A vjerujem da lijepo izgleda ta crveno siva kombinacija.Citiraj:
niccoleta prvotno napisa
Samo,koja je točno nijansa sive stavljena na zid?
Nekako me pomisao na sivi zid deprimira već u startu... :/
Printable View
A vjerujem da lijepo izgleda ta crveno siva kombinacija.Citiraj:
niccoleta prvotno napisa
Samo,koja je točno nijansa sive stavljena na zid?
Nekako me pomisao na sivi zid deprimira već u startu... :/
Kuhinja nježna breskva
Blagavaona nježno žuta sa dodacima naranđaste (prije bila zelene nježna)
Soba boja breskve
dnevni breskva
Hodnik breskva
WC bjeli
Ali neke ćemo ubrzo mjenjati volim promjene
upravo tu boju kuhinje sa sivom radnom plohom sam i ja ubola :mrgreen:Citiraj:
niccoleta prvotno napisa
samo jos uz to ofarbati zidove u crvenu boju bi meni ipak bilo malo previse te boje u jednom prostoru
Vecina stana bež iliti vanilija.
Neki zidovi smedji (uopce ne znam kako bi opisala tu smedju :oops: )
Dva zida u hodniku na okomite pruge tamno zlatno/bež.
Dva zida u spavacoj sobi maslinasta.
Kupatilo jedan cijeli zid bež jer je ostatak tamno smedje plocice.
Mi volimo zemljane boje.
ej, pa evo ovako siva ko na kompu ovo dolje di je start
tamo di joj je kuhinja (jer uglavnom je kuhinja crvena) zid je sive boje. a njima je spojena i kao dnevna i trpezarija, ustvari zbilja sve dobro izgleda. njima su i pločice i radna ploča sive.
a najbolje bi to bilo pogledati u zivo.
već sam par ljudi vidjela za te dvije kombinacije, crvena je jaka, siva to ublaži... a meni je ok, ali bolje da vidiš negdje.
a možda frendica dopusti da poslikaš tu njenu kombinaciju? :mrgreen: :mrgreen:
Svi su bijeli. Više volim jake detalje nego jaku podlogu.
a ona sad ode na more... a malo mi bed to tražiti, jer ona živi sa starcima, a viš kad sam nedavno bila kod nje nisam se ni sjetila....
jedino da ju pitam kad se vrati pa da uslikam, jel može na mobitel?
Mi nismo bojali zidove... mi smo navlacili silikat u zelenim bojama, dvije nijanse, svjetlija i tamnija.. ima na slikicama gdje je blagavaonica
Mislim da nema boje s kojom ne bi mogla fulati, najvažnije je uskladiti s namještajem.
Naš je stan u kontinuiranom preuređenju pa još nije sve pofarbano. Živimo u potkrovlju pa nemamo ravni strop i zato nismo stavljali jake boje "iznad glave" - mislim da bi nam skroz zatvorile prostor.
Sav namještaj u stanu nam je od svijetlog drveta, jednostavnih linija. Dnevna soba je vanilija /bijelo-žućkasto/ s jednim čokoladno smeđim zidom. Prva verzija je bio tamno, tamnoljubičasti zid i to je izgledalo prehladno - ova smeđa mi je savršena. Dovoljno je da promijenim boju navlake na trosjedu koji je ispred tog zida i totalno se promijeni izgled sobe.
Dječja soba je nježno žuta sa jednim zlatno žutim zidom i svijetlozelenim podom - izgleda vedro i kad je natmurniji mogući dan.
Kuhinja je maslinasta, što super paše uz svijetlo drvo i srebrni frižider, pećnicu i perilicu.
Jedini flop nam je spavaća koju smo pofarbali u rozu :roll: Jedan zid je jača ružičasta, a ostali su vrlo blijeda roza, ali taj "jaki" zid toliko reflektira boju da se svaki put osjećam kao da sam ušla u bombonjeru. Mislim da će ta soba kod sljedećeg farbanja biti bijela sa jednim zelenim ili sivim zidom, ili ćemo ostaviti samo tu blagu rozu + neki naši crteži.
OT, SretnaMama, malecki ti je presladak - bucmasti kerubinčić![/i]
stropovi-bijeli
dnevni boravak je u 3 nijanse od tamne čokolade do recimo malo
tamnije bijele kave, a ostatak bijelo
spavaća- za sada bijelo, ali planiram jedan zid obojati u boju lavande
dječija-žuta
kuhinja je povezana sa dnevnim boravkom, pa čokoladni zid dominira i
nije potrebno dodavati više boje
kupaona-spremna za renoviranje pa o boji tek razmišljam
Ne možeš pogriješiti - samo udri!!!
dnevni boravak:boja breskve, obje spavace sobe-svi zidovi svijetlo plavi, plafon svjetlo ljubicast...za hodnik jos gruntamo...
hodnik-tamno zeleni
kuhinja-nježno žuta
dn.boravak-ove dane biram boju(biti će svj.lavanda)
kupaona-bijela+tamno siva(mislim na pločice)
spavaća soba-bijela
Kod mene je cijeli stan bijelih zidova , osim jednog zida u dnevnoj sobi koji je tamno crven .
Upravo sam imala pregovore sa MM u svezi farbanja kuhinje i predsoblja jer stvarno zidovi :roll:
Baš MM nije nešto oduševljen s pregovorima :mrgreen:
Isto...sve bijelo...samo smo jedan manji zid u dnevnoj obojili u tamno crvenu jer je Sonja imala žarku želju imati crveni stan...I kupaonica nam je bijela s bijelim pločicama ali imamo crvene fuge... :PCitiraj:
tinkie winkie prvotno napisa
Joj tek kad sam napisala post sam vidjela ovaj tvoj...Dakle Ane sestro :PCitiraj:
AnneM prvotno napisa
Kod nas je dnevni, trpezarija i spavaca boje breskve, gostinjska i hodnici zeleno-zuti i djecija neka blaga ciklama-lila.
Kuhinja-SIVA (izgleda prekrasno, svi se čude kako se ni ne primjećuje da je siva dok ne obratiš pažnju.) U kombinaciji sa narančastim pločicama na zidu i svijetlo žuto-sivim elementima izgleda mrak.
napokon da jos netko ima crveni zid u kuci!!! a vec par dana se spremam napisati kako ga nitko osim nas nema. mi, naime, u primacoj imamo tri stupa, tako da imamo tri povrsine crvene boje! :D zivjela crvena!Citiraj:
yaya prvotno napisa
Totalno sam se uvjerila kako siva može dobro izgledati.
niccoleta mi je poslala MMS one crvene kuhinje sa sivim zidom i mogu samo reći da izgleda fantastično.
mišica aj nabaci fotku,bas si me zainteresovala
:mrgreen:
I mene! ;)
Taj crveni zid bio je dvije godine tamno plavi , kao i pola namještaja u stanu dok me nije nešto " puklo " sad mjenjam sve na crveno :lol:Citiraj:
clio180 prvotno napisa
Još sam neki dan u Lesnini vidjela prekrasnu crvenu kuhinju , samo koštaaaaaaa ....smajkojiselupapoglavi
Ne smijem MM niti spomenuti odmah ga glava boli :mrgreen:
Evo išla sam fotkat kuhinju i imam sliku al neznam ju metnut gore. Pa ako netko zna...
nama ce kuhinja biti mahagonija :D
ps-jos htjedoh napisati-boje su zakon-i ako vam se nakon nekog vremena ne svidjaju, pa ljudi, to su samo zidovi, lagano se prefarbaju...e da, i cekamo jednu curu da nam u 2 spavace i dnevnom boravku oslika po jedan zid...
Bolje da ne pitate sto ce biti naslikano, mislit cete da sam luda :D :D
Što će biti naslikano? :aparatic:
u spavacoj sobi leptirici, u dnevnoj sobi na centralnom zidu Mali Princ kako stoji na planeti, a za drugu spavacu se dvoumimo izmedju andjela i Freddie-a Mercury-a :lol: :lol:
jel' u tajicama i šljokičavom plaštu ili...?Citiraj:
annie84 prvotno napisa
pitam za Fredija, ne anđela. makar nikad se ne zna... :mrgreen:
He ...jest da mi je malo kičast za gledat ali je zaaakon za slušati...Citiraj:
annie84 prvotno napisa
vjerojatno ce biti andjeo tame, jedna predivna slika, znam da zvuci cudno, no odrazava moju pesimisticnu stranu i bolne gubitke u zivotu..
Joj, mi smo ludi za Mercury-em, tj. Queenovcima, dragi je rekao da moramo imati po jednu sliku svakog clana benda uokvirenu na zidu...well, we'll see about that :lol:
Samo je nasa, tj. moja i bebina soba u boji...sve ostalo je bijelo :roll:
Soba nam je plavo-zelena (pistaccio zelena), i namjestaj (osim prematalice) uglavnom plavozeleni, obojan ekobojama rad by baka dok je sam ja bila na cuvanju trudnoce u rodilistu. :heart:
Mi smo u fazi završavanja jedne manje kuće koju smo renovirali, htijeli smo da zidovi budu u boji. Dala sam praviti vaniliju za dnevnu i kuhinju (jer je namještaj tamniji hrast )i bež boju za spavaću . Hodnik je neka svjetlo krem. Svi stropovi bijeli jer su ostavljene hrastove grede na stropu.Boje sam uglavnom odaborala prema namještaju i veličini prostora. Jako sam iznenađena što savtko te boje doživljava drugačije . Tu vaniliju su komentirali i kao oker, žuto, limun žuto :mrgreen: :lol:
Možda samo ti tu limun žutu vidiš kao vaniliju? :lol:Citiraj:
kalimero prvotno napisa
Bit će da sam mali daltonist :lol: , ali i onaj koji mi je mješao tu boju, pitanje je šta je podrazumjevao pod vanilijom. Bilo je još njih koji su vidjeli vaniliju od svijetle, do srednje vanilije, pa banana ovaka - onaka, pa za bež boju da je svijetla kajsija itd...
To moje krečenje je glavna fora smijurije, bar se zabavljamo.
Bitno je da meni te boje pašu i da sam dobila što sam htijela. :D
Dobro je to jedan decko rekao: "Nemoj ti meni boja lavande, boja lubenice, boja dinje, boja breskve, boja vanilije, sampanjca...!! Daj reci ljubicasta, narancasta....." :lol: :lol:
To samo zene vide boje u hrani :lol: :lol:
kod nas: u dnevnoj sobi su dva zida svjetlo siva i odlično se uklapaju sa svjetlim grab parketom bijelim i čokoladno smeđim namještajem -diskretno, a opet nije obično. preostali zidovi su bijeli.
u hodniku su isto dva zida svjetlo siva i opet odlično u kombinaciji s bijelo-svjetlo sivim namještajem - vrlo light dojam
u dječjoj sobi - donja polovica zida u boji svjetlog kivija, a gornja polovica nježno roza (ali ne bljedunjavo) i preko spoja te dvoje boje prepredivna bordura iz arhitekture za djecu u roza i zelenim tonovima.
spavaća soba - jedan zid svjetlo beige - opet vrlo light i smirujući dojam u kombinaciji s bijelo -svjetlo beige namještajem i ostalim zidovima u bijeloj boji.