wooow koja priča!!!
stvarno zvuči kao bajkovit sf. :heart:
nego daj nam molim te još ovo objasni:
pa da ne bude baš sve sf :)Citiraj:
majoslava prvotno napisa
Printable View
wooow koja priča!!!
stvarno zvuči kao bajkovit sf. :heart:
nego daj nam molim te još ovo objasni:
pa da ne bude baš sve sf :)Citiraj:
majoslava prvotno napisa
:naklon:
Ti si moja nova heroina. :heart:
Hoćeš mi biti doula slijedeći put?
Ovo je super, tako prirodno i normalno. :heart:
NEMREM BELIVET
SVAKA ČAST STARA :klap: :naklon:
zasto ne :)Citiraj:
mama_jos_malo prvotno napisa
ma to je isto jednostavno...Citiraj:
bubimira prvotno napisa
jasno ti je da je za dojenje potrebno par sisa i dijete koje zeli sisati.
za produkciju mlijeka, premda ja to ne smatram primarnim u dojenju, najvaznija je stimulacija grudiju koja se dobiva od bebe.
kad sam shvatila da cemo uskoro preuzeti bebu, pocela sam stimulirati bradavice par puta dnevno.
kad smo ju preuzeli imala sam srecu da je prihvatila dojku. skroz sam izbacila flasu, i upotrebljavala sam 'set za nadohranjivanje' dok sam ju dojila (mala flasica koja se objesi oko vrata i ima dvije tanke gumene cjevcice koje se pricvrste kod svake bradavice koje onda dijete kad zahvati doju dobije u usta).
ne znam koliko je dobivala od moga mlijeka a koliko nadohranom, ali to mi se nije cinilo vazno.
doduse dojila sam ju relativno kratko, prestala sam kad joj je bilo 8 mjeseci (relativno u odnosu na ostalu djecu, prvo dijete sam dojila skoro 3 godine a blizance nesto preko 2 godine :P )
Jednostavno sam bez teksta, svaka rijec bi bila premala za sve ovo sto sam procitala!!
Oduševljena sam.:heart:
Ann i Cayenn su bile i Nelitzi na kućnom porodu?
Hrabro, nema sta :) , pogotovo sa povisenim pritiskom ne htjeti u bolnicu, a zna se kako on zna biti opasan, tacnije poguban.
I ja sam u Svedskoj, rodila u bolnici, tacnije u apartmanu, MM i ja sami, babica dosla kad je malac krenuo van. :heart:
Porod kod kuce za mene je SF. :mrgreen:
hrabro nema što!
a što ako nemaš prirodne trudove, prešla debelo termin, od poroda ni p, a dijete oko 4 kg?
bi li se i onda upustila u avanturu?,
dobro da nisam na carskom završila!
Cestitam na hrabrosti, ja NIKAD ne bih ovako postupila.
Unbelieveable :shock:
:heart:
wow, svaka čast! :*
Japp..Citiraj:
Fidji prvotno napisa
:shock: nevjerojatno! :naklon:
super priča :heart:
Bravo!
Mislim neobična priča, prvo pomislih kaj stvarno, a zatim me preplavio onaj poznat osjećaj kad mame intuitivno osjećaju da nešto je ili nije ok, konkretno kod tebe s težinom bebača. To je ujedno i podsjetnik da su statistike ipak samo statistike.
Moram priznati da mi je neobično ovo s dojenjem usvojenog djeteta. Pa koliko je trebalo da ti dođe mlijeko?
:heart:
woooow :shock: 8)
(nešto nisam nikad ni čula ni pomislila - dijete se rodilu u vodenjaku? kako nije puknuo pri porodu/izgonu nego tek poslije? kako to izgleda, mislim dijete u njemu?)
vodenjak je u stvari puko prilikom izgona, ali je malome ostala stijenka prevucena preko glave, izgleda smijesno...Citiraj:
Andora prvotno napisa
Ja mislim da sam nesto takvo vidjela kad mi se maca omacila (kucna ljubimica, bile smo jako povezane i pri okotu se nije skrivala od mene vec sam ju ja mazila po ledjima i mislim da joj je to bilo bas okej - super iskustvo :) )Citiraj:
majoslava prvotno napisa
Sori - nadam se da nisam jako OT
Nisi, pričica ostavlja super dojam. :)Citiraj:
Tiwi prvotno napisa