A jeli netko slucajno zna ima li u splitu di kupit te kapice?
Printable View
A jeli netko slucajno zna ima li u splitu di kupit te kapice?
Dixica odi na njihovu internet stranicu, mislim da je www.mvg.hr, pa traži popis trgovina u Splitu.
Ja danas bila u dječjoj trgovini Mia na tržnici Savica jer oni drže te kapice- šeširiće MVG i imaju još plave i roze, sve bež su prodane. osim tih drže još i Kokijeve kapice i šeširiće koji su baš slatki i ima ih i u naranđastoj i zelenoj boji.
Evo da se pohvalimo, ponovili smo se s crvenim kapicama i to obje. :lol:
NIVEA BABY SUN KREMA SPF 30
Ova krema pouzdano štiti kožu bebe od opeklina i iritacija izazvanih UV-zračenjem. Posebni kompleks vitaminske zaštite sadžava vitamin E i mineralne filtre koji ne prodiru u nježnu kožu, nego na površini tvore zaštitni sloj i na taj način štite od štetnih zraka. Ne sadržava nikakve kemijske filtre, alkohol ni parfeme.
I meni ste pročitale misli danas s ovom temom. Ja sam jako osjetljiva na sunce od malena, a mislim da će i Jakov biti, jer je jako svijetle puti, kao i ja. Još je uz to i atopičar. Baš sam si prošle godine kupila Sundance kremu u DMu, faktor 40 (nemojte mi se smijat, stvarno sam to sebi kupila). To je za djecu i bebe, piše na njemačkom. Jel ima netko iskustva, vidim da je na testu jako dobro prošla? Morat ću mu probat namazat mali dio na koži, pa ako za 24h ne bude reakcije, mislim da je OK. Glupo mi je sad nešto novo kupovat, ako je ovo dobro, a i rok trajanja je dobar.
mi proslo ljeto nismo M. nicim mazali jer je imao svega par mjeseci, ali nije niti isao na sunce, na plazi bi bio u hladu ispod borova, sa kapom i pod onom kupolom kolica ili AS
nije nikada niti pocrvenio niti nista
ovih dana mi odmah zacrveni po obrazima, gledala sam po apotekama i nisam znala kaj da uzmem
dobila sa isto par reporuka za microban
meni teta u apoteci preporučila Eucerin faktor 25. poprilično je skup, ali nema kemijskih filtera i dobro se razmazuje. pitala sam ju i za microban, pa mi je rekla da ostaje dosta gusti film na koži. s obzirom da ćemo ove godine more vidjeti samo na TV-u, mislim da će nam faktor 25 u šetnjicama biti dovoljan.
danas mi je zena u apoteci rekla da se microban za sada vise ne proizvodi i nudila mi nekaj drugo od iste firme, ona je htjela naruciti i tak su joj rekli dobavljaci da su dobili tu informaciju od proizvodaca
tak da ak nadete neke stare zalihe....
Ana :-) malo kasno palim, al hvala ti. Ja to već uGOOGLEala i imamo i mi tu u Rijeci dućan :D
moja mala je premala za kremice, ali smo zato danas kupili MVG šeširić - sa šiltom i zaštitom za leđa, pustinjska furka :mrgreen: . nije bilo manjeg broja od 45. zanimljivo je da je ispod njega temperatura 8 stupnjeva niža od okoline (barem tako piše) pa im se ne znoji glavica
OT: i dok tu lijepo razglabamo koje sredstvo, koji faktor... mi danas izađemo, spremim Andriju i pazim da nije u suncu, i onda ja izgorim :oops: , ruka mi je reš-pečena. Sjedila sam na kavi i čitala novine, skužila da mi je ruka u suncu kad je počelo peći, naravno prekasno, i naravno da se nisam ničim namazala - a svijetle sam puti i izgorim za čas.
(po onoj narodnoj - u postolara najgore cipele :lol: )
Inka, koliko košta ta 'legionarka'?
Jesi bila i danas oko 12 u šetnji?Citiraj:
clio180 prvotno napisa
Ja sam danas zvala dermatologicu i ona preporuča Spirig-ov Microban 30 ili Vichy Capital Solei 40, mlijeko baš za djecu.
I već od sada da se ne ide na sunce između 11 i 17 sati. Koma!
Microban danas nisam našla u 4 ljekarne :shock:
U jednoj su rekli da ga više neće biti, u preostale 3 da ga nema cca mjesec dana i da ne znaju hoće li ga biti ili ne.
Idemo onda po Vichy.
prihonja, "legionarka" je 135 kn
A ne znam što se sa Spirigom. sad sam zvala baš firmu i za svih 5 brojeva mi kaže da sam birala pogrešan broj.
:love:Citiraj:
Inka prvotno napisa
ni ja u triCitiraj:
lara01 prvotno napisa
vec sam napisala u svom zadnjem postu da ga vise ne proizvode
Glasam za kreme DM-a!
Moj Tin je od 01.05. do . 15.09. svake godine na moru i nikad nije ni malo pocrvenio, a kamoli izgorio, a nije imao nikakvih alergijskih reakcija na te kreme.
Kupujem on faktor 25 i 30 (obično u spreju) i jako zadovoljna.
ima ga u zaprešiću u jednoj apoteci :)Citiraj:
Dia prvotno napisa
I ja u Zadru nasla iz prve!Citiraj:
MalaBuba prvotno napisa
nasla :D u sopotu u zg
Ja mislim da cu kremicu od dm-a.Za sada sam uzela od mustele stick posebno za lice.Netko kod nas na jesenjskima je napisao da Vichy za djecu na testu nije dobio prolaznu ocjenu :?
meni je odlican avonov ljubicasti waterproof spray za djecu....
Mi bas jucer kupili Eucerin spray faktor 40. Teta u ljekarni bas to preporucila.
Fino se razmazuje. Meni se jako dopada :)
ja koristim DM kreme za klince zf 30,s obzirom da je moj pero beloća odlično su se pokazale jer smo non-stop doslovce na suncu ili u moru a nijednom nije izgorio.
ja koristim DM kreme za klince zf 30,s obzirom da je moj pero beloća odlično su se pokazale jer smo non-stop doslovce na suncu ili u moru a nijednom nije izgorio.
nešto zafrkava :? ,pardonček
Samo Mustelinu možeš koristiti za baš male bebe,ono do 6mj, tako mi je bar rečeno na dva mjesta. Gledala sam tu kremu koliko je točno : 209kn :roll: malo previše za meneCitiraj:
betty boop prvotno napisa
Ja ću vidit ipak s ovim microbanom...
...jel vi pod tom DM kremom mislite na sundance?
Moj Domi sad ima 11 mjeseci ali proslog ljeta je imao dva mjeseca i pedica mi je rekla da ga obavezno mazem sa sto viim faktorom. Na moj upit ciju kremu da kupim (mislim na proizvodjaca), rekla je da su sve dobre i da marka nije bitna nego da je zastitni faktor visok.
Tako sam ja kupila dm-ov sundance kinder zastite 40, cjena je bila umjerena a mali ju je dobro podnio-nije bilo reakcije.
Mislim da ne morate bacati puno novaca namarkice teih kremica vise gledajte zastitni faktor i uzivajte u proljetnom suncu
ja sam sad za početak uzela mustelinu za osjetljive dijelove tijela..97 kn. mislim da je 15 ml. al potrajat će, razmazuje se sjajno...
isto je faktor 50.
a onu za 200 i nekaj sitnih kunića , koja je za cijelo tijelo ću kupit kad bumo išli na more...
MVG šeširići su u prodaji u sc prečko. još imaju ogroooman izbor i za curice i za dečka (a i za mame)..120-140 kn.
zašto nitko ne spominje copertone 50+ baš za djecu ? zar ne valja???
Ja sam kupila Mustelu, 197 kuna. Oni imaju kremu baš za bebe od prvog dana. A da je skupa, je... Još me boli novčanik. :)
opremili smo se šeširićima i kremicama za sunce ali nigdje u Zadru ne mogu naći sjenila koja se zalijepe na unutrašnju stranu stakla od auta.Ako ima tko iz Zadra tko zna gdje ima za kupiti nek se javi. Hvala!!
I mene to zanima!Citiraj:
ararita prvotno napisa
Nisam iz Zadra ali probaj udućanu s auto opremom, ja sam tamo našla.
toga ima na svakoj pumpi