Drage moje, želim vam ugodan vikend i lijepo ga provedite sa malim popišancima, brbljivcima, hodačima... :love:
Printable View
Drage moje, želim vam ugodan vikend i lijepo ga provedite sa malim popišancima, brbljivcima, hodačima... :love:
no i tko onda dođe sutra... valjda ću vas prepoznati... ja znam samo loonu i mirtu :(
Ja najvjerojatnije dolazim!
larita, ja cu imati ciklama majicu i plocicu sa svojim NICKOM na njoj!!
bucmasta, sa smedjom kosom vezanom u rep i naocalama bez okvira! :)
A ja ću biti za štandom dj. robice 18-24 mj.
I isto imam naočale i rep, bez ciklama majice. :)
Pa, eto...navratite. Bit će mi drago da vas vidim. :D
Pa ona je visoka ko i M, jedino sto on ima 12,3 kgCitiraj:
Da, velika je. 88 cm i 12,5 kg
Veronik :* i da, imam 2 curke i 1 dečka,između vas koliko vidim imam najviše limaća.
Žao mi je što sutra neću moći doći da vas malo vidim i da se osobno upoznamo, jer nisam tako strašno daleko ali muž dolazi sa puta pa mi je glupo odmah "zbrisati" od kuće ali se nadam da će uskoro biti i druga Rodina akcija pa se nadam da ću onda moći doći.
:* svima i lijepo se odmorite i provedite
ja sam na standu od 10-12god ;)
a i ti si kod njega :)Citiraj:
loonalee prvotno napisa
bacaj se na posao
mogla si doći do mene na kavu nakon pregleda
upravo sam se vratila s priprema za rasprodaju - ja sutra nisam tamo jer će biti prevelika količin aljudi a ne želim pokupiti neku vrozu ili gripu
Drage, s malim zakašnjenjem želim svima sretan 8. mart!
(nemojte zamjerit, nekak mi "ožujka" malo blesavo zvuči)
Po onome što sam pročitala, ovaj bi se podforum trebao zvati
NAPREDNE ljetne bebe 2005. , ali onda Lovro i ja ne bi bili tu :/
jer dok čitam koliko Lena i Novi govore, kak Vid i Novi raspoznaju
slova, kako već sami piške a dosta je klinaca mlađe od mog,
baš mi bude nekak :(
A što se tiče kolica, naša skupljaju prašinu od prošlog ljeta.
Puuuno se šećemo, što sa mnom i MM, što s dedom pa mi je
isto ponekad čudno kak ima toliko energije! Nositi se hoće samo ak
je bolestan.
U pon smo bili kod ORL-a, sve b.o. :D , ali je već u uto navečer počeo
kihati i šmrkati da bi mu to danas prestalo, ali je zato 4x imao proljev u roku od 2 sata :shock: zbilja je preosjetljiv, sve pokupi
Imam veliku dilemu vući li ga na rasprodaju sutra ili ne, a baš bih vas
htjela upoznati
Dobar shopping i puno strpljenja ako se ne vidimo :*
ja ću vas samo gledati iz desetog a paviljona čeznutljivo :( :cry:
nisam znala da si tamo blizu, inače bi se ja već najavila unaprijed ;)Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Lucky, da postoji takav podfourm za napredne bebe-ni Vita ne bi tamo bila :lol:
kovke, zašto? kaj radiš tamo?
nekoliko kuća dalje :DCitiraj:
loonalee prvotno napisa
Lucky2 - molim te ne pričaj gluposti, svaki klinac u jednoj fazi je napredan u pojedinim vještinama, dok zaostaje u drugima - kada se sve zbroji i oduzme svi su oni isti
Daklem- JA SAM TRUDNA I SLUŽBENO :D
Ovaj smajlić uopće ne otkriva moje pravo raspoloženje- muka mi je 24 sata i to grrrrozno, probada me u trbuhu neugodno, glava mi se raspada i tulim 48 sati na dan. Svaki put kad Maks hoće da ga dignem ja tulim (a sad mi je bubini po prvi puta za ozbiljno i stalno bi bio na meni). Dr mi je rekla da OBAVEZNO prekinem s dojenjem i ja to polako prakticiram. Užasno mi je to. Kad M zaspi ja plačem. Onda kad se po noći probudi (barem 5-6 puta) dam mu vodice i dudu ali pred kraj odustanem i dam mu ciku a on se tako razveseli da se ja opet rasplačem. Bradavice mi uuuuužasno bole i na sam dodir a kud kad još on potegne.
Druga trudnoća je definitivno nešto drugo od prve. Baš sam tužna, a tako bih htjela biti vesela jer hoću bebicu i hoću biti trudna, a bojim se da ću zapostaviti Maksića radi toga. Baš sam u komi. :cry:
Danijela, od srca čestitam!
Nadam se da će i mučnine brzo proći.
Nažalost, nemam iskustva glede dojenja u trudnoći, ali ima
dosta primjera na produženom dojenju.
Možda da ga TM nosi po noći? Ne znam, zbilja nisam pametna.
Vjerujem da ćeš dati sve od sebe i da ni Maksu niti novoj bebi
neće faliti tvoje ljubavi i pažnje :love:
Fala, Mirta30, baš si me utješila :*
Naravno da su svi tu negdje (bar se tješim) ali bih
rado da L. bar malo više priča
Inače, bili smo danas na rasprodaji i konačno
imamo "addicted to" majicu i namjeravamo se kočoperiti
gdje stignemo :mrgreen:
Danijela - jako dobro te kužim, ali s vremenom će se situacija promjenjiti - točno znam u kojoj si fazi
(ali nikada neće biti kao prvi put)
Lucky - Vid ne priča nama razumljivim jezikom, a osim toga dečki su malo sporiji - ništa se ti ne brini
i moja druga trudnoca je bila teza od prve, al vrijedilo je svakog trena ;)
drzite se cure!
danijela, drzi se!proci ce i to!!
meni je u 1. trudnoci bilo toliko muka da sam znala plakat i povracat paralelno!!trajalo je 2-3 mjeseca i proslo, hvala Bogu!! :)
na rasprodaji je bilo super!!nika je na kraju pobrisala cijeli pod u paviljonu 7a ,a imala je bijele hlacice na sebi!! :roll:
na kraju su me cure zezale, da ju mogu poslat na raskrizje avenije da isprosi par kunica!! :mrgreen:
eeej!
mi večeras bili malo u gradu, novi obožava jednu česmu u centru, pa smo oko nje proveli sat vremena.
desila su se 2 bitna momenta:
kad smo kretali, ja sam bila nesto melanholična (uhvatilo me ovih dana), pa me je sin utešio ovim rečima 'sećo, zini, sećo...' tj. 'srećo, izvini, srećo...'.
oko te česme postoji par prolaza sa 2 stepenika, i novi ih je samostalno savlađivao (inače je ziheraš i stalno nam traži ruku), i na gore i na dole.
to mi je sve malo ulepšalo dan, inače sam sva bezveze...
kli :love:
bucka: a gdje je bila Nika?? ja je nisam vidjela!!
Danijela, drž se! :heart:
nika je dosla oko 12h sa daddy-em i bila skupa sa nama na velesajmu do 17i45!! :roll:
Dobro jutro!
Danijela čestitam na trudnoći!!! :D
Žao mi je što moraš prolaziti te trudničke nevolje i zbog toga prekinuti dojenje. Vjerujem da znam kako ti je jer i sama sam imala slična iskustva.
Drži se, proći će. :love:
Hej, cure, drago mi je da sam vas vidjela na rasprodaji. :)
Nadam se da ćemo se drugom prilikom (uskoro) više družiti negdje na kavi.
bucka, Nika je preslatka. :heart:
Toliko se promijenila od našeg zadnjeg susreta.
Žao mi je što nismo došli poslje rasprodaje. Lana je odvalila sa dnevnim spavanjem do pola pet. Kad se probudila počela je jako kašljati. Nisam ju željela voditi takvu.
mi bili veceras sa nikom i prijateljima na predstavi miffy u kazalistu tresnja!! :)
bilo je super i toplo je preporucamo makar pocetak nije bio obecavajuci!!
nika je pocela plakati cim su se glumci popeli na pozornicu i poceli pjevati, ali smo ju uspjeli brzo smiriti i na kraju je odgledala cijelu predstavu-cca 1h sjedeci u nasem krilu!! :D
sreli smo i mihu i kejt sa jesenskih sa potomcima!
bucka super za niku!
i noviju bi tako nesto trebalo, mogli bismo i mi da probamo.
danijela, ako sam preskocila slucajno, cestitam ti na trudnoci!!
zasto moras da prestanes da dojis?
pitam zato sto ja odlazem trudnocu jer novi bas mnogo siki, a bilo bi mi strasno da moram da prestanem u trudnoci (to je jedan od razloga)?
inace cure, ja sam vam jos uvek u plavom raspolozenju, sad sad se vec brinem..
ako je slucajno pms onda je stvarno predug i prejak.
Danijela, čestitam još jednom i drži se :love:
Vikend mi je prošao u sekundi, bili smo kod bake i dede i Neven je uživao hraneći golubove ( deda ih uzgaja ). Iskreno, ja ih se bojim, mislim da su prljavi i tako to al on je tako uživao da nisam imala srca reći ne.
Danči drž' se!! To sada hormoni upravljaju tobom, sve bu to došlo na svoje!
Curke baš mi je bilo lijepo na kavici nakon rasprodaje! Lara i Vita su preslatke. Ena drago mi je da smo se upoznale iako na kratko, a Bucka kod tebe se nismo dugo smjele zadržavati...(jer smo zakrčile promet :lol: )
Vikend je i nama brzo prošao - rasprodaja, popodne ročkas na kojem je Mimi uživao, nedjelja kod bake...a stan u kaosu jer nisam ništa pipnula...
jutroooo!!! Brrrrr, kako mi je zima (smajlić cvokoće zubima)
I meni je baš drago da sam vas vidjela na rasprodaji! :D Trebale bi se stvarno češće nalaziti sad kad krenu duži i topliji dani!
Ponedjeljak je a meni se niš ne da raditi.... :roll:
Dobro jutro!
Nažalost nismo stigli na rasprodaju, nadam se da ću uspjeti otići na slijedeću...
Kli_kli, Danijela :love:
Lucky2 - svi su naši klinci po nečemu posebni, čekaj kad počne pričati-neće znati stati, a koliko će tek pitanja biti Zašto, kako, tko?
Jutro!
Danijela, drzi se :love:
Kli-kli, ja sam jucer bila takva, bez ikakvog razloga. A sad sam vec malo bolje, opet bez ikakvog razloga :lol: . Mislim, nista se nije promijenilo u odnosu na jucer, ali eto...
:love:Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
neradnicima i radnicima
tužnim i veselim
bolesnima i zradavima
:*
:love:
kli-kli ,a da nema nešto NOVO :?Citiraj:
inace cure, ja sam vam jos uvek u plavom raspolozenju, sad sad se vec brinem..
ako je slucajno pms onda je stvarno predug i prejak.
Danijela :D , a što se tiće mučnina brzo će proći.
Mi smo bili u šopingu i kupili VEELIKI TRAKTOR pa se M ne skida cjeli dan sa njega.Kad smo vani "vozi" se tj. sjedi , a ja ga guram jer mu gaženje još loše ide, a kada idemo u kuću moram traktor nositi unutra(ali dobro je što imam veliku terasu pa se ima gdje voziti)
:* SVIMA
to sam si i ja pomislila :)Citiraj:
MANIVA prvotno napisa
pozdrav svima... ja vas ponedjeljkom baš ne stignem pratiti, kinezi rade i subotom pa sam onda u ponedjeljak dva dana u zaostatku :roll:
i meni je bilo baš lijepo na kavici :*
Mi se sutra idemo cijepiti priorixom. Ne znam zakaj je mene tako panika, od toga....
Valjda bude sve OK prošlo?
ja odlučim danas malo zabušavati s poslom i onda nema nikoga....
priorix... mi nikako da se cijepimo... valjda ćemo sad biti zdravi malo duže u komadu pa da i to riješimo....
Liebe, tako nekako sam se i ja osjećala, ali sve je dobro prošlo.
To želim i vama. :)
Sretno sutra!
i ja sam tu i ja zabušavaaaam!!!!!!! :roll:
Nadam se da će cijepljenje proći ok. Mi smo imali temperaturu i oteklinu i još uvijek ima tvrdo bedro na dodir....
Bedro????
Kaj se ne daje u rukicu? Joj meni je to cjepivo horor - čak sam se i u snu jednom s doktoricom borila oko toga....
Stvarno već jako kasnimo - tako da sutra moramo to otići obaviti.