9 8)
Printable View
9 8)
Mostarka, drago mi je da si ponovno s nama i čestitam ti na trudnoći. :love:
Ljubni Luku! :*
:lol: provjerila si!!!! jer ja jesam..Citiraj:
dille prvotno napisa
no potpisuje cure, još jednom dobro nam došla i još duže ostala :*
i napiši nam još ponešto o sebi......
gdje si ,kako si, jel radiš, kako je Luka, ......sveki :mrgreen: i još poneki.....
znaš ti da sam ja radoznala ,mislim to zna pol Hrvatske i bijelog svijeta
čestitam i uživaj :heart:
:lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Kad smo vec kod toga, moram samo nesto reci.
SAMO GLASNO I JASNO SVIMA NA ZNANJE DA JE APRICOT POCELA O SEX -U SADA!!
Kad sam bila trudna sa Lukom, ma nije bilo ni zlatnog hormona prva 3mj. da me navede da pomislim na sex, sve ludosti su dosle pred kraj poroda i naravno kad sam rodila :oops: .
Sada sam trudna 8tjd. i ima vec mjesec dana me je opucalo nesto da se i moj dragi poceo zabrinjavati sta mi je....
:lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Kad smo vec kod toga, moram samo nesto reci.
SAMO GLASNO I JASNO SVIMA NA ZNANJE DA JE APRICOT POCELA O SEX -U SADA!!
Kad sam bila trudna sa Lukom, ma nije bilo ni zlatnog hormona prva 3mj. da me navede da pomislim na sex, sve ludosti su dosle pred kraj poroda i naravno kad sam rodila :oops: .
Sada sam trudna 8tjd. i ima vec mjesec dana me je opucalo nesto da se i moj dragi poceo zabrinjavati sta mi je....
Ja sam ti moja Marija i sada u Fr. Radim u jednoj bolnici u kafeteriji gdje ima vise ludih nego pametnih al nema veze, tu radim vec 2god. tako da sam se navikla.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Luka je super! raste, isti ja, ne moze ga nitko ukrasti od mene, malo je kapriciozan u zadnje vrijeme al to ja prepisujem njegovoj dobi.
Poceo je pricati al ni rijeci na nasem..sve razumije kad mu pricam al odgovara na Francuski.
Sveki (da kazem bivsa sveki "krme je ubolo") nisam je vidjela mjeseci i mjeseci, ne sjecam se kad je bio zadnji put i mogu ti reci da se divno osijecam.
Sada ima svog sina 100%.
Ah..malo sam se zeznula... Nije MARIJA vec MARIA!
Sorry al dugo me nije bilo pa mi treba malo da se vratim u krug.
koja izreka. :lol:Citiraj:
Mostarka prvotno napisa
Neka si ti nama živa i zdrava ! :love: :heart:
Mostrako, dobro dosla i cestitam :D
Pozeljela sam te :D
a sto se tice snorki i pitanja o porodu, samo cu reci da sam postala ekspert u tom podrucju, te da trenutno samo drugima dajem savjete :mrgreen:
Dugo te nije bilo!
Dobro nam došla natrag :D