ako ga špricaš od 1dc onda ti je dosta jedanCitiraj:
Citiraj:
draga prvotno napisa
Printable View
ako ga špricaš od 1dc onda ti je dosta jedanCitiraj:
Citiraj:
draga prvotno napisa
Hvala pirica. :heart:
Laknulo mi je...
JOs sam nasla cijenu od 450 kuna..tak da je to puno jeftinije nego kaj sam mislila...ahh :)
da to je super cijena , na VV-u je 495Citiraj:
Citiraj:
draga prvotno napisa
I ja sam od danas šmrkalica pa imam par pitanja:
1) ja sam Suprefact spray platila u ljekarni kod SD i platila ga prije mjesec dana 835 kn!!!!! Jel moguće da je tolika razlika u cijeni između ljekarni? Ja nisam u tom trenu bila upoznata sa cijenama pa sam naivno kupila, sad vidim da sam gadno zeznula.
2) jel se on mora držati u fridžu ili može na sobnoj temp? Naime, sva su mi uputstva na talijanskom i nema (!!!) ni slova uputa na hrvatskom (smije li se to tako prodavati???)
BubaSanja, evo bar ću ti ovdje znati jedan odgovor :) - ne trebaš držati Suprefact u frižideru.
A što se cijene tiče - :shock:
Pcelice tnx i mene je zanimalo ovo s friziderom. :*
1) :shock: :shock: :shock: (bez komentara o ljekarni)Citiraj:
BubaSanja prvotno napisa
2) ja sam ga držala kraj kreveta u spavaćoj sobi da mi bude pri ruci
jeli isti sastav spreja i onog u ampuli.pri kraju mi je sprej pa pitam zlu netrebalo :mrgreen: imam još 3 ušmrkavanja
da li neko zna di kupit suprefact sprej splitu i po kojoj cijeni?
niko nezna, bas niko :(
za kad ti treba?moje 2 frendice su gore pa mogu kupiti i ponijeti
za 20 dana, al zar nema u splitu?
a neznam vjeruj.mozda u sinju u poljakovoj ljekarni
hvala draga na odg, ocito cu morat uzet u zgb
Cure, meni je doktor rekao da od 1. DC počinjem sa Suprefact sprejom 3x2 u nos/dan ili umjesto toga primati jednom dnevno injekciju Decapeptyila ili Buserelina. Sad mene zanima da li, pošto meni šmrcanje niti običnih sprejeva u nos nikako ne ide, ukoliko se odlučim za injekciju umjesto spreja, to utječe na kvalitetu te supresije, odnosno, da li je Suprefact nabolja opcija u odnosu na spomenute injekcije?
alida, ne bih ti znala reći, ja sam sprejala, unatoč kronično začepljenom nosu. Pretpostavljam da nema razlike u djelovanju spreja i injekcija.
Ni sama nisam sigurna, pa sam taj upit poslala i ginekologu, pa ćemo vidjeti. :/Citiraj:
vikki prvotno napisa
Mislim da je ucinak isti samo je sa sprejom puno jednostavnije jer se ne moras toliko bockati.Sto se tice smrcanja i prehlade ne utjece na sprejanje Suprefaktom samo je prije potrebno dobro ispuhati nos, bar tako pise na uputama.Sretno za sto god da se odlucis. :*Citiraj:
alida prvotno napisa
pošto mi je i moj ginekolog rekao da slobodno uzmem decapeptyl, jer je učinak isti, ja sam se odlučila za bockanje, a ne za spray. Tako ću biti sigurna da sam napravila sve kako treba, a tu ne smijem zbrljati :oops: . Pusa svima! :*
Sretno, alida! :*
osim piricinih nuspojava, je li netko imao još kakvih od ovog spreja? počinjem za koji dan, pa da znam što mogu očekivati...kupila sam ga nekidan u ljekarni na dolcu (416 kn), a uputstva su na talijanskom :/Citiraj:
pirica prvotno napisa
Ja nisam imala nikakvih nuspojava. Imala sam hrvatske upute, pročitala sve, ali mi se ništa od napisanog nije pojavilo, a vjerujem da neće ni tebi.
Imam kutiju s uputama i sada pa ako te što zanima mogu ti na pp poslati što piše.
Sretno!
imam malo više od pola suprefacta pa ako kome treba neka se javi na pp. u čet oko 12 sam u krugu Petrove i VV-a
Drugu polovicu suprefacta poklanjam ja pa ako netko želi ima cijelu bočicu :) (može također na pp)Citiraj:
pirica prvotno napisa
trebala je anadu suprefact pa ako se nejavi nitko znam da njoj treba sad u postupku :* jer je planirala kupiti ako nekome ostane
O čemu ovisi počinje li se sa suprefactom 21dc ili 1dc?
Joooj, to je meni dr.R objašnjavao prije dvije godine .... kužim razliku al je ne znam objasniti. Nešto kao: kad se počinje uzimati 21. dc onda se hormoni jajnika suprimiraju "jače" i "dublje", mislim da je rekao "na razini hipofize", a od 1. d.c. se suprimiraju tek "površinski" - tako je on meni slikovito objasnio. Sad sam tak ljuta kaj nisam to točno zapamtila. :x Znam da sam ga to pitala kad mi je napisao protokol sa suprefactom od 1. dc, a ja sa do tada čula samo za onaj protokol koji započinje sa suprefactom od 21. dc! Po njemu bi ta supresija koja započinje ranije za mene bila prejaka, pa mi jajnici ne bi dobro reagirali (tj. previše bi suprimirala jajnike), a na kraju mi je i ova laganija supresija bila prejaka također!Citiraj:
Biene prvotno napisa
Imam trecinu spraya koji vrijedi jos ovaj mjesec, pa ako nekome treba, poklanjam - na PP molim
tikica,
ja se javljam, idem ovaj mj. u stimulaciju, trebala bih četvrtinu bočice,
imaš pp
Ja isto kao Tikica imam trećinu spreya i rok je do kraja 3. mj 2009.
Poklanjam kome treba. :*
Cure, ja isto počinjem sa stimulacijom ovaj mjesec pa ako ima netko viška spreja .....
kate, imaš pp.
Javi se TinkiVinki na pp, napisala je gore da ima viska. :*Citiraj:
kate32 prvotno napisa
moj sprej poklonjen kate32 :bye: neka ti donese sreću
Takodjer! Sretno, kate! :bye:Citiraj:
pirica prvotno napisa
Hvala vam pirice i vikki, evo ja danas prvi dan ciklusa počela sa sprejem imam ga cijelog tako da će mi sigurno biti dosta. Javiti ću da li mi je donjelo sreću...
Kate32 :heart: