koliko slatkih malih ljudi :heart:
mi smo Ok, niš' posebno se ne dešava
pa nema ništa pametno za pisati
Printable View
koliko slatkih malih ljudi :heart:
mi smo Ok, niš' posebno se ne dešava
pa nema ništa pametno za pisati
Dobro jutro!
Ena, Larita curke su preslatke :heart:
niti kod nas nema nista novo, osim da sam jucer skuzila da je Asji narasla jedna petica! Koja sam ja nemajka, nisam ni primjetila da izbija, sad je to vec pravi zub! A kad se samo sjetim iscekivanja prvih zubica, s kolikom se paznjom gledalo u usta i trazila se i najmanja naznaka da bi zub mogao krenuti :lol:
Lana & Lara preslatke ste! Super su mi u ovoj fazi kako deluju samouvereno. :heart:
Ljudi ja sinoc izasla malo napolje sa mm-om. Isli na neki 'event' :lol: , i zadrzali se od 9:30 do 11:30. Novi je srecom sve prespavao, s njim je bila moja sestra. Dogovor je bio da ako se budi, mi dolazimo.
Bravo Asja!
Kad bi nas nekad neki zubic bar malo iznenadio..
Curke book!
Ena, Larita curke su bombončeki. :*
Mi se jučer spremali u ZOO ali se u zadnji tren predomislili, mislim da ćemo ići prvi lijepi vikend.
Matiji je isto izašla 1 petica gore ali ja sam primjetila jer već duže vrijeme gura obe rukice u zube.
E,da ima nešto novo kod moje male nepričalice , jučer je rekao :Mami daj cici.A kad hoće ići spavati vuće me za ruku i viće too aaj.(napreduje polako ali sigurno).Za sada smo zdravi , ato želimo i vama
:*
bok svima....
leki. ja sam onda još veća nemajka... ja nemam pojma koliko moje dijete ima zubi jer nema šanse da joj stavim prst u usta... ostala bi bez prsta valjda... :roll:
Lara i Lana su preslatke :*
Emma je danas u vrtiću nakon tri tjedna i grozno mi je, stalno mislim kako je, jel tužna ...
Kupili smo joj one male domaće životinje i glavna fora joj je pregledavati ih imaju li "cicicu", najsretnija je kad dođe na red krava i prasica :lol:
Emma :lol:
btw. hvala svima na komplimentima :*
Mi smo isto bili u zoo (ili zub kako kaze Novi) u nedelju.
Vec smo mnogo puta bili tamo, Novi vec zna napamet gde je koja zivotinja.
Jučer smo bili kod svekija na ručku, svi sjedimo za stolom i na pola ručka Lena ponosno kaže: Tek. (dobar tek)
Lena, preslatka je. :heart:
Također se zahvaljujem. :*Citiraj:
Larita prvotno napisa
Osim mede, Lani su sve životinje u zoo-u mace, koke, konji ili zeke.
Najbolja mi je kada je na onoj velikoj reklami sa zecom i jajima, zamijenila zeca sa macom.
MM joj je objasnio da to nije maca već zeko.
Od tada svaki put kada vidi tu reklamu prvo kaže 'Nije maca!', 'Zeko!' :)
Joj onda morate otići do Dva potoka. Mi smo bili u subotu poslije podne i Lenči je uživala, pomazila je konjića (koje obožava), hranila je zeku sa svježom travicom, vidjela jelene, koke, bee, kozu...
Dok smo hranili zeku MM mu je davao sijeno ali sam ja rekla nek mu radije da svježu travicu. I onda je Lena izvlačila sijeno iz zekinog kaveza i pričala - To ne.. i gurala mu svježu travu :lol:
Stalno smo morali ići gledati zeku...
:lol:
lena :lol:
vidis, vidis, i mi bi uskoro mogli malo do 2 potoka!
prosli put nam je bilo super!
mene ubija u pojam ovo glupo vrijeme!!
ocuuuuuu sunce!!!
bas se malo raspitujem koju bi jos predstavu mogli pogledati 1,5 godisnji bebachi jer nam se miffy jako svidjela!!
ima u trešnji i ružno pače za tu dob samo nisam sigurna kada je na repertoaru... pogledaj na njihovim stranicama...Citiraj:
bucka prvotno napisa
mi nismo jučer gledali miffy jer sam ja prehlađena, iće ćemo slijedeću subotu/nedjelju...
Dva potoka ili Trajbar, to mi je u planu svakako otići kad zatopli. :)
Voljela bi da se Lana upozna sa konjima i ponijima.
A i 'miffy' bi željeli svakako pogledati, dok još traje.
thanx larita! :*
Onda se obavezno javite :*Citiraj:
Ena prvotno napisa
Svakako. ;)Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Jučer je Lena razbila usnicu (unutrašnju stranu) na rubu kreveta, bilo je užasno, puna usta krvi, ništa nismo vidjeli - jesu li zubi, usnica.. Koma. Nisam mogla doći k sebi satima, još danas kad se sjetim prođe me jeza....
Srećom, "samo" je površinska rana iako je izgledalo kao da ćemo morati na šivanje...
Kad sam jutros došla u sobu rekla sam joj dobro jutro a ona mi je odvratila Jutro :heart:
I prava je skretničarka teme - jučer, dok smo se spremali za krevet, govorila je mama, tući, mama, tući ("pokupila" je od frenda kod tete) i kad smo ju pitali što je rekla samo se zamislila, pogledala prema kutu gdje su joj igračke i rekla Pa-pa vau-vau, pa-pa...
A jutros mi je rekla Mama, debela... Definitivo sam od danas na kruhu i vodi...
Evo malo "friških" slikica
http://public.fotki.com/NatasaS/top-gun--zhivotinje/
Lena je prava frajerica, šaljemo :*
Jutros kad smo izašli iz stana na hodniku sreli susjeda i Emma ga kulturno pozdravi "juto" (jutro), čovjek odvalio od smijeha.
emma :lol:
Lena :love:
Emma :lol: Pristojno dijete, nema sta.
Curke :love:
MN - trebali smo u ned obuci iste majice ;)
mi smo cijelo jutro proveli na sanjkanju, grudanju i popratnim zimskim aktivnostima, slikica nazalost nemam jer mi je bio prazan fotic
snijega jos ima dosta pa se nadam da cemo ponovno i sutra
Teo sad hoda po kuci i vice "dude baci!" sto bi u prijevodu trebalo znaciti "grude baci!" :lol:
nama su domace zivotinje svakodnevna pojava u setnji,
pa tako jedan susjed ima malo janje koje je glavna atrakcija,
drugi pak ima svinje i krave,
kokosi ima svaka druga kuca (pa ga bas i ne fasciniraju),
vise mu se svidjaju guske, patke, pure (kojima se ja bojim prici pa ih ne hranimo)
:lol:Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Preslatka je!
Veronik prvotno napisa
curke bok
samo malo da se javim, prije 2 dana smo se hvalili kako smo zdravi, a tu istu noć M. je dobio temperaturu, a i danas je još ima -nije visoka pa izgleda da je krenulo na bolje.
Ne znam da li je neka viroza(samo mu curi nosić), ili su zubići -izbijaju mu 5 (iako do sada radi zubića nije imao temp.) ili jemožda reakcija na cjepljenje ( što bi me čudilo jer je prošlo mjesec dana od cjepljenja)
pusa Lenici i preslatka je , a vama svima lijep pozdrav
Budna noć. Temperatura do 39,3. Povraćanja - mislim da je šlajm u pitanju. Sve u svemu, padam s nogu. Ne postoji ništa gore od toga da gledate svoje dijete i praktički ništa ne možete učiniti.
Žao mi je. :(
Šaljemo veeeliku :* bubanima, a vama puno snage da izdržite.
MANIVA, ako ste se cijepili Priorixom, nama je pedica rekla da se reakcia očekuje nakon tri tjdna od cijepljnja.
Ena prvotno napisa
puse svim bubinima :*
:lol: Ovo me podsjeća na Vitu: Dode! (vode), Dudi (Ljudi), dudu! (dudu! :mrgreen: )Citiraj:
Ena prvotno napisa
:lol:
A Lana za ciku kaže 'duda'.
Bubinima ~~~~~~~~~~~~~~~
cica/ cice - cim me vidi,obavezno vice "daj cice, kini to, tu sjest!"
ljudi moji vidu istovremeno izbijaju tri (a čini mi se i 4) četvorke - miš je super dobar, tu i tamo ima ispade ali sve je u granicama normale.
Čak i noći su OK uz jedno buđenje.
Jadno malo zubato prase, stalno gura prste u usta i slini.
I Maksimu izbijaju 4 trojke odjednom......Svim bolesnima ozdravilice, ostalima pusice, držite mi fige sutra u 9 imam ispit!
Prvo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bolesnim.
Za male zubonje veliki :love: da zubici sto pre izbiju.
Za yavannu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ispit.
Za mene kockica cokolade, a svima ostalim po poljubac!
Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Što je ovo!?Citiraj:
yavanna prvotno napisa
Krenula invazija zubića!!! :lol:
yavanna,~~~~~~~~~~
Pozdrav svima !
Na poslu mi je ludnica, a bolesna sam ko pas pa nemam za ništa volje. Uživajte mi i šaljem puse svima :*
Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Što je ovo!?Citiraj:
yavanna prvotno napisa
Krenula invazija zubića!!! :lol: [/quote]
aniti su izbila 3 kutnjaka, sad cekamo jos taj zadnji
ima temp, proljev cvili i cica
nista ni ne jede, samo cika
osjecam se ko limun :mrgreen:
i sad su krenule i trojke, natecena sva
padam s nogu :zavrtiopadunesvjest: