24
Printable View
24
24
Mi smo na 27-28-29, ovisno o modelu i gdje ih kupujemo (da li HR ili Italija), imamo 3g8mj.
Citiraj:
maria71 prvotno napisa
28 :D
Mi 3.8. punimo 4 i nosimo 29 :shock:
update: 24 i pol! I nigdje ne možemo naći sandale, sve su preširoke :/
mi prošle godine kupili uske uske ženske sandalice u naturino dućanu u kaptol centru (ali sandalice su neka druga marka)Citiraj:
Mima prvotno napisa
Znam, one Mokine. I mi smo sad Lei tamo kupili jedne sandalice, trebalo nam je za svečanu prigodu. Uske su ali nisu joj dobre tj. ne zadovoljavaju ono što bi trebale jer ne drže dobro nogu. Sad bi nam trebale sandale za more, lani smo imali jedne jako dobre od Cicibana, sa otvorenim prstima, ali je sve bilo OK. Ali takav model koji sad imaju joj ne valja, širok je i mekan.
3g i 2mj 24-25, ovisno o modelu...
Alen je napunio tri i nosi broj 23 ima malu nogicu u odnosu na svoje vršnjake.
25-26
Prekjučer bili u cicibanu i kupili joj sandalice br. 30 :shock: ma valjda je mali kalup jer broj 30 :shock:
Nina ima 3 g i 4 mjeseca...
27 a tri ipo ima
u 11.mj punimo 4g. a nogica je 26-27
Sa tri i pol godine kupili kod Valeka cipelicu broj 27. Kad bi ja sama kupovala kupila bi sigurno za broj ili dva manje, ali tamo joj izmjere nogicu i daju točno kakva joj treba. Imam povjerenja da znaju izmjeriti nogicu, ali svejedno mi se čini ogromna cipela za njenu nogicu.
28
3 godine i 3 mjeseca i nosimo 29 koji nam je već na knap... :)
naša nova mjera je 30 :shock:
kud plovi ovaj brod, pitam se.....ja sam u sedmom osnovne nosila 35
eto nismo jedini :D
S 3 g nosili 24
30 :lol: mi smo još na 26
Roko 20.9. ima 3 nosi sandale 25.Kupili smo mu odlične kožne sandale u peka za 99 kn. :D :D
samo se ti smij, oš kupit ne iznošene 29 sandale?Citiraj:
ninochka prvotno napisa
e da i zimske cipele jednom nošene br.27 čini mi se. (kupila sam ih onaj jedan dan ove zime kad je bilo hladno :lol: , isti taj dan i skafander hlače, na kraju NIKAD obučene. valjda sam mislila da će u jednom danu nastupiti ledeno doba.) :roll:
zapravo nenošene
Vanja, 4. god i 2 mj. br. 28.
rvanja imaš Vanju m ili ž?
draga ko zna kad ćemo mi na 29 :mrgreen:Citiraj:
tweety prvotno napisa
:predaja:
a baš sam si mislila malo uljapšat dan.
s kupovinom obuće ove sam godine doživjela totalni fijsko
Marin nosi 28.
Damian 27,malo me ovaj topic utješio,mislila sam da samo mi imamo peraje :)
Lucian 28, ovaj mjesec puni 3 god
26 su joj na knap, sad ćemo nove 27
Još malo pa treći rođendan - i još nismo došli do broja 24. Neki dan smo uzimali mjeru kod Valeka, kaže, 23 i pol.
Bitno da smo mu u Sloveniji kupili gojzerice br. 26 (manjih nije bilo) -pa neka čekaju :mrgreen: ionako su bile na sniženju.
:D Boky ima 3 i pol godine i nosimo 28 broj cipela. Svaka tri mjeseca kupujemo nove papuče i cipele. Sada moramo kupili 29 jer mu je već sve malo. Strašno.
Mi smo se u petak sokirali, u trgovini su joj izmjerili nogicu: odsad nosimo broj 30 :shock: :roll:
A Bigfoot-princeza ima samo 3 godine i 10 mjeseci. :mrgreen:
Valjda ce za par mjeseci nositi moje cipice... ja nosim 37 :mrgreen:.
24-25 zavisi od modela
upravo ušli u 27 i tako mi se čini veeeeeelikaaaaaaaaa ( cipela, ne noga :) )
Osjecam se kao da mi je mali div!
Ima za mjesec dana 3.g. i upravo sam mu kupila 27 Cicibanke i Geox 28!
Jako je visok 107cm, a mršav - moja grančica.
25
Mi sa 4i pol sad kupujemo 25, ali su nam komotne... :D
Tata nosi 36, a baka 33. Valjda ćemo dostići do 39 da možemo nositi normalne cipele kad odrastemo. :lol:
Šta da ja onda kažem :lol:Citiraj:
romi prvotno napisa
2 i pol godine
cipele 27 , visok metar