:)Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Printable View
:)Citiraj:
Khm, khm mene nemoj čekati... :mrgreen:
Pa gle koliko sam vam dala fore! Čak tri godišnja doba :mrgreen:
Daj još barem tri! :lol:Citiraj:
:P
:lol: :lol:
Još nas Romina nije nanjušila :mrgreen:
evo me :mrgreen:
Iiii?
e pa stvarno ne mogu da verujem da si me zaboravila :(Citiraj:
:shykiss: oprosti, nisam te zaboravila, znam da ti kao i Bucka imaš planove... Samo sam htjela malo "pogurati" ostale...
mi ćemo čekati tebe! :mrgreen:
Nećete dugo čekati (nadam se) :mrgreen:
Khm, khm...o cemu se to ovdje prica?
:D :DCitiraj:
:mrgreen:Citiraj:
Leki prvotno napisa
O novim zimsko-proljetnim-ljetnim bebama 2008 :mrgreen:Citiraj:
Leki prvotno napisa
Ja se biljezim za tamo neku 20.. , ne mogu ja stici do 2008 8)
Mirta, help! :trep:
cure, što duže čekate biti će vam se teže odlučiti, a osim toga BEBE SE NE RADE CILJANO, treba se opustiti i krenuti, jer kada se nešto forsira često se rok produži, nastane panika ......Citiraj:
i zato krenite vi sada :D
a tko zna, mozda vam se i ja pridruzim....
ja bih bila proljetno-ljetna trudnica. :mrgreen:
:D SRETNO VAM BILO CURKE!!!!!
bruna je stvarno prekrasna!!! :heart:
a i mirta izgleda vise nego super!!
bucka se planira bacit na posao u jesen-zimu 2007!
znaci da bi po tom planu bila proljetno ljetna 2008!!! ;)
mi se vratili sa mora!!
bilo je divno, predivno!nismo se kupali u moru, nego samo u bazenu!
nika kaze kad se vec pokaka i onda uglavnom zeli da ju presvucemo!
pocela je puno, puno brbljati i to nam je super!
u utorak daddy ide sa njom na razgovor za jaslice, makar bi za pocetak samo cuvali mjesto!
cao ljetne!
Osisali smo novija na celavo, sad ima istu frizuru kao tata. :)
Bio se sav osuo od vrucine, jos uvek ima taj osip po vrhu glave i zatiljku.
Sisanje je bilo traumaticno, sve vreme je vikao "jaooo, jao, jao, jaaaao!", ali je sveukupno shvatio svrhu sisanja, pa mislim da mu nije ostala trauma.
Pozdrav svima !
I mi smo se ošišali ponovo, i sad smo same uši. :heart:
S kahlicom nam malo ide, malo ne, ali neću ništa forsirati do godišnjeg!
mi da želimo ošišati vida na ćelavo ne bi uspjeli jer kada dođemo frizerki počne plakati i izdržimo upravo toliko kolio je potrebno da se skine samo višak kose - tako da je stalno čupav :)
Šišanje :lol:
I mi smo u petak prvi puta bili na šišanju. Matija je bio super, sjedio meni u krilu i igrao se sa autićima. Uglavnom...loknica više nema :cry: , ali smo i dalje valoviti. Kosu opet puštamo preko zime, pa se možda lokne i pojave. Šišali smo ga jer mu je sada užasno vruće i znojio se po vratu, a kosa je bila do ramena.
Novi se jos uvek ceska po zatiljku, a osisan je vec 4 dana, a vrucine su prosle.
Ne zelim ni pomisliti sta ni bilo da ga nismo osisali. A da je bila drama, bila je, ali ja kad uzmem masinicu u ruke.... :lol:
Mi još nismo bili na šišanju, osim što sam joj ja u fušu skratila šiške :lol: a baš se mislim kako bi mogla i iza malo potkratiti jer joj je izbio osip po vratu valjda od znoja. A baš mi je žao jer i ovako ima jako malo kose.
Bili smo na moru ali se nismo kupali jer je jako puhalo a i E. je prehlađena.
Pozdrav svima!
Vid i Bruna :zaljubljen:
nema sanse da vas polovim al ukratko:
mi se nedavno sisali po treci put,
brbljamo ko veliki,
i dalje voli pjevati pa zabavlja sebe i sve oko sebe
I mi smo isto to mislili tj. da ćuvamo par mjeseci mjesto ali su nam nešto rekli da se nešto u vrtičima promjenilo i da je ograničenje u vremenskom čuvanju mjesta zbog djece kojima stvarno treba vrtić , a ne mogu upasti.Citiraj:
bucka prvotno napisa
Da li vi nešto znate o tome?
pozdrav svima.... vidim ja bit će veselo na proljetno-ljetnim 2008 8) ...
mi smo se u četvrtak konačno cijepili prioxirom i zasad smo bez nekih većih reakcija... malo joj curi nos i bila je nervozna par dana...
šišamo se redovno i bez problema....
u zadnje vrijeme joj je Fifi najveća fora... probudi se ujutro i pjeva fiii-fiiii :sing: već sam luda od te pjesmice :roll:
I mi obožavamo fifi ali verziju na engleskom :mrgreen:
ipak ste vi stariji ;)Citiraj:
Romina prvotno napisa
btw. danas je u konzumu vidjela dvd fifi i tražila ženu da joj da "ajinu fifi" i pet minuta uvjeravanja da to nije njena fifi, a jučer sam joj rekla da nema sad fifi na tv-u jer je kasno pa mi je donjela kutiju od dvd-a u stilu "kaj pričaš gluposti, kak nema"... eto to su naše "muke po fifi" :roll: ...
i mi volimo fifi!
imamo par dvd-a sa njom i ekipom, te dvije plisane fifi!!!
ima na bocarskom velika kucica od fifi al je sva zapisana iznutra!! :(
mi imamo malu plišanu violet,fifi i bambolija(nemam pojma kak se piše :mrgreen: ) i puno mi je zanimljivije na engleskom i simpa su mi imena i glasovi...npr bolje mi je stingo od bocko :lol:
a mi smo vidjeli Bemba uživo u našem vrtiću-sad se se svodi na bembo je ovo, bembo je ono :roll:
u petak 1. put se šišali-ajme koji plač :roll na kvadrat:
inače ostalo sve normalno, i dosta priča :*
:aparatic:Citiraj:
momze prvotno napisa
:D