Ej curke, pozdrav...mi sad par dana bolujemo, ali se nadam da ćemo sutra biti na nastupu.
Printable View
Ej curke, pozdrav...mi sad par dana bolujemo, ali se nadam da ćemo sutra biti na nastupu.
Adventsko - božićne aktivnosti u našem vrtiću u punom su jeku :)
Susret roditelja, koji će s temom Praštanje - pomirenje predvoditi O. Dario Tokić OCD, održat će se u srijedu, 16. 12. u 16 : 30 sati u dvorani vrtića.
Božićna priredba svih supertalenata našeg vrtića, od "malih" iz jaslica do "velikih" predškolaca, održat će se u dvorani HKUD Željezničar (V. Jeđut), 21. 12. u 17 sati.
:D
:D
Nadam se da ću do tada ozdraviti.....
Na obnovu nisam mogla, moram mirovati, ali nadam se da ću na priredbu moći ići, samo ne znam gdje je to :?
Ja danas saznala za priredbu, mm cijeli tjedan nije primijetio plakate :roll:
Andreja, to ti je kod Lisinskog. I mali nastupaju :heart:
:mrgreen: tak i treba kad redovito ne pratiš forum.
Da, kod Lisinskog, Trnjanska cesta 1.
Jedva čekam :D
Mojoj M. je to premijera :lol:
Vidimo se!!!
Joj, baš me zanima kako će to ovi mali..... :heart:
I mojoj A. :DCitiraj:
mirje prvotno napisa
Mi već danima kod kuće gledamo cijelu koreografiju, samo je pitanje hoće li to htjeti izvesti i na pozornici
Bili su pre pre preslatki!!!
Iako moram priznati da je meni lijepše bilo u vrtiću, posebno druženje poslije....
Ovdje su se svi razišli i prije nego je završilo....
Svaka čast tetama na trudu!!! :love:
Citiraj:
Dragi roditelji,
pozivamo vas na korizmeno - duhovni susret, koji će se održati
u utorak, 23.ožujka 2010, u 16:30 sati,
u dvorani vrtića.
Voditelj susreta je
vlč. Anton Šuljić, prof.
Upućuj dijete prema Njegovu putu,
pa kad i ostari,
neće odstupiti od Njega.
Radujemo se vašem dolasku!
:-)
Citiraj:
U organizaciji katoličkih vrtića grada Zagreba i Ureda za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije,
29. svibnja
održati će se godišnje hodočašće djece, njihovih roditelja i odgojitelja u
Hrvatsko nacionalno svetište u Mariji Bistrici s početkom u 10,00 sati.
Okvirni program hodočašća:
10,00 – 10,15 - okupljanje na trgu ispred crkve na Mariji Bistrici
- zajednička procesija kroz svetište do „crkve na otvorenom“
11,00 – euharistijsko slavlje predvodi uzoriti kardinal Josip Bozanić
Djeca iz našeg vrtića predvode pjevanje :-)
"Pčelice", "Bubamare" i "Cvjetiće" treba dovesti do prostora "crkve na otvorenom", ostali će se okupiti na trgu i pridružiti procesiji.
Veselimo se zajedništvu u molitvi i druženju i nadajmo se lijepom vremenu :heart:
Vidimo se!!!!
I nadamo lijepom vremenu.....
pitanje za mame cija su djeca u ovom vrticu: ima li ikakve sanse u njega upisati dijete koje nije iz zupe i nema stariju bracu/sestre u njemu?
podižem
obzirom da su prijave za vrtiće u svibnju, u tijeku smo razmišljanja o vrtićima...
B. ce na jesen imati 2,8 mj. i planirali smo ga upisati u ovaj vrtić stoga me zanimaju sva iskustva ako još ima forumašica čija djeca idu tamo...
Sve što znam je "glasina" da je jako teško upasti :-(.
Mi nismo iz kvarta ali ne bi nam ga bio problem voziti jer MM radi u blizini. Stariju braću i sestre ima ali ne idu više u vrtić, tako da vjerujem da tu nema nikakvih bodova...
Kakva su vaša iskustva sa upisima, odgajateljicama, veličinom grupa, i uopće atmosferom u vrtiću?