poslala sam reklamaciju faksom u servis. sutra će doći pogledati u čemu je problem :roll: ...
a usput sam napisala i mail u švedsku, tipu koji je zadužen za pr i marketing proizvoda... :x
Printable View
poslala sam reklamaciju faksom u servis. sutra će doći pogledati u čemu je problem :roll: ...
a usput sam napisala i mail u švedsku, tipu koji je zadužen za pr i marketing proizvoda... :x
došli - i rekli kak je s frižiderom sve u redu :? . i naznačili kak samnom nešto nije u redu - jer držim temperaturu na 3 stupnja, a ne na 5 jer tako jedan od njih ima doma, i njemu paše :shock: ... to kaj je friđ radio 4 i pol godine na toj temperaturi - nema veze.
tip iz švedske mi se javio, i rekao da će me kontaktirati netko iz electroluxa zagreb. što do sad nije napravio. čekam ponedjeljak, a onda šaljem mailove na sve švedske adrese koje nađem na njihovoj stranici. financije, investicije, novinari, itd... ostavili su ih dovoljno... :x
Kod mog je Electroluxa bila ista stvar, nakon tri godine korištenja odjednom se u intervalima počela penjati temperatura, i zajedno s tim neko kuckanje i paljenje i gašenje lampice. Rekli mi da je elektronika, da je to kod te serije najčešći kvar i kad ga riješe da nema više problema, jer ne stavljaju originalnu elektroniku nego neku poboljšanu. Oderali me za istih 1300 kn, ali od tad (cca 3 mj) radi.
na kojoj temperaturi ga držiš?
evo i finalnog "izvještaja"... zamoljena sam da ga napišem, jer me (nas) gleda ne BB, nego BE (big electrolux) eye :lol: ... koje je pročitalo SVE naše topike o kućanskim aparatima . (sad znamo ko nas špijunira 8) ). meni je jedino žao da se taj gospodin ne želi registrirati, ni podijeliti s nama, čak ni na pp , neke stvari koje bi nam vjerojatno pomogle u problemima, i smanjile nam nepotrebno nerviranje...
npr. ivana7997 - navodno je tebi na usisavaču otišao filter aparata - pa ti zato ne vuče kak treba :? ...
da se vratim na "izvještaj"...
ujutro sam se probudila nabrijana od vikend monitoriranja frižidera, piskaranja temperature i njegovog rada. :evil: i držalo me poprilično, čak i kad je stigao poziv... dva puta - bar po 45 minuta. konačno sam uspjela reći sve što me mučilo ovih zadnjih par godina po pitanju njihovih proizvoda, servisa, dealera, odnosa prema kupcu od strane pojedinaca (npr. gorile i centrale) - i nemogućnosti da se nekom požalim.
čovjek je stvarno bio strpljiv (pohvalila sam ga šveđanu ;) ), i skidam mu kapu da je ostao smiren nakon toliko vremena provedenog samnom (ovakvom) na telefonu. znam kako mu je bilo - jer i ja imam ponekad istu vrstu razgovora... ali znam i kako je meni bilo dugo vremena... pa se nakupi...
ponuđena mi je mogućnost da frižider dam na ispitivanje, te ukoliko se pokaže da ne radi kako treba - oni bi snosili troškove. ukoliko nisam u pravu - ja bih trebala snositi troškove.
e, sad - kako ja nemam s čim usporediti ispravnost rada - ostaje mi da im vjerujem na riječ - a tu sam mrvec "tanka". pa ću monitorirati friđ još ovaj tjedan, i nakon toga odlučiti. a i nisam oduševljena kad se sumnja u baš sve metode moje kontrole... jes da nisam ovlašteni serviser - ali neke stvari sam ipak naučila od kolega...
dobila sam obećanje da će mi poslati original upute za moj frižider, a ne one koje sam dobila kad sam ga kupila. bolje ikad nego nikad...
zbog razgovora sam morala ostat duže na poslu, da dovršim izvještaj koji sam radila.... :sick:
Ajme, još si na poslu?! :shock: Moja sućut! :(Citiraj:
sorciere prvotno napisa
neeeeeeeeee... ipak sam sad doma :mrgreen:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Hajde, sva sreća. Ne zaviruj previše u taj svoj frižider ipak je već kasno...Citiraj:
sorciere prvotno napisa
da otisao filter... otisla je meni zdrava pamet kad sam kupila taj usisivac. :evil: ali jos malo i skupila sam za miele. a ovog cu frknut s gustom.
:lol: :lol:Citiraj:
ivana7997 prvotno napisa
kaj bum opet morala preko sljemena do tebe...?
joj ja se nadam da nas ne ceka ovo.Citiraj:
Čupko1 prvotno napisa
Mi imamo ono kombinaciju fizider i frizer, frizider je poceo pretjerano hladiti, a frizer se otapati, sam od sebe. Do sad je 2 godine radio besprijekorno.
Dodje mi da ga sutnem u smece, stvarno i kupim novi. Ljuta sam ko puska, jer je sad bio jedan serviser (ne ovlasteni, ali njega sad tek mislim zvat) i objasnjavaop mi kako ja nemam pojma o nicem i uvjeravao me kako zapravo friz i sve radi super. Naravno, nema pojma kaj mu je i nece to posteno priznat ali je htio ubrat 200 kn.