Rodine zastitne gacice su vec u prodaji, mogu se kupiti u Rodinom gnijezdu uobicajenim danima za prodaju (ut. i cet. 12-16 sati) trenutno samo S velicina, ali vrlo skoro ce biti i ostale (M, L i XL) :)
Printable View
Rodine zastitne gacice su vec u prodaji, mogu se kupiti u Rodinom gnijezdu uobicajenim danima za prodaju (ut. i cet. 12-16 sati) trenutno samo S velicina, ali vrlo skoro ce biti i ostale (M, L i XL) :)
Moram pohvaliti Rodinu pusu.... Danas smo dvije isprobali i skroz sam zadovoljna, štoviše, prezadovoljna!!! :* :zaljubljen: :klap:
Rodinu pusu od sada mozete kupiti samo sa uloskom, po cijeni od 92 kune. Uloske vise necemo prodavati odvojeno.
U ponudi od nedavno imamo i zastitne gacice, po cijeni od 67 kuna.
Trenutno je u prodaji samo velicina S (3-6 kg), uskoro cemo imati i velicine M (5-10 kg), L (9-15 kg) i XL (+14 kg).
Zastitne gacice Rodina pusa
frida editirala link
U cetvrtak, 3.7.2008. od 12-16 sati, necete moci kupovati Rodine proizvode (platnene pelene, zastitne gacice i majice) u Canicevoj 14, zbog dogadjanja koje ce se u to vrijeme odvijati u Rodinom gnijezdu.
Zahvaljujemo na razumijevanju, i vidimo se u prvom slijedecem terminu za prodaju, u utorak 8.7. :)
Drage trudnice, mame i tate, zainteresirani/e za Rodine artikle (pelene, zastitne gacice, majice):
Zbog ljetnih vrućina, želimo vam izaći u susret i prilagoditi vam vrijeme određeno za kupovinu Rodinih artikala tijekom ljeta.
Rodine proizvode - majice, platnene pelene i zaštitne gaćice u periodu od 7.7. do 1.9.2008 - osim utorkom i četvrtkom od 12 do 16 sati, moći ćete kupiti i van tih termina, ali uz prethodni telefonski dogovor
Nazovite nas na 091 586 3717 kako bi dogovorili termin te molimo za razumijevanje ako nećemo moći izaći u susret svakom vašem zahtjevu.
Rodin ured će biti zatvoren u tjednu od 18. do 25. kolovoza. U to vrijeme neće biti moguće kupiti ili naručiti Rodine artikle.
imam jedno pitanjce :mrgreen:
hoće li rodina pusa biti na nekoj akciji 06.09. na rodinoj rasprodaji?
malo sam pogledala ali ne vidim popust na količinu.
postoji li kakav 'start paket' za nas početnike?
recimo 20 pelena+ulošci i 5 zaštitnih gaćica. to bi trebalo biti ok za početak?
unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.
moderatorice molim da obrišu post ukoliko ne spada ovdje.
nova sam pa učim ;)
Trenutno dostupni uzorci Rodine puse, zastitnih gacica i wet bagova, te nova vrsta Rodinih platnenih pelena - Njezna pusa:
Rodina pusa - flanel
Njezna pusa
Zastitne gacice
Vrecice za pelene - tzv. wet bag
Nježna pusa je odlična! Oduševljeni smo, super upija a kako je tek mekana :heart:
kad ce biti zastitnih u bojama, da li tko zna?
Eto, nažalost, još neko vrijeme neće se moći kupiti, ali dajemo sve od sebe da se trenutne poteškoće oko nabave materijala riješe. :heart:
renci jel se to odnosii na zaštitne ili na nježnu pusu?
Ja sam neki dan naručila 3 nježne puse ali nitko mi već tjedan dana ne odgovara na mail :unsure:
na koji mail si pisala?
pelene@roda.hrCitiraj:
ivarica prvotno napisa
Mogu li tebi poslati pp za narudžbu ili? Nemojte samo reći da ih nema, plakat ću :cry:
ima ih
ajde mi posalji na mail koji je u profilu
Poslano, hvala :)Citiraj:
ivarica prvotno napisa
primila
kako to da ti je user mandarinka, a ne narancin? :lol:
he he, zato jer nisam prava dubrovkinja :mrgreen: (već riječanka)Citiraj:
ivarica prvotno napisa
mandarinka, tvoj paketic je vec poslan, valjda sam zaboravila odgovoriti.
uglavnom, vec je na putu k vama.
:)
Hoću li sad dobit dva paketa :lol:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
neeeeeeeeeeeeeee
ja sam sefica od paketa :mrgreen:
uzivajte u pelenicama
Hoćemo, hvala :)Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Stigle nježne puse, ma što reć.... :heart:
moze netko ovdje napisati cim sazna kad ce doci ZASTITNE gacice u bojama?
hvala
zaštitnih gaćica će za sada biti samo bijelih
dakle, nemojte čekati šarene
znam da ima samo bijelih, zato i kazem cim saznate napisite kad ce ih biti?
otprilike? kad bi moglo?
ne u dogledno vrijeme
onakvih kakvih ima na portalu (lila, plave i fuksija) sigurno više uopće neće biti
Evo neki dan su mi stigle zaštitne gaćice Rodina Pusa :D
iiizvrsne su!!! ;)
vidm da se još baš i ne zna, pa da vas obavijestim : roda odnedavno ima i prefoldsice i švedske pelene (nisu obične, imaju našiven dupli uložak pa se mogu koristiti samostalno, samo švedska i zaštitne)
predobre su :)
eh da, a imamo i newborn veličinu nježne puse :)
A gdje se to sve moze pogledati na internetu?
vidjela sam ih neki dan i stvarno su :heart:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
kad se naruče platnene pelene koliko ih treba čekati i kad će opet biti radionica jer na ovu nisam stigla
radionica je 19.12.
pelene stizu obicno 2-4 dana nakon potvrde narudzbe
hvala
pitanje - kupila sam zaštitne gačiće od rode i nakon mjesec dana upotrebe otpao druker. šta sad?
greška, gačice :)
Javi se u rodu, ili na mail Lutonjiuci pa će ti zamjeniti ili ćete to već nekako rješiti.
gdje se u slavoniji (osijek, vinkovci, vukovar) mogu vidjeti rodine platnene pelene uzivo?