HVALA
Printable View
HVALA
stigao avikado :D
Nikako da ga namjestim na rame!
Gledala sam video upute na Maya Wrap http://www.mayawrap.com/u_maya_wrap_101.php# , ali je Pixie Kid naopako napravljen!
Ima li koji drugi link?
Evo i mene kao padobranca. Mi imamo maramu koju smo kupili kad je Janko već bio nekih 8 mjeseci tako da baš i nemam iskustva sa nošenjem jako male bebe.
Gledala sam ove slingove i prekrasni su mi. Razmišljam da prodam maramu i kupim sling. Zanima me da li je moguće novorođenče nositi u slingu i možda čak i dojiti ga u slingu?
:)
Evo malo sa i ja pogledala ove linkove pa vidim da se može i novorođenče nositi u slingu. A sada pitanje za one koji imaju iskustva s oboje. U čemu je lakše. Čini mi se da se sling puno lakše stavlja i barati njime, dok mi se za maramu čini da je ipak malo više raspoređena po cijelim leđima, pa ne opterećuje samo jedan dio leđa. Ili nisam u pravu? :?
pa kak sad naopako? jesi ti to sigurno dobro pogledala?Citiraj:
M.a.r.t.a prvotno napisa
jer i ja sam svoj josien sling namještala i još namještam prema uputama s mayawrap-a i sve pet! a skroz se nosimo.
ne znam dal si skužila, ali postoji ona caka da ga na MW žena prvo drži na jednu stranu, pa onda prije nego provlači rep okrene dio s ringovima na drugu stranu.
e jesam ga objasnila!
mislim, ne sumnjam ja sad u tebe :love: , samo pitam
Ja kupila sling od Josie i super je, a dobila sam i maramu na poklon. Kombiniram oboje. Sling mi je super za kraće relacije, ali mislim da je marama ipak bolja za manju bebu, pogotovo ako ideš u dužu šetnju. Kad se navikneš nije problem zavezati je. Čak sam našla jednu verziju duplog križnog koje ne otpetljavaš, nego je samo "obučeš" ko jaknu.
Pa imaš na pixiekid gore u linkovima "upute" i točno upute za slingove. :)Citiraj:
M.a.r.t.a prvotno napisa
imam ga i ja :preskaceuze:
e sad se jos trebam ispraksirati sa stavljanjem :dancingfever:
zaboravih napisati............sto imaju lijepe fotke od modela 8)
juhuuu bili smo u setnji marjanom jucer, nikakvih negativnih komentara nego samo pozitivni, jedna starija gospoda je rekla "vidi kako je bebu stavila na prsa, bravo, bravo" a bilo ih je par (isto starijih) sta su nas milo gledale i smjeskale se. nina je gustala i spavala cijelim putem, ali cim bi ja stala mala gospodica bi se pocela meskoljit i budit.
sling je zakon, a osjecaj dok nosis svoju bebicu tako blizu tebi fantastican. malcice su me bolila leda, ali to je sigurno moja greska jer se jos nisan ushemila u stavljanje slinga
znaci, to sam ja u biti od josie kupila sling? mislin, pixie kid je njen ili ona sije za njih?
Njezin je. Ma ženska je turbo talentirana za sve! :)
josie, legendo :heart:
Da, trebate vidjeti kak domišljato uređuje dječje sobe :DCitiraj:
Dragonfly prvotno napisa
Koliko je debela tkanina kod ovog slinga? Bi mogao posluziti za ljeto za dvoje kojima je često jako toplo? tj. za ono godišnje doba u kojem je vruće, kako god se ubuduće zvalo
tkanina je onako dosta cvrsta, podeblja ali mislim da ne bi bio problem u tkanini nego jednostavno u tome sta je beba odmah tik do tebe. nekako ipak mislin da necu moc podnijet sling ljeti, tj u onom godišnjem dobu u kojem je vruće, kako god se ubuduće zvalo ;)
Sve pohvale mom pixiekid slingu boja livada :heart:
mi smo se cijelo ljeto nosili u avokado slingu i bio mi je bas suuuuuper.. uopće nije vruce u njemu
a prepoznali smo i neke rodice .
Josi...preslatki ste(koja zdodna mama)
Dia....super ambient za slikanje...
Pusa slatkoj dječici :*
I mi imamo sling boje Nebo i prepreprezadovoljni smo! Zasad sve funkcionira odlično. :D
Tako mi je drago @n@!Citiraj:
@n@ prvotno napisa
Ova stranica je odmor za oči...Svaki put kada pogledam ima li što novo (čekam pokrivače) sam...:zaljubljen:
danas stigle papuče mama, tatu smo dobili prije (jer sam ja podcijenila veličinu vlastitog stopala :saint: ) i nekaj udobnije u životu nisam obula...moj duuuboki naklon...
imamo i sling livadu, ali se još borimo sa "instaliranjem" :(
mi uživamo sa multiblue slingom
furamo šlapice tata i mama - supač su, zovem ih "copatki"
čekamo nestrpljivo dalje....
moram samo javiti da je margita, stara samo 7 dana, jutros izasla u svoju prvu setnju bas u pixie slingu :D
bilo nam je super!
Mi se moramo pohvaliti da smo si kupili pixie sling i čekamo da beba dođe i da se krenemo nositi :D
u kojem položaju je nosiš? može slikica?Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
u uspravnom, mislim da je to onaj prvi u uputama. mene podsjeca na dupli krizni u marami
I mi imamo Josein sling, naranđasti, pre zadovoljni smo
Reci koliko staro dijete nosiš u slingu?Citiraj:
Annie prvotno napisa
Znači u sling može bebica od rođenja pa do koje dobi?
Nikako mi nije jasno kako se djete složi u sling bez pomoći druge osobe, jel to fakat moguče bez velikih problema ili se trebam poprilično namučiti da bi to uspjela. ;)
Još jedno pitanjce!
:) Da li se sling može staviti preko oba ramena ili to i je razlika s maramom, što se ona može staviti na oba, a sling ne? :?
Ne moraš se namučiti, samo steći malo prakse. Ja imam 'naš prvi sling' tek par dana i već se super snalazimo.
Mislim da ti sling može samo preko jednog ramena, pogledaj malo upute na http://www.pixiekid.com/.
do kad se hoce nositi.Citiraj:
paws prvotno napisa
zaru sam u marami nosila do poslije 3. rodjendana.
komplicirano nije uopce, ja sam i maramu, i sad sling, vezala bez icije pomoci. jos mi je lakse ovako malenu bebu vezati, jer je lagana :mrgreen:
i iz tvog iskustva što je bolje, praktičnije za novorođenče, marama ili sling?Citiraj:
komplicirano nije uopce, ja sam i maramu, i sad sling, vezala bez icije pomoci
ja za sada imam samo sling (i to Josien, prekrasan maslinasto zeleni, više ih nema u ponudi :mrgreen: ) ali ozbiljno razmišljam o tome da za pojačanje nabavim i maramu, barem za prve mjesece
cuj, ja sam mislila da cu u pocetku koristiti iskljucivo maramu jer mi je djelovala sigurnije (a i maramu sam koristila 3 godine, a sling nikada), ali evo desilo se da mi je marama jos kod frendice i da doma imam samo novi sling, a htjelo nam se u setnju :mrgreen:
i ne vidim neku razliku, odnosno, i sa slingom se osjecam potpuno sigurno kao i s maramom, s tim da mi je sling jednostavniji za vezanje.
po meni, ne treba ti marama, osim ako ti se ne kupuje iz gušta (mi imamo dugu maramu, kratku maramu, i sling, a ja bih još :lol: )
A reci što se tiće onoga da se težina ravnomjernije raspoređuje u marami, s obzirom na sling, šta kaže tvoje iskustvo i sa slingom i maramom na to?Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Kupila bi jedno od toga, a to me mući,
a ipak bi rađe sling pošto se on lakše postavi. :*
Paws,sve je stvar prakse! Gledaj da uzmeš ono što će ti bolje služiti...Moja šogi im sling koji ne koristi.Smotana je u tri čoška (njen komentar urođenoj trapavosti),ali je naučila vezati maramu i konačno uživa...Kada je prvi put vidjela i probala maramu,nije joj se svidjela,pa sam joj kupila sling.No,kao što već napisah,nije se snašla. Sada ima maramu i preporodila se. Ovisi i o djetetu...Moja hoće i u sling i u maramu.Njena curiš vrišti dok vidi sling (...a vrišti tako smješno,kao mali ekspres lonac...).U marami je sada druga priča...
I mi saljemo sve pohvale za sling! Ponekad se pitam sta bi bez njega :yes:
A za zbirku bi jednu maramu...dobro bi dosla.