AdioMare prvotno napisa
Moram dodati još ovo.
Da li vam se dogodilo da se nađete u jednoj jako teškoj situaciji, upućeni ste na potpunog stranca i onda osjetite da je toj osobi STALO do rješenja vašeg problema, do vas?!
Ja sam to doživjela s Vedranom, kada mi je u petom mjesecu starosti bebe mlijeko jednostavno presušilo.
Ni kapi!!!
Užasno nesretna, nudila sam joj adaptirano koje mala nije htjela ni okusiti. U tome su prošla dva dana, moje se mlijeko nije vraćalo, a dijete je kod svakog obroka odbijalo bočicu.
Ne znam možete li shvatiti užas majke koja nije u stanju nahraniti svoje dijete?
Vedrana me prvo smirila kako bih se uopće opustila, onda mi je dala jasne savjete kako da postupim u toj situaciji, a potom me utješila kao djevojčicu jer ja na kraju više nisam mogla suspregnuti suze. Obvezala me na obećanje da se javim za dan-dva obavezno, ni najmanje ne sumnjajući kako ću joj se javiti s dobrim vijestima. Njena vjera u mene je meni dala krila, vratila u život.
Kada sam joj javila da je sve u redu i mlijeka ima kao u priči, koje joj je to olakšanje bilo, cure, vi to ne biste vjerovale!
Kažem, dok nisam čula Vedranu, nisam znala da strancu može biti stalo.
Vedrana, puno te pozdravlja mama Katarina, a Korinica bi te obožavala da može shvatiti što si učinila za nju. :heart: .