I ja isto, ako su roditelji upetljani. U svakom slucaju bih ocekivala od mog djeteta da se isprica ovom drugom.Citiraj:
davorka prvotno napisa
Printable View
I ja isto, ako su roditelji upetljani. U svakom slucaju bih ocekivala od mog djeteta da se isprica ovom drugom.Citiraj:
davorka prvotno napisa
joj ma nije to niš čudnoga........zakaj tolka halabuka oko toga.......pa di ste vi odrasli ljudi-u sjemeništu......i ja sam ko osnovnoškolac volio štipkati curke po guzi-i još uvijek to volim :mrgreen: , takvi smo jednostavno mi muški
Samo jedan savjet - nije bas seksi hvalit se primitivizmom :mrgreen:
Delete my last post and turn on ignore.
Nemrem vjerovat da sam se dala upecat na idiotizam.
sad je gotovooooooooo :lol:Citiraj:
Ancica prvotno napisa
bubimirko definitivno ima savrsen nick.
Nisam imala namjeru izazvati pomutnju, cure. Kad sam se već ubacila u topik Ivane2, samo još ovo. Ja sam posve slučajno saznala što se događa, jer M. nije tužio tu curicu ni meni ni tetama. Odmah smo razgovarali s tetama i s vrtićkim pedagogom i psihologom. Ta djevojčica je išla na razgovor psihologu, kao i jedna druga koja je isto to radila, ali ne po vlastitoj ideji nego oponašajući ovu prvu. Ova druga je odmah prestala s time, ova prva nije. Nakon desetak dana ili dva tjedna skužila sam da se to i dalje događa. M. je ni dalje nije tužio. Tada je mm išao razgovarati s malom i ona je obećala da više neće. Onda su me mame drugih dječaka bojažljivo pitale znam li nešto o tome, pa se skužilo da su svi dječaci na udaru. Sada M. više ne štipa, ali on kaže da druge dečke štipa. Koliko ja daleko mogu i želim ići? Djevojčica očito ima problem, no taj problem bi trebali riješiti njezini roditelji, zajedno s vrtićem i nekom stručnom osobom. Meni osobno je veći problem to što M. ne želi nikoga tužiti. Za to što ona radi sam saznala tako što mi je teta rekla da ju je povukao za nogu s klupe i ona je pala. Teta ga je špotala zbog toga, ali on nije tužio malu nego je tek kasnije meni rekao zašto je to učinio. Tu djevojčicu poznam već dugo, išla je s M. u jaslice, uvijek je bila onako malo grublja, ali je pametna curica i uopće mi nije jasno zašto to radi.Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
Pitaj odgojiteljicu.
Pogledajte članak u jučerašnjem Jutarnjem:
Djevojku od 15 godina je ispred škole isprepipao pijani mladić, a školski pedagog je izjavio da "oko te priče ne treba praviti halabuku. Pa znate današnje mlade, svi se međusobno pipaju i zezaju"
krasnog li pedagoga :evil:
Vidis, tu bih ja stvarno po kratkom postupku i da sam roditelj u s djecom u toj skoli, podnijela bih zalbu na tog pedagoga.
Istraga u tijeku. 8)
Super!