Ja ga izgleda sad,po novom imam svaki ciklus,tako da mu ne vjerujem i uspješno ga ignore :)
Printable View
Ja ga izgleda sad,po novom imam svaki ciklus,tako da mu ne vjerujem i uspješno ga ignore :)
To,kad malo bolje promislim,mogu reči i za dip-ignore :raspa:
pepina nek onda ignoriranje urodi plodom! ;)
:!: :yes: :love:Citiraj:
principessa prvotno napisa
pridruzujem se zeljama :heart:Citiraj:
principessa prvotno napisa
imam jedno pitanje, vec duze vrijeme imam zuti(ko suncani) iscjedak, danas se promjenio na kremasto bijeli...nisam nikad imala, zna li neko nesto o tome? :? Nije upala. Help.
inice a koji je tebi dc? inače, i ja sam prošli ciklus imala tako neki iscjedak, a nikad prije ga nije bilo. gin je rekao da mi je tood marulje jer sam pila tamo negdje od nove godine. zapravo tek sa tim čajem je iscjedak postao normalan. don't worry :*
24 dc danas, ovaj ciklus nisam imala O, pa mi je bilo cudno to sto se dogadja.
Hvala ti draga :*
Ja zuckasti iscjedak, koji je suv, imam skoro uvek nakon ovulacije, a kremasto beli sam imala u ranoj trudnoci (ne znam kakav bi trebao da je kasnije, odn. koliko on traje jer sam imala spontani u 5. nedelji).
Ina, drzim fige da je trudnoca!
zao mi je zbog spontanog :love:Citiraj:
nabla prvotno napisa
jako bi me obradovalo ovo sto pises, da nije doc. potvrdio da nisam imala ovulaciju ovaj ciklus, tako da nema nade...jedino da se gadno prevario...sto mene u ovom slucaju nebi smetalo :mrgreen:
Da mu verujemo ili ne? No u svakom slucaju, iscjedak se ne javlja samo kad je upala vec i zavisno od faze ciklusa kao posledica normalnih hormonskih promena.
A sledeci ciklus...u nove radne akcije!
Pozdrav
znači, sunčani može bit kao znak T, kao znak da nije T i kao znak hormosnkog poremećaja! :mrgreen:
al ja ga sad trenutno imam, i to puuno, danas mi je 14dpo, lutelna mi zna bit po 16 dana, al sutra nabacujem testić definitivno :mrgreen:
vibrajte drage moje da je ovo trudnički sunčani! :mrgreen:
dora13 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibrica za sutra i za velki + ili I I
svakako!Citiraj:
nabla prvotno napisa
hvala :heart:
dora13~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
dora ti si naše gore list :D :D :D
:mrgreen:Citiraj:
Rominka prvotno napisa
hvala ini i indi :heart: :love:
javljam novosti!
Iako sam relativno nova trudnica moram vam rec da ja imam vec nekih par dana bas taj zuti odnosno suncani iscjedak, a prije nisam nikad imala znaci Dora13 na dobrom si putu. :)
a testić :mrgreen:
meni su preksinoć kao 2 sitna komadića, a jučer jedan veći jako žuti bili na onom dnevnom ulošlu... znači nije onako ko iscjedak da se stopi, neko baš komadić... inače jučer je trebao krenuti spotting, ali nije, ali me stomak onako probaduckava :?
jel bi to mogao biti taj sunčani? :?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to :D
Mogao bi biti sunčani ...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sirasti iscjedak je znak da je poremecena vaginalna flora . To nema veze sa suncanim iscjetkom . Da li je znak trudnoce - nije , ali ima trudnica koje ga imaju . ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da si trudna , ali ako i jesi trudna ipak se javi docu zbog tog iscjetka neka ti da vaginalete :*Citiraj:
niccoleta prvotno napisa
sirasti iscjedak je znak da je poremecena vaginalna flora .
Sta bo ovo konkretno trebalo da znaci????
Mozda neka upala ili nesto drugo
Hvala draga....mene muci nekakav beli iscjedak posle O, pa sam sva u tome,mada je najverovatnije PMS...ne bi me cudilo da dobijem na 18 dana again :(
Ma i meni su u zadnje vrijeme ciklusi zbrčkani :mrgreen:
Radim na bebi vec 5 mj. Jos ima tjedan dana do (ne)ocekivane M i imam zuti iscjedak koji nije sirast i nema neugodan miris. Kad se osusi, na bijelim gacicama dobije smedju boju. Neka mi netko desifrira sta bi to tribalo znaciti?