znam...probali smo maureno i ja :mrgreen:
Printable View
znam...probali smo maureno i ja :mrgreen:
No krasno! :lol:Citiraj:
Romina prvotno napisa
:P
:PCitiraj:
Romina prvotno napisa
kad ćemo na caffe?
Svaki dan mislim na tebe, ali poslije posla jurim po M jer oko 5 mora dobiti lijek, pa ne stignem. Ali računam na to...
a joj :(
Ne, ne biti tužna... :heart:
:D curke bok! Evo da se konaćno i ja javim, malo sam u gužvi nema doma D. pa sam ponedjeljak morala sama ići na tehnički sa autom, pa papiri za dječji, pa porezna prijava i još k tome dijete br. 1 mi kuri već 4 dana (molim Boga da Matija negdje ne pokupi nešto jer gdje god idem ja i de i on).E, da u subotu smo bili u šopingu u Mercantoneu i otišli van bez pola stvari koje sam mislila kupiti jer je malac vrištao, tukao nogama .... poslje smo otišli na picu ali smo je opet morali uzeti doma.Postao je nemoguć ako nije po njegovom baca stvari i lupa nogama , a koliko vidim i vaši klinci i klinceze su u toj fazi.
Pusa svima :*
prijavljujemo
1/ uspješno cjepljenje - gotovi smo do 3 godine
2/ uspješno šišanje
(uz malo suza i puno pjevanja, plesanja....)
:D :D :D
bravo mirta i vid!
nas sve to ceka, a mi ignorisemo tu cinjenicu!
MANIVA ~~~~~~~~~~~~~~~~ da V. brzo prodje i da ne predje na Matiju!
bravo mirta i vid!
nas sve to ceka, a mi ignorisemo tu cinjenicu!
MANIVA ~~~~~~~~~~~~~~~~ da V. brzo prodje i da ne predje na Matiju!
Matija, iš-iš boleštine!
Vid :D . Ja jedva čekam vikend da budem s Nevenom doma, po tjednu smo tako malo skupa :(
I ja isto, jer po M dođem u pola 5, a on već u 8 ide spavati, tako da ćemo ovaj vikend uživati u svakoj minuti. Čišćenje i ostalo neću niti taknuti. Baš me briga, samo ću se igrati...Citiraj:
mamaineven prvotno napisa
Loona i Nevenova mama kak pripremate Pregomin, mislim koliku količinu za jedan obrok?
jutro!
Vid - bravo za sisanje! Mi smo nekako uspjeli malkice skratiti siskice, a pravo sisanje ce sacekati.
Danas smo trebali na vakcinu, ali sam odlucila ipak sacekati da se gripa malo stisa.
Ja pripremam 15% - tnu otopinu ( 1 mjerica na 30 ml ). Probaj nazvati pedijatricu i pitati da li trebaš početi s manjim postotkom da se navikne ili odmah možeš 15%-tnu ( ja sam odmah davala tu ).
Sad sam skužila da pitaš koliko ml za obrok. Ovisi kolko ti jede. Nama je dosta 180 ml, eventualno 210 ak je baš gladan a kašice mu radim s 90 ml. Ali mi smo jako mršavi :)
Ona nam je napisala 3 mjerice na 90 ml. To je onda 15% otopina kao i kod tebe...Nismo još počeli sa time danas ćemo. Meni ineč M popije ujutro i navečer po 250 do 300 ml rižinog mlijeka sa kalcijem, pa me sada zanima koliko će ovog i da li će uopće htjeti.Citiraj:
Bravo Vid za šišanje!!! Mi se još nismo, osim malo šiškice.
Cure, a di nam je Ivonna?
E, da NM zaboravila sam ti napisati da smo se dogovorili sa pedicom da cijepljenje sa Priorixom odgađamo do daljnjega, a ono polio+još nešto do 4 mj. nakon kontrole na Srebrnjaku. (rekla je da to cijepivo nema pilećeg embrija, ali da još pitamo na kontroli da li nas smije cijepiti).
Dobro jutro svima!
Teta mi je upravo javila da je mali Luka koji je sa Lenom kod nje na čuvanju dobio kozice.
A baš smo trebali ići na cijepljenje i kontrolu. Nikako da obavimo tu kontrolu, pa malo bolesna, pa zavlada gripa...
I u srijedu smo naručeni (prije dva mjeseca) na kontrolu kod neuropedijatra :x
MNataša čula sam da kozice vladaju i u jaslicama...Vibrice da ih Lenči ne pokupi, ali mislim da ne trebate ići na cijepljenje. Koliko ono traje inkubacija?
Sad sam se sjetila MM obožava ime Lena! (možda će mu se snaha tak zvati :) )
Ma skroz blesava situacija. Ne mogu je voditi među zdravu djecu ako je zarazna, ako se nešto kuha u njoj najmanje kaj joj treba je cijepljenje...
A jučer smo bili na jednom dječjem rođendanu sa djecom svih uzrasta - od 9 mjeseci do 9 godina...
Ja sam osoba koja voli imati stvari isplanirane i pod kontrolom pa me izluđuju ove situacije koje se dogode od danas na sutra - pogotovo vezano za zdravlje...
Lena drži se, ako postaneš pastirica neka prođe čim prije ~~~~~~~~.
Nitica, mi smo se cijepili s tim polio i nešto, to se smije ali mi Priorix uopće nećemo smijeti jer je u klasi 3 i idemo na pojedinačno.
Za jaja ili za mlijeko ste u 3? Mi smo za jaja 1, a za mlijeko 3. I nama je spomenula ta pojedinačna cijepiva, ali neću ga dati cijepiti nikako sa time do 2 godine. A najavljeno mi je da će se ta alergija možda i povući...(nadam se!)Citiraj:
MN i ja mrzim nepredviđene situacije sa zdravljem, ali i sama znaš koliko sam ih imala... :cry: Naši frendovi već svi znaju da se mi ništa ne dogovaramo do sat vremena prije nego krećemo. Više ne planiramo ništa više od 1 dana.
Mi smo i za jaja i za mlijeko u klasi 3 i još se ne povlači nažalost. Nadam se da će se vama smanjiti brzo, jer klasa 1 za jaja zbilja nije jako visoka.
Ma, nekak mi za jaja nije tak strašno, to mogu izbjegavati, ali mlijeko...Uf, trebat će mi vremena dok proučim sve proizvode...
ivonna je na odvikavanju !!!
Nataša - nadam se da ju neće jako napasti kozice, da li si ih ti prebolila
Nadam se od kompjutera, ne od nas!Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Ja sam preboljela a mislim da je i MM (nadam se, jer bi mi još jedno dijete :mrgreen: )
Mučimo muku sa gljivicama i osipom (mislim da je nešto i od novih pelena koje koristimo) a Lena se već par dana žali da ju buba guza. Imala je sinoć neke crvene točkice koje sam ja pripisala pelenama a sad si nešto mislim da to nisu već kozice...
Koje nove pelene? Kakvi su prištići?
Mullerove, pričali ljudi o njima, nisu loše, čini mi se i najjeftinije u ponudi ali izgleda da joj ne odgovaraju.
Onak crvene flekice, pa mi se onda učinilo i kao mali prištići... Pojma nemam, već sam luda od te pelenske zone. Do sada nismo imali nekih većih problema (osim sa Pampersicama) ali nakon antibiotika nikako se riješiti gljivica....
Čini mi se da kozice ne izbijaju prvo u pelenskoj zoni...Treba pogledati rukice i nogice i iza uha. Treba pratiti i temperaturu.
A kak se zovu te pelene? Ja sam ih htjela probati i gledala sam na Trgu u M. dućanu i nisam ih skužila.
Mi koristimo te mullerove i najbolje su nam od svih koje smo probali. A cijena im je smješna. Nitice, zovu se Beauty Baby.
I hvala ti na čestitkama :heart:
Hvala tebi na odgovoru. OT jesti dobila neki dan moj SMS?
Ne...hm, na koji broj si mi pisala? Imam novi...čekaj evo ti pp
meni su prvo izbile baš u toj zoni i između prstiju na rukamaCitiraj:
Nitica prvotno napisa
Romina u pelenskoj zoni ili tanga zoni? :lol:
:lol:
:lol: