polako se šire....
doduše, kolikogod sam se ufuravala da će mi sva ta prirodna ulja pomoći, s druge strane sam nekako znala da neću izbjeći strijama jer ih imama po bedrim još iz tinejdžerskih dana....
i tako hodamo neki dan MM i ja po plaži, a moj ponos zbog velikog trbuha izgubio se zbog ružnih strija koje bodu oči, a kaže mi MM - ma što te briga, pa trudna si! odmah sam prestala misliti o strijama, važno je ono što je unutra, uvijek.... doslovno i preneseno :*
Jednom je jedna moja prijateljica (ne družimo se više, družile smo se u srednjoj) rekla da ona ne želi ostati trudna jer ne želi da joj dijete unakazi tijelo :shock: :evil: ....
To kaj ima neko strije ne znači da će mu ostati špek na trbuhu, pa opet može u uske majce. Ja imam strije po trbuhu i nosim uske majce, ne tak uske da nemrem disati, ali ne nosim ni one koje plivaju oko mene, i opet ne mojih 5 kg viška, opet sew mogu obući zgodno i seksi, ne mora to biti minica i majca do spod cica, tak se tinejđerice i k... oblače :P .
Dobila sam ih i kaj sad, ali zato imam jednog prekrasnog mišeka i još jedan samo što mi nije doplivao u naručje i ne mislim da me MM zato manje voli. A i da me ne voli zbog strija, nije me ni vrijedan, kaj će mi takav muž.
Slazem se, upravo tako i ja razmisljam. Iako nisam dobila nijednu striju po trbuhu, zasad, al ima jos 9 tj. vremena... Dobila sam ih po potkoljenicama, tj. neznam dal su to vene ili strije.Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Uzivam u svom izgledu sad, sto mi je veci trbuh to sam si ja ljepsa. Provodim vise vremena pred ogledalom nego u pubertetu :lol:
imam strije, i što da im radim?
ignoriram ih :mrgreen:
Tako je.I ja mazem koliko mogu,ali opet ih imam po cijelom tijelu,nogama,trbuhu,dojkama,straznjici...Vjerujem da ce se poslije trudnoce malo povuci i nastojacu da ih zategnem koliko mogu,a da mi je to razlog za ocaj,Boze sacuvaj.Bebica je razlog tome. :heart: :love:Citiraj:
sweetmint prvotno napisa
mislim da se malo previše pekmezite s tim bebicama. jasno mi je da je to veselje, i meni je isto, ali bogami sjetite se kakve djece sve ima i kad odrastu kako znaju roditelje nepoštivati itd.
a da ne spominjem obratno što je još gore...kenj kenj moja bebica, a poslije kad je malo odrasla ko da je najveće govno...
do sad sam se suzdržavala od bilo kakvih komentara, jer kontam hormoni rade i sve to, ali sad moram da se zapitam zašto Bog daje djecu ovakvima???Citiraj:
Yuna prvotno napisa
a djeca koja ne poštuju roditelje i ostale dolaze na svijet upravo pod ovakvim okolnostima, uvjetima i razmišljanjima...
Pa dobro, kaj si ti tak isfrustrirana?Citiraj:
Yuna prvotno napisa
stvarno iznenađujuća reakcija!!!
Ah koje izrazavanje,posebno na ovom forumu,zasto uporedjujes djecu sa gov....stvarno si nekako....cudna.Citiraj:
Yuna prvotno napisa
Riječi govore više od ičega o onome tko ih je napisao, pa bi vam onda sve trebalo biti jasno....
hop, hop, hop... stop!
bez ikakvih vrijeđanja na osobnom nivou, molim: svatko ima pravo na svoje mišljenje, makoliko se mi s njime ne slagali.
dopustimo da ima ljudi kojima djeca nisu centar svijeta, kao što ima ljudi kojima posao nije centar svijeta.
a mi ovdje nismo referentne točke.
:heart:
sad ću vam ja poslikati svoje strijaste batake i odmah ćete svi kolektivno biti sretni kaj tak ne izgledate :mrgreen:
kisi,kisi
ne vidim slike
danas ću ....ali upozoravam nije za mlađe od 35
cure sada ću ja vama napisati svoje nedavno iskustvo.Moram priznati da sam jaš uvijek poprilično zbunjena doživljenim :? .Naime ja sam sada u 32.tjednu trudnoće.Cijelo vrijeme mažem se kremom i uljem iz DM-a protiv strija.Moje dijete pretežno boravi na desnoj strani trbuha pa sam tako prije cca tjedan dana primjetila hrpu sitnih ljubičastih crtica upravo na toj strani trbuha.Samo tako,preko noći.Bio mi je to šok :shock: Odmah sam natopila trbuh kremom koju sam i do tada koristila ali očito ne tako redovito.Kako je sada toplo,po kući šećem polugola i trbuh mi je u svakom trenutku natopljen maslinovim ili bademovim uljem ili kremicom.I....strije su nestale.Nema ih :? :? Kao da ih nikada bilo nije.Mislim,ja sam sretna ali još nisam čula da strije nestaju.Nisu promijenile boju nego ih naprosto nema.
kak da isključim blic?Citiraj:
maria71 prvotno napisa
3 put sam slikala i sve kaj se vidi je amorfna bijela blješteća masa
nisam ja rekla da se netko od vas tako ponaša niti bude nego samo upozoravam jer znam da ima puno takvih slučajeva.
(a moguće da su i neke od vas primjer toga).
također kenjkanje o mužićima, a onda mi se gospodične neke hvale kako su ga maznule nekoj drugoj i slične priče...
tu su svi divni i krasni i to mi ide na živce...i mužići i bebice i blablabla...
i ne do bog da se napiše nešto manje krasno...ali takav je forum i život...odjednom sve svetice i superžene...
baš i nije neka emancipacija...dok nije bilo mužeka i bebica ZNAM da su većina bila sasvim drugačija...
I ja nisam nikad napisala da nisam htjela bebicu niti mužeka niti da im se ne veselim...samo da mi kenjkanje ide na živce...dogodilo se da ih imam...ali i da ih nemam ne bi me to previše smetalo.
(ne u negativnom smislu, nego ne bih se osjećala zato jadnom itd...)
ma strije i slične gluposti...pa malo se zezam jer je ovaj forum tako naporan s ozbiljnim stvarima i kenjkanjima...baš me briga za strije itd...i tak je tijelo pokvarljivo...
i ne, djeca i mužeki NISU centar svijeta...oni su samo usputna pojava...koja dođe i prođe kao i sve drugo.
ma ne lupaju me baš hormoni...lupa me licemjerje kojeg je previše po svuda.
Yuna, curama je rečeno da ne procjenjuju i agresivno ne zamijeraju različitost, pa te molim da se i ti toga držaš.
Ono što je zadnje što se kaže na forumu je da smo ovdje svi dobrovoljno i sigurno zbog nečega što nam se sviđa, bilo to "druženje", kvalitetne informacije, "ubijanje" vremena...
Ali, nekako nam je najdraža ta neka pozitivna atmosfera koju nastojimo održati :heart:
Ok, netko kenjka, ti ne kenjkaš...
Bože, različite smo i po izgledu i po karakteru.
Ne sviđa ti se topic na kojemu netko kenjka?
Pa preskoči ga, to je barem lako.
Ali, nema smisla nekome predbacivati SAMO zato jer je drugačiji od nas, jel tako ;)
imaš pravo.
Yuna, ti si kraljica!!!! :klap: