Dolazi nam sliiiing! Točno za 37 minuta! :preskaceuze:
Jupi! Al ćemo se nosati.
Printable View
Dolazi nam sliiiing! Točno za 37 minuta! :preskaceuze:
Jupi! Al ćemo se nosati.
marama je zakon...mi se sa naših dva mjeseca stalno nosamo u ellaroo marami, nije nam vruće i svima bih je preporučila....a kolica?imali smo jedan neuspjeli pokušaj odlaska u grad...
Mi smo evo prvi dan maramaši i super nam je! Jest da je vruće, ali i bez marame bi bilo. Danas mi je Josip čak i zaspao u marami :D
Čestitke za prvo nošenje :D
No dobro, neće samo nas ljudi čudno gledati po Vrbovcu ;)Citiraj:
jošmalo prvotno napisa
Mi se vozimo skoro stalno u kolicima, ako protestira uzmem ga u ruke i tako se nosimo.
Maramu sam izbacila jer je pretoplo + što ima dva-tri sloja marame na sebi + moje tijelo ga grije.
Ovak-.onako mi je sav osut od vrućine tako da mu to ne bi bilo potrebno :/ .
Razmišljam da naručim sling, nekako mi se on čini bolji za preko ljeta 8)
Mi smo u kolicima ili slingu po vrućinama, marama stoji u ormaru i čeka hladnije dane... 8)Citiraj:
Ana :-) prvotno napisa
Mi smo i u slingu i u mei Tai koji smo nedavno nabavili i super nam je .Nije previse vruce.
Ne znam tacno, kao tvoj otac to pravi, a kad su slingovi u pitanju, ja UVEK prepoprucujem, da mame nabave prave ringove, pravljene za sling. Ti so jaki ojacani i testirani. A mozes jih dobiti od celika, aluminium (ove ja najvise volim jer so lakan) a i nylon ringovi.Citiraj:
*MaemI* prvotno napisa
Doma napravljeni i oni dekorativni itd. ponavadi nisu dovoljno cvrsti
Pre nekoliko godima Maya Wrap morala je zameniti ringove, jer su njihovi stari (tanji) pukli. I to sa decom u slingu!
Ova je zena super i ima zalihu:
http://www.bigmamaslings.co.uk/zen-c...ling-c-18.html
Becky prodaje aluminium ringove u razlicitim bojama - plave, roza, crne, bele, ......
Andreja
Šivam nećakinji doll sling i muče me ringovi. Zapravo, nisam ih još išla tražiti, a na pamet mi padaju oni prstenovi za zavjese. Ima li netko savjet gdje da nađem ringove koji su manji od ovih za prave velike slingove i ne moraju imati veliku nosivost. Ona će nosati svoje životinje u njemu. :)
Možeš kolutove za zavjese, kao što si se i sama sjetila.
A imaš za kupiti u nekim trgovimama koje drže materijal za tapeciranje male ringove promjera 3.5 cm od nehrđajučeg čelika (metalic boje, čvrsti, 1.5 kn komad). Izgledaju kao pravi samo dosta umanjeni. To su u biti alke koje služe za vezivanje cerada za kamion.
Ako budeš radila s ovim ringovima bilo bi dobro da sling napraviš od nekog tankog i laganog materijala pa će ga malena moći lako podešavati.
TABITA thx. Radit ću ga od plahte i obojati. A sada dosta OT. :) :bye: