:klap: :klap: :klap: :klap:
Printable View
:klap: :klap: :klap: :klap:
Luna :klap: , pa ti si prava majstorica. Možeš krenuti u serijsku proizvodnju. :D
Ovako?!Citiraj:
kalimero prvotno napisa
Na neviđeno?!
Prvo degustacija.
A rasprodaja se bliži...
Na boldano :lol:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Cini se da si nas sve motivirala!
Najdraža moja učenice, ponosna sam na tebe do neba! :*
Izgledaju maestralno, a u okus uopće ne sumnjam!!!
Ma, cure, kaj se vi uopće čudite- ja sam oduvijek znala da je naša Luna skriveni talent. Samo joj je bio potreban poticaj dobrog mentora. 8)
:klap: :klap:
stvarno super izgeldaju a cim ih vec nema znaci da su bili ukusuni. moram probati raditi po ovom receptu ja uvijek radim temljne i onda stavljam u njih voce i orasaste plodove koji mi se nadju pri ruci.
luna svak cast!
:klap: :klap:
stvarno super izgeldaju a cim ih vec nema znaci da su bili ukusuni. moram probati raditi po ovom receptu ja uvijek radim temljne i onda stavljam u njih voce i orasaste plodove koji mi se nadju pri ruci.
luna svak cast!
ma bravo!!! :dancingfever:
stvarno odlično izgledaju, a i uljepšala si mi dan svaka čast :klap: . Mogu ti reći da sam i ja uz recepte sa rode počela spremati slastice....imam tonu papira po kući, a za ovo mi fali kalup :oops:
:D :D
bravissimo, baš lijepo izgledaju
..sad si spremna za nutella cheesecake brownies...gle, JESI, bilivmi, TAKO je jednostavno :mrgreen:
i kad je degustacija, očekujem pozivnicu :P
Kaj je tata rekao? :)
Bum napravila za rasprodaju. Ja dolazim na volontiranje u petak, cijelo popodne ću biti tamo.
Jako mu se sviđaju, iako sam konkurencija. :mrgreen:Citiraj:
Nika prvotno napisa
Hvala svima na spontanom pljesku. :oops: :heart:
Luna, koji je bio prvi kolač? 8)
Baš gledam u novom katalogu Metroa .. kalupi za muffine, 2 komada (za 6 kolača - svaki) 24,39 kn. ;)
:klap:
Luna, jučer sam radila tvoje muffine. Imala sam samo jedno jaje doma (koja "dobra" domaćica!) ali uspjeli su, dapače, vrlo uspjeli :D . Danas više nema niti jednog...
AdioMare mislim da nije to bas povoljno. Oni imaju ( ne sad, imali su ) na akciji sa 12 rupa nekih 18-19kn.Pa radje pricekaj ak ti se ne zuri.Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
:D
Bravo!
A po pitanju pečenja kolača - sve će to doći na svoje. Za koju godinu ćeš raditi torte u obliku auta, nogometnih lopti...
Ja se upravo oboružavam znanjem za jednu Barbi-tortu :D
Do prije koju da mi je to netko rekao, mislila bih da se dobro šali na moj račun ...
uf. izgledaju njami, taman za slistiti ih za dorucak :mrgreen:
bit će još nešto od tebe :P
Hm, nitko se ne javlja od ekipe koja ih je jučer jela na primopredaji, pa nisu se valjda baš svi potrovali? 8) :P
Uuuu čovječe moram se diviti.... Moje se nikad tak ne dignu :/
Moram se složiti i priznati da je učenica prešišala učiteljicu.Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
A da tek probate Lunine tortilje. :mljac: Nešto božanstveno.