Oshadhi kokos 250 g = 110,00 kn.
Printable View
Oshadhi kokos 250 g = 110,00 kn.
U lucelli je staklenka s valjda pola kile ulja 40 kuna (poskupilo), a sasvim je kako treba: hladno prešano itd.
Da podignem temu...
Ovako... N mi ima blagu infekciju kod pimpača i jajčeka... veće je jednom bila, ali jača.
Uglavnom što vas želim pitati...
Jel mu mogu u pelenu staviti par kapi čajevca?
Ima 14,5 mjeseci....
Hvala! :love:
Rađe nemoj. Općenito za malu djecu ide samo vrlo mali broj ulja i to samo kao miris.
Kako koristiti ulje cajevca da pomogne kod uroinfekcije s escherichiom coli? Ustvari, pomaze li uopce? Radi se o bebi od 5 mjeseci!
Nezahvalno je bilo što reći za takvu malu djecu, jer za vrlo malo preparata se provode ikakva istraživanja. Proizvođačima je jednostavnije preporučiti da trudnice, dojilje i mala djeca to ne koriste.
Ne vjerujem da ćeš dobiti konkretnu preporuku po ovom pitanju na forumima, ali svejedno možeš pokušati ;)
Ne bih djeci nikad stavljala cajevac u pelenu. Mislim da ne moze pomoci kod te infekcije.
Eto, na svoju ruku sam mu prije spavanja ispirala crvenilo kaduljom i nakon toga nakapala u pelenu dvije kapi čajevca.
I sve se povlači... koža mu se preporodila...
Znam da se ne preporuča bebama do godine dana... i tada nisam niti pokušavala, ali pošto je sada stariji išla sam probati i, Bogu hvala, djeluje. :D
a sad moje pitanjce:
u jednom kutu sobe, poceo zid da crni od gljivica...
ja nesto nacula o tom cajevcu, mm kupio ulje....ali sta dalje?
kako da probam sprijecit sirenje tog crnila pomocu cajevca? to ide u vodu? treba li sta dodati? dal da prskam?
ubiti , poima nemam.
SAVJETI??
di ste svi?
jos uvijek ne znam kako da sredim zid.... :?
Kako cajevac koristiti za platnene pelene? Cuvala bih ih do pranja u kanti na suho i pospricala cajevcem, koliko ga trebam razrijediti i s cim? Tu otopinu bih napravila u boci s nastavkom za spricanje pa da uvijek imam spremno. Hvala!