I mi se pridružujemo zadovoljnima s Romer king TS plus
kupljena u Kiki u Grazu za cca 200 EUR (minus MWST) prije skoro godinu i pol
evo naše AS
Printable View
I mi se pridružujemo zadovoljnima s Romer king TS plus
kupljena u Kiki u Grazu za cca 200 EUR (minus MWST) prije skoro godinu i pol
evo naše AS
Mi imamo concord trimax
Peg Perego 0-13kg
Bebe Confort iseos TT 9-18kg (preprezadovoljni)
Za one koji bi uzimali King TS Plus, Baby Centar (SLO) nudi popust na taj model (170 Eura) do 06.08.
Romer duoplus isofix, predivna crvena
najljepsa AS koju sam vidjela.
i pase uz nas crveni auto :mrgreen:
jedino me zanima da li je netko nasao navlaku za tu AS? sad se preko ljeta Lea jako znoji, pa...
mi imamo chicco key 1 i super smo zadovoljni. a najveća fora je da ju je dora osvojila u konzumovoj nagradnoj igri...a taman smo se spremali u shopping po novu..
Ima u Sloveniji, TL nema ljetne navlake za Romer.Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Mi odustali od Key1 isofix jer nam je bilo nezgodno ići do IT po nju :roll:
Uzeli smo u babycentru u Kopru Romer King TS plus na cvjetiće :mrgreen: i ljetnu navlaku.
roemer king za jedno i roemer isofix za drugo auto, razlika samo u montiranju , samo nisam znala da se isofix moze montirati i pojasom, pa sam kupila ovu obicnu ...kontajuci da isofix necu moci montirati u fabiu, i sad u novo auto sa isofixom montiram je pojasom. :/
No , u svakom slucaju , pezadovoljni smo, samo jagic uspije ponekad izvuci ruke iz pojasa... :shock: pa moram pazit da dobro dobro pritegnem, i ne bi bilo lose da se moze malo vise podici u polozaj za spavanje.
ja imam tu
http://www.quelle.de/cgi/kooperation...stat=MTL221877
no, piše do 18 kg i 4g, no moja 17mj buca, ima blizu 17 kg
i šta sad, da li da kupujem za iznad 18 kg ili ne?
jer ako je za veće dijete onda joj neće odgovarati visina remena :/
e da i sad sam se sjetila da osoblje u TL nije znalo o cemu pricam kad sam pitala mogu li roemer isofix montirati i pojasom u auto bezz isofix opcije..oni su samo govorili,pa sto ce vam ta ako nemate isofix, pa reko jer planiram kupiti novo auto koje se imati isofix.Ugl, sto sam znala o isofixu to sam citala na rodi, oni tamo nisu pojma imali. I tako nisam prvi put kupila isofix :/
Chicco autofix plus
Chicco Key1
Mi zadovoljni s obje, mada je prva bila malo teska, ali je imala i bazu, pa se zacas postavi.
mi imamo naniu koju smo dobili na poklon, da sama kupujem sigurno ju nikad ne bih izabrala :/
BC iseos safe side 0+/1
prezadovoljna i da treba opet bih je kupila...
prije toga pp primo viaggio...nikad je više ne bih kupila
Malo podižem topic. Kak sam skužila, može se montirati i bez "TopTether"a? Ili? Nemam kukicu za to, pa ne znam da li da ju kupujem ili ne :?Citiraj:
leonisa prvotno napisa
enela, mislom da moze. To je samo jos jedan plus ako imas mogucnost i tako sjedalicu da pricvrstis. Ionako je vezes pojasom. Ali ako neko sigurno zna kako to ide, neka se javi.
mislom=mislim :oops:
da ne otvaram novu temu pa vas ovdje pitam (oni koji imaju Römer King) kako ih odrzavate, tj. perete? Jel netko oprao tu navlaku u perilici?
mi smo super zadovoljni sa Römer King sjedalom
Prvo smo imali romericu, a sada imamo Cam travel evolution side impact, od 9-36 kg, Niko ima 12-13 kg. Zadovoljni smo sa sjedalicom.