Hvala cure :heart:
Može, može :)Citiraj:
zelimo_bebu prvotno napisa
Printable View
Hvala cure :heart:
Može, može :)Citiraj:
zelimo_bebu prvotno napisa
Draga Klara,
a šta ti reć osim da si ti stvarnost naših maštarija ! :heart:
predivno :heart: :heart:
Draga Klara, nadam se da ćeš koji put navratiti na "riječku kavicu" i upoznati nas s tvojom princezom. Bezbroj :* vam šaljem!
Evo tek sad sam pročitala. Telepatija ;)Citiraj:
rozaa prvotno napisa
Klara .... :heart:
Klara.....ljubimo te svi, uživajte i ne zaboravite na nas koje još uvijek proživljavamo tako teške trenutku, ljubimo našu Sunčicu :saint: :love:
Klara, hvala ti... :heart:
Tako mi je drago što postoje ljudi koji tako fino mogu svoje misli i osjećaje prenjeti na papir. A još mi je draže što imaš svoju malu Sunčicu i što je tako puno znaš cijeniti. Jer prava istina je to da ste se vi za nju izborili-čitala sam tvoju priču i znam da nije bilo lako.
Sretno i dalje :heart:
Kad sam konačno smogla snage ponovno priviriti na Rodu i ovaj podforum dočekala me tvoja (kao i uvjek) prekrasna priča. Vjerujem da nije slučajno. Trenutno se osjećam feniks koji se ponovno diže iz pepela, do kada neznam. Tvoje priče su kao melem i daju snagu. Hvala ti na tome.
Draga, zaista imaš super dar za pisanje i potpisujem inu33, i ja sam uvjerena da ću jednog dana čitati tvoju knjigu! Iako uskoro mama jedne curice, IVF čuda, kada sam se jučer vratila iz bolnice gdje sam odležala 32 dana zbog prijetećeg prijevremenog najprije sam otišla na Rode - forum - potpomognuta. Možda sam u onom trenutku kad sam ugledala 2 crtice na testu zaboravila na sva razočaranja i teške trenutke koji su prethodili, ali kako ti kažeš zauvijek ću biti svjesna čuda koje nam se dogodilo.
Maloj Sunčici i tebi želim još bezbroj predivnih priča.
:love:
Draga Klara, hvala ti što u trenucima beskrajne sreće misliš na nas!
Ahhh, ja sad više ne znam jesam li u PMS-u ili su to tvoje riječi koje jednostavno mame krokodilske suze... :cry: :) :heart:
:heart: Prekrasna priča, Klara!
... i moje osjećaje pretočila si u riječi...
Hm Klara, a treba li ti agent? :lol:
Zaista lijepa priča. Piši nam i dalje...
Klara prekrasno :love:
Ja definitivno nisam u PMS-u ali zato isto natapam tipkovnicu. Divno Klara!Citiraj:
fritulica1 prvotno napisa
Priželjkujem dan kada će i moja beba krasti ljepotu sunčanog dana svojim malim lišcem...boli me samo, a još više plaši to što ga nikako ne mogu zamisliti.
Klara :heart:
Baš sam danas čitala stare postove i puno nih je bilo natopljeno tvojom tugom
A sada kada sam ugledala ovaj, beskrajno sam ti zahvalna što si me podsjetila da su čuda ipak moguća.
A tvoje malo čudo je prekrasno :zaljubljen:
:heart:
Draga Klara, jesam se isplakala...
Šaljem bezbroj :* tvom malom čudu i tebi
Hvala na svim tvojim divnim postovima...
A ja tebi, Pčelice, šaljem pusu iz ZG-a i želim da što ljepše prođe skori dolazak vaše bebice na svijet :heart:.