Citiraj:
mareena prvotno napisa
plaaaaačem od smijeha! :lol:
Printable View
Citiraj:
mareena prvotno napisa
plaaaaačem od smijeha! :lol:
Pokušavam si zamisliti te tehnike. :lol:Citiraj:
mareena prvotno napisa
šta nikad nisi gledala to!?
nije baš romantično... ne znam zašto su veterinari uvijek puni sebe, seljani uvijek trču za njima i nude ih svim i svačim, a oni u gumenim čizmama i bijelom mantilu izigravaju učenog boga gazajući po gnoju :x
al svejedno ti poslije dođe milo kad vidiš da je krava sad trudna, a da nije ni skužila ruku do lakta zabijenu u njenu.. jelte.. pozadinu :mrgreen:
ma ni bika kravica baš ne osjeti... ipak bik nije konj... pardon, pastuh :mrgreen:
pa frajer je gotov za par sekundi...
tak da im ni prirodno nije neki gušt, pogotovo ak si zamisliš da na kravicu skoči bik od par tona. jedino ak ih baš ta težina ne uzbuđuje :mrgreen:
:lol: :lol:
Moja je (postarija) teta veterinarova žena, pa mi je pričala kako je to bilo romantično živjeti s njim na selu...kad bi kravica (prasica, koga li je već trebalo osjemeniti) bila malo uska (a barba je imao ogromne ruke i veliku šapu) onda bi zvao njene nježne ruke u pomoć, navukao joj rukavice do ramena i ajde....
Teta je, BTW, bila profesorica :lol:
nađi razliku u postu :mrgreen:Citiraj:
lavache prvotno napisa
i nemoj me tjerat da zamišljam pastuha na kravi :taps: prerano mi je za to.
al ste se razbrbljale,a od savjeta-ništa. :x
no,dobro,mi se porećemo sa mrtve točke-dok sam je smišljala kako pričati sa kćerkom,ona dobila za rođendan neku knjigu...pročitala, i već 90% zna,a ostalo čemo razraditi do kraja. :D
a dobro, gle... nemrem baš tu bit prosta... ne osjeti određene dijelove tijela...Citiraj:
Andora prvotno napisa
:mrgreen:
Ja sam ti dala savjet kako sam ja... ali bilo je jako tesko shvatiti sto tocno zelis.. fakat razliku bika i vola, cvijece i pcele ili savjet kako s djetetom razgovarati o seksu. :?Citiraj:
a od savjeta-ništa
ok, kravi vjerujem da ne osjeti khmm khmmm... ionako vet. uđe do lakta tamo, naravno, prije ipak skine ručni sat.Citiraj:
lavache prvotno napisa
ribica tina - u čemu je prblem? maloj objasni jasno i do granice koju je postavila. nije njima to toliko šokantno koliko je ponekad roditeljima neugodno. ;)
pa busybee ti je super odgovorila :)