ajde, ajde budeš i ti mene jednom potpisao ;) :mrgreen:
Printable View
ajde, ajde budeš i ti mene jednom potpisao ;) :mrgreen:
:)
Hm, možda, ako se kojim slučajem desi da se složim s nekim tvojim postom... :mrgreen: ;)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Lucky, nije to zbog toga, MM uopće ne čita ovaj forum! I bio je na mom prvom porodu i bio je oduševljen i ide na drugi...Citiraj:
lucky day prvotno napisa
p.s. njih dvojica su se jednom vidjeli i malo popričali, pa sam zato to napisala
histerične isfrustrirane babuskare žele ti dobrodošlicu! :lol:
džaba meni moji postovi kad te jedva skužih do sad
ap dobrodošao
Ili si se prepoznala, ili pišeš u tuđe ime... :mrgreen:Citiraj:
puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
ti ni ne kužiš da je to kompliment, malac! zelen si ti još, zelen! to ti je titula koju s ponosom nose sve rode, a čujem i šire! kaj misliš, zakaj su se feministice prozvale b.a.b.e? a veli mi i žena iz saveza udruga za zaštitu životinja, da su i one ponosne vlasnice iste titule! to je standardna reakcija koju izazivamo kod - well - određenog profila ljudi! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dobrodošao! ;)
više nemam šta pisati jer sam iz tora preko 2000 :mrgreen:
Bolje biti mlad i zelen nego histeričan i isfrustriran. :)
p.s. Ako je vama to kompliment, onda treba mjenjati pravila ponašanja... ili je davanje komplimenata zabranjeno da se babe ne bi umislile? :mrgreen:
babe šta :trep:
ali, ti si i jedno i drugo, pa kaj sad? k'o što je netko rekao - neka te! :mrgreen:Citiraj:
Bolje biti mlad i zelen nego histeričan i isfrustriran.
:lol: :lol: :lol:
da, da sve mi loncu poklopci smo isto tako počele s proučavanjem edukativnih topica o trudnoći i njezi djece, al šta ćeš s vremenom skužiš kako ovdje uvijek vlada pozitivna atmosfera pa se zakačiš samo tako....i onda se uregistriraš....i nisi se ni okrenuo, upsssss...eto ti 2000 postova (sva sreća da adminice svako malo brišu stare topice :mrgreen: ).....još malo pa si u našem klubu...na dobrom si putu
whatever, dobro nam došao :bye:
nekima je već ionako počeo faliti bubimirko :mrgreen:
U kakvom to klubu? Klub lonac-poklopac? :mrgreen:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Pretpostavljam da je taj isto bio sam protiv svih? :/Citiraj:
Stijena prvotno napisa
muškarac koji zastupa svoje mišljenje je:
karakteran,čvrst,iskren ,direktan , dobronamjeran i moderan čovjek
8) žena koja zastupa svoje mišljenje je:
umišljena, samoprecjenjena,bezobrazna,arogantna,pseudoemancip iriana,jadna, alapača koja dira u ego jadnih, malih,finih i tako bezazlenih muškaraca.
:roll:
ah,ah vi zločeste male...ili...mi zločeste "male" :mrgreen:
w-m moram te potpisati! :love:
pusek!
na jednom forumu je mmoverov lonac-poklopac bio malo živopisnije opisan
uglavnom su nečije štikle virile iz nečije pozadine :mrgreen:
pa se evo ja štikliram wajtici ;)
:lol:Citiraj:
white_musk prvotno napisa
i potpis
(ovaj moj smajlic i potpis je cisti primjer lonac-poklopac metode, steta pa nemam jos i opisu odgovarajuci broj postova...ali budem, budem... ;) )
da, gore okarakteriziranom kao "sa više od 2000 postova"..Citiraj:
MMoover prvotno napisa
a bubimirko je bio toliko sam protiv svih i neshvaćen na forumu da ga već neko vrijeme nema
sorry, nisam si valjda prisvojila preveliku slobodu što se ne mogu oteti dojmu da me tvoji postovi malko podsjećaju na njegov izražaj
pozdrav i dobro došli :love:
dobro je radi ravnoteže imati i muški dio tipkaroša ;)
moover, popularan si, popularan.. ;)
a kaj se to dogodilo s bubimirkom?
Popularan.. :lol: Eto dodoh i ja biti poklopac!Citiraj:
mikka prvotno napisa
Dobrodosel!!!
mikka, bubimirko je na prisilnom odmaranju od rodinog foruma.
to sam skuzila, al ne znam zakaj?Citiraj:
retha prvotno napisa
sorry na uzurpiranju, popularni!
prepoznala sam se pa ću samo :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
ok onda štikliram i tebi :mrgreen: :bouncing:
Citiraj:
MMoover prvotno napisa
Musculinum :
ja sam iskren i direktan, ponekad i previše. Kažu ljudi - s neba pa u rebra.... pa mi se onda citiraju pravila ponašanja, da ne vrijeđam i ne psujem i tak.. =svakom loncu poklopac
Femininum:
Ne slažem se s forumašicama koje briju kak je ovaj forum ultraozbiljan, te onima kojima je svaki treći post - smajlić =svakom loncu poklopac
baš me čudi za muškarca da nezna da kad puca u vlastiti gol ne vodiš,nego prima autogol :nope:
ups.mislim :mrgreen:
valjam se na podu od smijeha.... ti stvarno misliš da si zanimljiva? Možda nekome jesi, meni nisi... valjda si se prepoznala pa se sad pokušavaš opravdati "pametnim izjavama"... ma, radi šta hoćeš.... lonac-poklopac je i dalje aktualan... :P :D :P
I ak ćeš se već pravit pametna s latinskim, mislim da se piše masculinum... :P
ja se ne trebam pravit pametna, ja to(meni sasvim dovoljno) već jesam 8)
tvoj post malo liči na mješavinu povrijeđene sujete i PMS-a,čim ne vidiš da je to bio tipfeler :mrgreen:
napuštam topic!
ili možda bolje rečeno, prva popuštam :mrgreen:
hi :bye: :bye:
ma super su mi ovi što dođu postat na rodin forum i onda im niiiiiiiištaaaaaa ne valja:
- babe u PMS-u
- loncu-poklopci (u prijevodu čvrsti stavovi i ljudi koji ih uopće imaju)
- pravila ponašanja
- dojenje do punoljetnosti
.....ma da ne nabrajam
ljudi, ukucat u tražilicu forum i izlistat će vam ih barem stotinu na kojima sve gore navedenog nema, i na njima vašoj sreći neće biti kraja
treba samo naći načina pomrit se s tim da je rodin forum rezerviran za sve gore navedeno, i po tome je valjda jedinstven
Stijena :klap:
Sve smo mi ugrožene čim smo mmovera učinile tak popularnim a ničim to nije zaslužio osim što je muško(valjda)
meni se cini da muski dio foruma ponekad bocne sa stereotipima (ili cinjenicama? :mrgreen: ),a zenski dio se uhvati na to kao ribice na mamac i vozi misko.Citiraj:
Stijena prvotno napisa
A jel to neki rat na pomolu ? :/
Još ne znam za koga navijam :mrgreen:
haloooo, traktorka, a ja naivno mislila da si ti u mom taboru, baš si frendica :lol: :lol: :lol:
rat? kakav rat?
jel se trebam naoružat?
ne, ne, ne ovo što sam ja postala je samo izraz moga zbunja što se svako malo dogodi da netko tko ima nešto protiv ovoga gore navedenog ide postati na ovom forumu koji je btw za nešto takvo između ostalog valjda i predviđen, i onda stalno problemi jer se cijeli svijet (čitaj sve forumašice i šire) urotio protiv njega/nje i njegovih/njezinih stavova suprotnih onome što se ovdje zastupa.
Pogledaš naslov i sve ti jasno !
Peace ljudi 8)
Ma MMoover se samo malo mazi , i kao hoće da ga svi nešto ne vole,a ustvari je dobar kao bebica ;) !
[quote="Stijena"]
svako malo dogodi da netko tko ima nešto protiv ovoga gore navedenog [quote]
ovo sami ja mislila(do skoro), sestro po zbunjenosti :lol:
dok mi jednog jutra8ili je bilo veče :/ ) nije postalo kristalno jasno, da ti ljudi imaju samo jedan problem i to problem sa sobom,kakve god prirode on bio...
eto, sad fakat odo :mrgreen:
pa forumi i postoje za to da se razmjenjuju razlicita misljenja i nevidim razlog zbog cega neko nebi smio postati na ovdje ako se neslaze sa ovim gore,naravno dok je sve na kulturnom nivou.
kako god,mislim da se polako prelazi u krajnost :roll:
ovo sami ja mislila(do skoro), sestro po zbunjenosti :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
dok mi jednog jutra8ili je bilo veče :/ ) nije postalo kristalno jasno, da ti ljudi imaju samo jedan problem i to problem sa sobom,kakve god prirode on bio...
eto, sad fakat odo :mrgreen:
da, upravo tako, dok je god rasprrava na kulturnoj razini, različita mišljenja su ok i smisao su bilo kakve rasprave, sve dok se god ljudi ne nazivaju pmsičnim babama koje su svakom loncu poklopac jer se možda ne slažu s njegovim različitim mišljenjem
ali, dobro, ovo je možda loš primjer
i možda tanak led
i samo moje mišljenje
:* , bok
ma, to vam ono k'o kad mali sićušni pesek mahnito laje, jer je mali i jer se boji! :lol: