Ma nemogu vjerovati.Pa sta sve moramo proci da bi imale bebicu.Skupi nekako snagu i nedaj se. :cry:
Printable View
Ma nemogu vjerovati.Pa sta sve moramo proci da bi imale bebicu.Skupi nekako snagu i nedaj se. :cry:
drži se i ne posustaj.Stvarno mi je žao.Već sam ovdje vidjela happy end ali život je koji put nepredvidiv! :heart:
Moje iskreno suosječanje!!
Sve smo uz tebe i nakon ljeta u nove pohode.
:heart:
Ajoj draga moja...
Puno snage treba za sve ovo, baš danas sam mislila o svemu... Ti snage imaš, odmori se a onda opet dalje! Kao što si sama rekla napisat ćeš i ti svoju sretnu priču :heart:
Ajoj draga moja...
Puno snage treba za sve ovo, baš danas sam mislila o svemu... Ti snage imaš, odmori se a onda opet dalje! Kao što si sama rekla napisat ćeš i ti svoju sretnu priču :heart:
Ovo što se desilo je prošlost već. Ispred tebe je oporavak i dugo toplo ljeto. A onda na posao i javi se što ima? Evo ti jedan osmjeh :D i jedno srčeko :heart: od mene.
Pozdrav
giga, baš mi je jako žao... :love:
:naklon: za hrabrost!
Žao mi je giga...draga drži se ..... :*
Giga žao mi je i vibram za slijedeći uspjeh do kraja. Ne daj se. :love:
:love: :love:
:love:
:love2:
Žao mi je ali glavu gore.Ljeto je tu,odmori se sad od svega a ja ti sad samo šaljem jedan veliki virtualni zagrljaj :love:
Nadala sam se da je ovo neki prašnjavi stari post koji je napokon dobio sretni zaključak i srsi su me prošle kad sam vidjela datum...
Žao mi je draga beskrajno žao što ti se to opet događa. Nadam se da će ova godina ipak za tebe i TM biti dobra na koncu. :love:
Oj draga giga, iskreno sam zacmoljila kad sam pročitala... :cry: :cry:
Drago mi je jedino da razmišljaš o dalje. :love:
Hvala na podrškama i utjehama.
Idemo dalje.
:*
jako mi je žao draga :cry:
Nemam riječi :cry:
Ne znam zašto nam bog daje takve izazove, kad već pomislimo da smo ostvarili svoj cilj. No sigurna sam da ćeš nam zaista jednom napisati svoju priču, baš kao i rvukovi2.
Želim ti što brži oporavak i što skoriju akciju :love:
Otrcano je sad reći da sad znaš da možeš ostati trudna i da je i to napredak, ali eto morala sam to reći :*
žao mi je jako ... :cry:
:love: uz tebe smo i zelim ti uskoro uspjesnu trudnocu i puno srece
:love: :heart:
:love: žao mi je
giga jako mi je zao :cry: , ali sigurna sam da ces i ti napisati svoju sretnu pricu! :love:
:( tako mi je žao... :cry:
Ali, divim ti se, giga, na tvojoj hrabrosti... :love:
Žao mi je gigić :cry: :cry:
:cry:
Žao mi je :cry:
Žao mi je. Želim ti brz oporavak i hrabro dalje!
tek sad vidim, užasno mi je žao.
Želim ti brz oporavak i da što prije skupiš snagu za novi pokušaj :*
Giga, :love2:
Giga, draga, žao mi je :cry: :cry:
Giga , :love2: