to se on od graha napuhao
Printable View
to se on od graha napuhao
curke....to je posebna tehnika kontroliranja i upravljanja svojim tijelom......za to su bile potrebne godine prakse......ali sad sam konačno dospio na nivo kad mogu razmaknuti svoje pločice i dozvoliti svojem trbuhu da ispadne.....ali isto tako se mogu vratiti u početnu fazu i baciti ga iza pločica
joj-joj.... :oops: baš ti hvala za ovo mladi dječarac......dal to znači da se ti smatraš mladom djevojčicomCitiraj:
anchie76 prvotno napisa
nda.. mi dojilje isto radimo sa sisama... ovisno o dekolteu :raspa:
Ionako ništa ne propuštaš :lol:.Citiraj:
Andora prvotno napisa
lako tebi kad si vidjela.
kako ću ja (gladna) tebi (sitoj) vjerovat!? :(
No dobro, iz priloženih slika mi nikako nije bilo jasno jeli riječ o kuhinjskim ili kakvim pločicama, ali kad si već toliko uporan u toj furci s pločicama, vjerovat ću ti na riječ. Ipak si ti u dovoljno ozbiljnim godinama, kada je poželjno biti dozirano neozbiljan. Radi psihičkog zdravlja.
veste su ti čisto zgodne :lol:
:D konačno dobih slije!
bog te maz'o - dobar neki fažol! :naklon:
ajmeee ja pomislila da je to MM - imate istu košulju :lol:
:lol: :lol:Citiraj:
andora prvotno napisa
pa znam ja kaj se nosi.....pratim modu......a prilika je bila nevjerovatna....skoro pa su tukli one koji neće ništa kupitiCitiraj:
Poslid prvotno napisa
Pa su ti otpale pločice od stresa :lol:Citiraj:
skoro pa su tukli one koji neće ništa kupiti
ha čuj nikad ne znaš kaj se krije ispod škarniclaCitiraj:
Foška prvotno napisa
bubimirko, znala sam da si opicen, ali ovoliko! :lol: pa, ti fakat vodis u ovoj anketi!!
jesi ti svjestan da ces se, ukoliko dodjes na rasprodaju, morati identificirati putem zadizanja majice i pokazivanja buse? ;)
ipak, mislim da je trbica od Anki ljepsa od tvoje... :mrgreen:
uh što mi sad krivo što moram sa djetetom u šetnju pa neću dočekat premijeru skidanja do kraja :lol:
tko li je đorđa buša poželio??? :lol:
ma .......ko bi li se samo nadao da će mi Klunij biti za petama...........a glede tibice od Anki.....kako god ti veliš......vjerujem ti na riječ........ali uvjeren sam da je moja samo malo manje dlakava da bi promijenila mišljenje :coffee:Citiraj:
momze prvotno napisa
a bubimirko što si navalio s tim đorđevima, pa i nije ti neka konkurencija... :lol:
a zašto na rasprodaji? rasprodaješ se?
da nisi i ti neki Đorđe, Juraj, Jure...?Citiraj:
Stijena prvotno napisa
ma tak je sve to nekak započelo.......više puta su me pitali kad ću doći u javnost(rasprodaju).....da se konačno spoji lik s djelom....pa eto ja malo uranio.......tek toliko da vidite zapravo da mi moje trenutno stanje ne dozvoljava baš prevelike šetnje.......tam je uvijek i ovak i onak velika gužva.....i sad si još zamisli kak bi bilo da ja ušetam u paviljon.....em šta bi nastala još veća gužva em što bi sve pustile grabariju oko robice i počele se grabati za mene 8)Citiraj:
Stijena prvotno napisa
ja se iskreno nadam da nam dolazi pomoci... :mrgreen:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
ostale đorđeve platimo u videoteci i odnesemo doma... dođeš do kraja i vratiš nazad. al bubimirko.... zbilja, rasprodaja? "sve za džaba"?
niti blizuCitiraj:
Asimon prvotno napisa
aj hev! :lol:Citiraj:
Andora prvotno napisa
gad demit, vaj vumn?Citiraj:
Foška prvotno napisa
u svakom slučaju.....koji god od nas dvoje dođe.....započeti će rat :lol:Citiraj:
Andora prvotno napisa
pa sad ovog drugog si baš ne bih poželjela doma jer ko što nečiji avatar ovdje reče - the only bush i trust is my own..., a što se tiče rasprodavanja, mislim da bubimirko ima neke skrivenije planove od pustog pomaganja...hm, ne znam, slike vrijede tisuću riječiCitiraj:
Andora prvotno napisa
Citiraj:
maria71 prvotno napisa
:mljac: :mljac: :mljac:
blago vam se.... sve curke koje su nesvrstane - kokice u ruke i uživancija u čikn fajtu!
ja kad vidim bubimirka mislim na bubimira i ne mogu se oteti dojmu kako kopa nos i radi spačke.Citiraj:
Stijena prvotno napisa
uzeti ga s oprezom i paziti na doziranje.
ovaj škartoc na glavi je meni zasad sasvim dovoljan! ;)
a koji bi to mogli biti "skriveniji planovi"......s obzirom na mjesto, društvo , okolinu.....itd.Citiraj:
Stijena prvotno napisa
[quote="Andoraja kad vidim bubimirka mislim na bubimira i ne mogu se oteti dojmu kako kopa nos i radi spačke.
uzeti ga s oprezom i paziti na doziranje.
ovaj škartoc na glavi je meni zasad sasvim dovoljan! ;)[/quote]
ja se isto ne mogu oteti dojmu da je to bio "svjestan" nick
pa koja bi to promocija udruge i njene rasprodaje bila da dođe Đ. dabl-ju Buš, Ej Bi Si, Si En En, svi bi navalili :mrgreen:
ja bih se zbilja rado zagledala u njegove oči i malo popričala o bilo čemu s njim - čisto da vidim je li zbilja takav kakvim se/ kakvim ga prikazuju.
A možda se uskoro sve zadubimo u bubimirkove oke iz istog razloga :mrgreen:
hm, glasujmo za bubimirka, pa ćemo vidjeti...Citiraj:
bubimirko prvotno napisa
i uostalom pa zašto se dolazi na rasprodaju dječje robe i opreme....
jel ti to insinuiraš da se ja ne prikazujem u pravom svjetlu????čime sam zaslužio da me doživljavaš ko takvoga???Citiraj:
Foška prvotno napisa
ah, da nam nisi zanimljiv ne bi sada blinkao listić uz ovaj vrući topik.
I sam tvrdiš da su ti komentari podli, a je li i duša takva, ne znamo, vjerojatno nije.
Bolestan smisao za humor? Bolje nego bez smisla za humor :P
Eto glasah i ja.
Mene neodoljivo podsjećaš ( tvoj osebujni stil ) na jednu meni nekad jako dragu osobu.
A nakon par dana u kakvom dobrom bjuti salonu i nakon tretmana nekog od stilista mislim da bi u potpunosti zasjenio klunija.
A domaće je domaće 8)
daj maria, imaj milosti! ne traži tako nešto prije ručka!Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Citiraj:
Mayaa prvotno napisa
a šta ti mljackaš :lol: