A test :? :? ?
Printable View
A test :? :? ?
Nisam sigurna da li je testirana, ako nije vjerojatno će uskoro biti. I ne vjerujem da će dobiti loše rezultate jer su sve njihove as dosad imale odlične rezultate na testovima.
i ja mislim da će na testovima dobro proći kao i sve prijašnje asBC!
Ne bih baš bila toliko sigurna jer su testirane sjedalice uglavnom s isofixom, a ova je BEZ isofixa i mislim da se nikako ne može po sigurnosti uspoređivati s onom koja ima isofix. Ovdje cijenu diže taj sustav okretanja, mada ne kužim zašto onda nisu stavili i isofix??Citiraj:
YO prvotno napisa
mi smo jučer išli kupiti as i kad su nam rekli da nema isofixa ostali smo šokirani :shock: :evil: nakraju smo se odlučili za romericu :)
naš auto nema isofix, pa nam to nije igralo ulogu.
Naravno, u tom slučaju je to dobar izbor jer ova ima najviše mogućnosti od svih ostalih bez isofixa.
Za automobil koji ima isofix mislim da je bolje za te novce kupiti sjedalicu s isofixom.
apsolutno se slažem. moj favorit je bila romerica sa isofiksom.
a ovo je second best. :)
YO, koju Romericu ste izabrali?
zhang i ja bih na vašem mjestu isto tako, jer iako i Romericu možeš vezati i pojasevima Axiss ima tu dodatnu mogućnost okretanja.
odlučili smo se za romer kimg plus ona nam se najviše dopala!!!!
Zhang i mi bi 100% kupili tu sjedalicu da nemamo isofix u autu,ali pošto imamo isofix mislim da bi bilo glupo da ga neiskoristimo :love:!
YO, malo sam zbunjenCitiraj:
YO prvotno napisa
kupili ste roemer KING PLUS zato što imate ISOFIX?
ta sjedalica se učvršćuje pojasom i nema ISOFIX
ili ste ipak kupili DUO PLUS?
daddicool u pravu si!zvali smo TL i tete u TL su nam krivo objasnile!otkazali smo naruđbu(jer je nasreću u dućanu nije bilo) i napokinkupiliMC!!!!! :) :D
naravno. :)Citiraj:
YO prvotno napisa
i mi bi tako da imamo isofix.
mi se odnedavno imamo axiss - i prezadovoljna sam!
okretanje sjedalice - zakon!!!
udobnost: 5+
javljam se trenutno iz BiH i moja beba bi trebala na duži put sa sedam odnosno osam mjeseci. uzeli smo CAM 3 u 1, imamo AS bye-bye koja se veze pojasevima i nju koristimo u gradskim relacijama kada Leona vozimo na vakcinu. on trenutno ima 7 1/2 kg i 16 tjedana. kada bude vrijeme za put, imati ce, ako Bog da, vise od devet kg. vidim da su u ponudi mjesovite AS, no ne znam za koju se odluciti. interesiraju me vase preporuke. obzirom da u sedmom mjesecu idem za Njemacku, planiram je i kupiti. hvala vam :heart: unaprijed a ja nastavljam citati vase postove vezane za AS kao i linkove koje ste dale.