Stvarno se odužilo.
Vibbbbrrrrrr~~~~~~ za Mirtu i njezinu malenu.
Mirta, želim ti puno snage da izdržiš. :*
Printable View
Stvarno se odužilo.
Vibbbbrrrrrr~~~~~~ za Mirtu i njezinu malenu.
Mirta, želim ti puno snage da izdržiš. :*
evo i ovdje vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
btw. i mi smo bolesni... upala grla, začepljen nos :(
svima koji dijele našu bolesničku sudbinu želimo brzo ozdravljenje
pusice bubanim :love:
Puse bubanima :* .
Vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrre za Mirtu, tj. nadam se da je do sada već u zagrljaju sa svojom princezom.
R je sama odbacila dudu ali se zato max navukla na bočicu dok sam bila u bolnici. Mislim da joj je to reakcija na rođenje brata. Dok Sven sisa ona uzme bočicu, legne pored nas i stavi mi ruku u grudnjak i mazi se :heart: . Zato ju ne bih još niti odvikavala. Na ljeto ćemo se uhvatiti u koštac s time.
U subotu idemo na izlet na Jarun, pa ako koja bude u blizini možemo dogovoriti neki susret.
Puse bubanima
i vibrice za Mirtu
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Za Mirtu,~~~~~~~~ :heart:
A bubanima velika :* da ozdrave što prije.
Ja sam ovaj tjedan na GO pa uživam.
U nedjelju smo bili u kazalištu i gledali Zečicu Miffy, zaista je odlična predstava. :)
Lana nije okom trepnula dok je gledala.
Malim dudalicama želimo brzo i bezbolno odvikavanje od dude. :*
Mi nemamo tih problema jer Lana nije nikad prihvatila dudu.
Mirta je rodila :D
Bravooo!!! :D
Još jednom iskrene čestitke hrabroj mami Mirti i njenoj obitelji!
Bruna dobro nam došla! :love:
mi bili na produzenom vikendu na moru i malo uzivali!!!
nika je odusevljeno bacala kamencice u more!!
ja sam sad malo prehladjena, pa se samo nadam da ne predje na niku!!
Bravo Mirta!!!!!!!! Pusice za Brunu i Vida!!!!!!!!
I svima ostalima, mi idemo malo na more pa vas pozdravljam! Imali smo neke probleme s "vjeverićem" pozdrav Romini ali sad je to za nama. Idemo i mi malo bacat kamenčiće! :* bubanima da ozdrave!!!!
Mirta!! :D :D Bruna!! :love: :heart:
I ovom prilikom želim čestitati Mirti, njm i Vidu na slatkom proširenju obitelji. Bilo je dugotrajno, ali bitno je da je sve dobro završilo. I predobro! :D :*
Mirta, Bruna... vec sam sve rekla :love:
:D Mirta i punooo :* tebi, tvojoj bebici, a cijeloj obitelji čestitam na proširenju.
Malo mi je teže pisati jer sam loveći M slomila prst, pa imam longetu ali svaki dan pogledam što ima novo .
Pusa svima
Joooj, maniva!
Želim ti brzo ozdravljenje tvog prsta. :*
Mirta čestitam još jednom :D
Ja u ponedjeljak idem na službeni put, pa se pišemo tek sljedeći petak.
Pusa i uživajte u vikendu!!
maniva, zelimo brz oporavak tvom prstu!! ;)
nika je pokupila prehladu od mene, pa sad obje kurimo, smrcamo, kisemo i sve ostalo!!
~~~~~~~~~~ da slomljeno što prije zacijeli i da se nosevi
što prije pročiste!
Čestitke Mirti i Bruni :D
hvala curke! Mi smo jos uvijek bez cici i mogu vam reči da M puno lijepše spava po danu do sada pola sata-sat (sad 2-2.5), a po noči budi se 1 -2puta, a i papati je bolje poćeo. :* svima koliko vas ima
Evo i nas malo....
Rastemo, brbljamo na veliko, pjevamo hrpu pjesmica i uživamo u svakom sunčanom danu. Prošli vikend smo bili na selu i vidjeli mnoštvo životinja a najdraža nam je kravica...
Koju marku cipela najčešće kupujete klincima? Mi skoro sve kod Valeka, nešto malo Ciciban. Kakve su Frodice?
Heeej, ljetnice!
Na poslu sam pa da vam se na brzinu javim.
Kupujem cipele u Cicibanu, papuče u Bambiju, i sad razmišljam kupiti cipelice u Valeku.
Maniva, znači vi se odvikavate od dojenja?
Heeej, ljetnice!
Na poslu sam pa da vam se na brzinu javim.
Kupujem cipele u Cicibanu, papuče u Bambiju, i sad razmišljam kupiti cipelice u Valeku.
Maniva, znači vi se odvikavate od dojenja?
Ups! Nešto je zaštekalo i dvaput poslalo post.
Naturino - cipele, Bambi - šlapice
Ma luda sam od tih cipela. Fizioterapeutica nam je posložila cipele po kvaliteti - Valek (Naturino), Ciciban, Frodo i na zadnjem mjestu Bambi.
Valek je ok, samo po mojem možda malo pretvrde cipele. Lena dosta gazi nogicom prema unutra pa se bojim da se lošom cipelom to još ne pogorša....
A fizijatrica je predložila tenisice za ljeto i što više bosa. Kad sam joj rekla da tenisice nemaju uložak ona je rekla da to nije problem...
Pa ti znaj....
Uh, MN, i ja se stalno nerviram oko cipelica.
Novi ima spusteno stopalo i zbog toha mu se malo uvrce unutra (ima genetske predispozicije za spusteno, ali ne i potpuno ravno stopalo).
Ja nekako ne smem da mu kupim patikice, radije bih da hoda ili skroz bos ili u visokim cipelama. :lol:
Bok ljetnice!!
Mi smo do sad imali cipelice Ciciban i Naturino a i Pumice nosi dosta često. Sad sam joj naručila ove preschooliansice.NJihova je filozofija da je najbolje da je nožica bosa a cipela je samo štiti od vanjskih utjecaja tako da su jako mekane i udobne. Sad jedva čekam da mi dođu pa da to i provjerim.
I još malo da se pohvalim da spavamo skoro cijelu noć tek se predjutro probudi i traži ciku! Ne moram vam pričati koliko sam se preporodila i još uvijek ne mogu vjerovati da je to tek tako odjednom došlo.
I nama je neuropedijatrica rekla da su Valekove cipele jako dobre.
Kaže da je važno da su cipele zatvorenije, tj. da drže zglobić.
Iz tog razloga ne kupujem cipele u Bambiju jer su im uglavnom preotvorene.
Tenisice radije biram one sa uloškom zbog bojazni od spuštenog stopala,
jer ovo s bosim nogicama stoji, ali po neravnoj površini - znači po zemlji, travi.
Samo koliko dijete provodi vremena hodajući po neravnoj površini?
Baš sam neki dan kupovala tenisice za Lanu.
Između nike i ciciban tenisica izabrala sam ciciban jer su imale uložak.
Bravo za Emmu!!! :*
Baš sam ih gledala negdje na nekom topicu, mislim da ih Berlinka kupuje. Izgledaju mi jako mekano, kao one cipelice za bebače koji još ne hodaju. Ajde, baš me zanima, kad ti stignu, kakve su.Citiraj:
ivana s prvotno napisa
Pumice imaju uložak?
Super za Emmu :D (i mamu naravno)
Pumice nemaju anatomski uložak. Jeste vi išli možda kod ortopeda na pregled? Ja mislim da nije potrebno, nemamo nekih konkretnih problema ali svako malo mi padne na pamet da bi možda trebali otići :?
Nismo, to i mene brine. Kad sam pitala fizijatricu na zadnjem pregledu što napraviti po pitanju tog gaženja prema unutra rekla je da ćemo vidjeti na slijedećoj kontroli u rujnu....
Dosta mi ljudi kaže da se to ispravi do 3.-e godine a bojim se oslanjati na tu tvrdnju i čekati pa možda bude kasno za ispravljanje....
Ja sam mislila slijedeći put reći pedijatrici da malo pogleda jel sve ok. Morali bi ići na cijepljenje, još uvijek odgađam Priorix :roll:
mi imamo uglavno valekove cipelice i slapice, a zadnja 2 para cipelica smo kupili u cicibanu!
skuzili smo da niki desna nogica ponekad ide lagano prema unutra dok hoda, ali nismo jos isli kod ortopeda jer smo isli na redovne kontrole kod fizijatra!
mi ju isto po ljeti namjeravamo pustat sto vise da hoda bosa-pogotovo po kamencicama!!
mi imamo uglavno valekove cipelice i slapice, a zadnja 2 para cipelica smo kupili u cicibanu!
skuzili smo da niki desna nogica ponekad ide lagano prema unutra dok hoda, ali nismo jos isli kod ortopeda jer smo isli na redovne kontrole kod fizijatra!
mi ju isto po ljeti namjeravamo pustat sto vise da hoda bosa-pogotovo po kamencicama!!
Jeste ozdravili? :*
jos samo malo smrkavi, ali skoro potpuno zdravi!
i naravno ja koja se svaki dan kljukam c vitaminom i sl. poberem svaku prehladu, a daddy-u koji ne jede bas voce, ne pije vitamine...-nista!! :roll:
Vidiš, baš čudno..Nama je fizijatar pak rekao da je najbolje cipele s uloškom i bosa ali po neravnom tlu (pijesak, trava, kamenčići) a nikako cipele bez uloška zbog mogućnosti spuštenog stopala...Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Svatko svoje govori.. :roll: