Tc,tc,tc, pa nek dođu i one.Citiraj:
Linda prvotno napisa
I tako smo na dijeti, svakom po komadić.
Printable View
Tc,tc,tc, pa nek dođu i one.Citiraj:
Linda prvotno napisa
I tako smo na dijeti, svakom po komadić.
Zachatale smo topic, bježmo dok nas nisu potjerali. :bye:
A za tortu čekam da skinem bar još dvije kile, pa da se nagradim.
A možemo i dogovoriti čvenk negdje na moru- dvije najbolje koke na plaži 8) tamane tortu i čoksa im se cijedi po bradi. :lol:
i mi uz čokoladnu naručujemo od sira...mljacCitiraj:
Amelie32 prvotno napisa
Mi smo za Lanin roćkas imali voćnu parfe tortu iz Ivice i marice. Bila je odlična. A oni rade bez umjetnih boja, aroma, konzervansa, margarina, bijelog brašna i bijelog šećera.
Drugi vikend sam krsna kuma i mislila sam naručiti iz Melija, ali ne znam koju. Mislim,, vjerojatno ću uzeti onu malu bebu, ali ne znam koji okus?
Ajde mi predložite nešto isprobano i fino
Parfe od čokolade iz Melija - moji gosti padaju u trans, svi odreda!Citiraj:
branka1 prvotno napisa
Meni je taj čokoladni parfe OK, ali nikakvo čudo (puno su mi finiji kolači iz Ivice i Marice). Branka, koja je cijena torti u Ivici i Marici?
ja sam voćni parfe platila 12 kn po šniti, znači 12x16 je 192,00 plus 20,00 crtanje slike ako nije komplicirana.
Ako je nešto komplicirano i što nisu prije radili, onda je 50,00 ja mislim
Lea si je na licu mjesta zaželjela Kitty, žena otišla net, pronašla 4 slike od Kitty, Lea izabrala i to je to. Iako Kitty prije nisu radili
Ako su one torte raznih oblika ili ticino masa, onda je 20,00 po šniti
A koji je okus tvoj favorit, Mima?
Misliš iz Meli? Probala sam samo taj čokoladni parfe koji svi hvale, fina je torta ali meni nije ništa posebno, prilično bezlična u odnosu na kolače iz Ivice i Marice ili npr. Torte i to. Ali jako je lijepo naprave, lijepo izgleda, ja sam uzela onu bijelu sa cvijećem gore i stvarno je bila prekrasna.
Btw. sitni kolačići iz Meli su druga priča - pre pre fini su.
u piece of cake imaju odličan, ali zaista odličan parfe. :mljac:
u Ivici i Marici su meni kolači opako preslatki...
za dječje rođendane mi je najvažnije da torta privlačno izgleda, jer klinci uvijek pričaju da je torta bila "bubamara", "leptir", "lopta". "pepeljuga" i boli ih briga je li čokolada, vanilija, ili boktepitajšta.
ionako je najmanje pojedu, a najviše razmrljaju.
zato bih glasala za Meli iako bojkotiram njihove sitne kolače zbog šlamperaja u rezanju: ako ja doma, za sebe, mogu bajaderu rezati uz pomoć ravnala, onda ga, brate mili, možeš i ti koji za to naplatiš 100 kuna.
te neuredne slobodno proslijedi meni 8)
je, ali smo na jednom rođendanu u njemu dobili komad plastike.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Od plastike ili miksera, više se ne siječam. Nagovorili smo frendicu da ode reklamirati i jedva da je dobila ispriku, a kamoli kolač na poklon.
Ja više ne bi kod njih kupovala. Jesam zlopamtilo, ha? :mrgreen: Ali, čovječe, ni ispriku?!?
Tak sam i Severe otkantala
upravo to, a meni su najdražio kolači bili baš kod njih - nakon ovog.
Brr.
Radilo se o rođendanskoj torti i sva sreća da smo svi uzvanici bili "domaći", pa to nismo uzeli za strašno.
Jedino kaj su joj pokazali zdjelu ili kaj već, s čega je otpao taj komad plastike.
Čovječe, pa tko bi propao od par kolača za slavljenicu (radi se o djetetu)
Mama od frendice upravo završava knjigu recepata za torte i kolače, a kreacije su joj mrak. Prilično je upućena u tajne korištenja dobrih sastojaka poput agar-agar i slično. Koga zanima neka me...
prostak!
Nisam.
Malcu je do sada napekla mrak torte: u vidu vlakića, u vidu jezera s labudovima, a sastojke potpisujem (poznato je koliko znam biti prost kad je tu muljaža)
mi smo zasada ovisnici o torte-i-to cheesecake original. jednom smo je prilikom ponudili kumu (gurmanu) koji jos dan danas prepricava 'e, a ona torta od sira...' :mljac:
ali vec se vidim kak proucavam konkurenciju 8)
ovo prvi put čujem...melijeve su totalna kontra toga...Citiraj:
ivana7997 prvotno napisa
baš ne rade puno sa margarinom i teškim kremetinama...meni su sve koje sam probala (a to je poprilično :mrgreen: ) baš bile lagane i prozračne...i nikada nisam doživjela da je nekome ostao komad torte za sutra...
meni je meli totalno razocarenje. koliko sam citala o njima i kad sam narucila bila sam totalno totalno razocarana okusom. jedino sto se isplati zbog izgleda djecjih torti. istina je sto veli apri da klincima je ionako bitno samo kako izgleda.
torte&to u kaptolu su jedini gdje sam jela torte koje se mogu mjeriti sa domacim tortama.
i donekle orijent.
sve ali sve drugo je napuhani slag,svaka torta isti okus...
davore, ja bi bila zainteresirana za tortu od tvoje frendice.
prvi se rođendan blizi i kupila bi neku tortu koju bi i slavljenik mogao papati, bar malkice. a dosad jos nikad nije probao ni jaja, cokoladu, ni slag, ni dosta toga sto obicno ide u kupovnu tortu. (ili da se najede svega za 1. rockas...)
nisam od volje da nesto pecem a ni nemam neki mrak recept za djecju tortu.
od cega su njene torte, recimo vlakic koji gore spominjes i koja bi bila cijena?
a joj sto uradih :oops:
eco, sredila sam ti post, a ti se davoru javi i na pp
Citiraj:
Lu prvotno napisa
Miša mu, sad mi to kažete, nakon dvije stranice hvalospjeva :(Citiraj:
meni su te meli i sl uzasno margarinaste i teske. a nisu neki gust.
melijev parfe nije težak nego praznjikav.
no njihove torte su super šarene i klincima zanimljive.
dok su mali i više torte razmažu po stolu nego pojedu, ok.
i sitni kolači su im stvarno dobri.
ako baš želiš parfe, odi u piece of cake. ja ne volim parfe a njihov mi je bio jako ukusan.
Ako si pisala meni, mi volimo švarcvaldicu i pošto torta nije za djecu, nadam se samo da ne može biti gora od one Pan-peka. :/
Sad mi je i tako gotovo. Dogodine ću, u ovo vrijeme biti pametnija, pa radije nekome dati da mi ispegla veš nego ispeče tortu.
onda ti neću reći da se teta iz piece of cake kune u svoju švarcvaldicu prema oriđiđi receptu. :mrgreen:
i stvarno je fina.
Daj mi bar reci gdje je uopće p.o.c. dok se nisam pukla protvanom (za švarcvaldicu) po neinformiranoj glavi!
:mrgreen:
Piece of Cake. Petrova 66a, tel. (+385-1) 231 99 88
domjanićevom do rotora, desno u petrovu, odmah nakon autobusne stanice.
Malo mi je lakše jer mi baš i nije blizu, ali dobro je znati, zatefterit ću negdje.
Dršte fige da Meli ne zakaže baš na našoj švarcvaldici...
A nemoj se iznenaditi ako ti u parfeu bude komad plastike od posude u kojoj se miksaoCitiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Samo da se priključim temi. Ja sam klincu za rođendan kupila tortu u obliku nogometne lopte i to u Maloj kući kolača u Dubravi. Torta je bila fantastična, odrasli su se "ubili" u njoj, prefino od čokolade!